Tijd voor een feestje: krijtvlaggetjes!

Zelfs nu (op mijn leeftijd, haha) vind ik dat slingers bij een verjaardag horen. Als je ergens slingers ophangt, is het gewoon direct feest. In ons huis hebben we dan ook verschillende slingers: (zelfgemaakte) gehaakte slingers van katoen, zelfgekleurde slingers van Hello Kitty, van die mooie aan elkaar geplakte slingers (die zo’n soort slang vormen), gewone vlaggetjes, en krijtvlaggetjes. En bij iedere verjaardag ziet het er eigenlijk weer anders uit. Pepijn wil graag wat anders dan Lize en als het voor mijn verjaardag is, hang ik ze niet zelf op. En natuurlijk horen er ook ballonnen bij.

Slingers als versiering

Het begint bij mij al op tijd met die voorpret: ik heb zo’n mooie letterslinger die je helemaal kunt customizen naar je eigen wens. Die maak ik al redelijk op tijd klaar, zodat die op de muur geplakt kan worden. Nu Lize zelf wat letters begint te lezen, is zo’n slinger helemaal pret: ze herkent haar eigen naam (en nog wat meer letters). Overigens gebruik ik die slinger niet alleen met verjaardagen. Met feestdagen vind ik het ook leuk om wat op te hangen. En soms gewoon tussendoor, als ik een leuke quote in mijn hoofd heb.

Lize’s favoriete knuffel is Hello Kitty (weliswaar met een bunny-suit), en een tijdje terug kon ik in de winkels geen leuke slinger met Hello Kitty vinden. En via Pinterest kon ik printable slingers vinden, dus toen was het snel geregeld natuurlijk! Dat is inmiddels de langste slinger die we hebben, en naast de vlaggetjes hebben we ook nog wat gekleurde elementen toegevoegd. En ondanks dat de slinger voor Lize gemaakt is, wil Pepijn ‘m ook graag op zijn verjaardag zien. Ach ja, zo lang hij dat leuk vindt, vind ik het ook goed.

Krijtvlaggetjes: iedere verjaardag een eigen slinger

krijtvlaggetjes

Ben je nou zelf niet zo creatief, maar wil je toch ook graag een eigen slinger? Misschien zijn krijtvlaggetjes dan wat voor jou. Met een setje kun je allereerst zelf bepalen hoeveel vlaggetjes je aan een slinger hangt. En naast de lengte, kun je de tekst op de slinger natuurlijk ook helemaal zelf invullen. Met een maximale lengte van 5 meter hangt deze slinger goed in het zicht! Met een nat doekje haal je de tekst er zo weer af, zodat je bij de volgende verjaardag een nieuwe persoonlijke boodschap kun maken.

Overigens hoef je de slingers niet alleen bij een verjaardag te gebruiken. Heb je nog ergens een kale muur in huis, dan kun je de krijtvlaggetjes ook gebruiken voor een leuke quote. En ben je de quote zat, dan haal je ‘m weer weg met een doekje. Lijkt het je leuk om ook met krijtvlaggetjes aan de slag te gaan? Via de roze plus (button) boven in het artikel kun je een setje aanschaffen, met een handig krijtpotlood er bij!

Zou jij zo’n slinger met je verjaardag op willen hangen? En wat zou jij er op schrijven?

xx
Loes 

 

De uitgelichte afbeelding van slingers komt van Shutterstock.
Dit a
rtikel bevat een affiliatelink. Als je via deze link iets koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Zie ook mijn disclaimer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *