Gewoon de week door 13: onverwacht uit eten, volleybal en paaseieren zoeken

Gewoon de week door 13: Ook deze week weer ietsje later dan je van mij gewend bent, maar NU is het tijd voor een fotoverslagje van afgelopen week hoor. Ik was gisteren helemaal op van alle paasbezoekjes (en de volle buik, ha), ik lag tegen 9 uur al in bed. Lekker even een paar uurtjes extra slaap gepakt, blijkbaar had ik het nodig. Afgelopen week was weer een fijne week, met allemaal leuke dingen. Lize hoefde maar 3 dagen naar school en daardoor kon ze (samen met Pepijn) bij opa en oma logeren. Dat gaf ons dan weer de gelegenheid om lekker uit eten te gaan. Ik laat je zien wat we nog meer deden afgelopen week.

Maandag

Het begint zo’n beetje traditie te worden, die fotoloze dagen in mijn week. Deze week maakte ik op maandag geen foto’s.

Dinsdag

Ik heb sinds 2 weken het ‘systeem’ dat ik Pepijn met de kinderwagen naar de peuteropvang breng (en dus ook weer ophaal). Hij is altijd zo moe na school en wil (kan?) dan niet naar huis lopen. Dan schreeuwt hij alles bij elkaar en weet heel Almelo ongeveer dat ik met Pepijn naar huis loop. Dat is voor niemand leuk, en sinds ik met de kinderwagen loop, schreeuwt hij niet meer. En we schieten nog extra op ook ;-). Dus een fijne ontwikkeling.

Woensdag

Goedemorgen! Als we terug zijn van overblijven, zijn Ton zijn nieuwe sneakers bezorgd (bij de buren). Ik ben wel een beetje jaloers op de kleur, haha.

Na het middagslaapje van Pepijn breng ik de kids naar mijn ouders. We zouden met mijn moeder naar de paasmarkt op de kinderboerderij gaan, maar de regen komt met bakken uit de lucht en daar hebben we eigenlijk niet zo’n zin in. Dus we drinken lekker even een kopje thee.

En we kwartetten. Dit is een kwartetspel dat ik vroeger al had, zo leuk.

Ton is op tijd thuis en dus besluiten we lekker even te gaan eten bij Nielz in Almelo. Ik neem een Hugo, gewoon omdat het kan.

Dit is ons voorgerecht: Nachos met allerlei lekkers er op. Gelukkig deelden we de portie, want man, dit is bijna een hele maaltijd!

Ik koos voor de brie in een knapperig deeg, en dat was toch lekker! Ik had zoveel gegeten dat er geen plek meer was voor een toetje. Niet erg, want Ton moest ook nog volleyballen, dus we hadden er toch geen tijd meer voor.

Donderdag

Donderdag versier ik het kantoor van mijn collega’s met unicorns. Eén van hen loopt al een tijdje te ‘zeuren’ wanneer ik nou eens een raamtekening op kantoor zou maken. En nu hij 2 dagen vrij was, had ik dus mooi de gelegenheid om dat te doen. Morgen reactie, denk ik ;-).

Vrijdag

Vrijdag is Lize ook nog vrij van school en dus blijft ze, samen met Pepijn, de hele dag bij de andere opa en oma. Zelf werk ik tot 4 uur en ook Ton is vandaag op tijd terug, waardoor we gezellig in Enschede eten. Lize vindt dit soort boekjes met opdrachten ontzettend leuk om te doen. Helemaal als mama ook nog helpt met kleuren.

Zaterdag

Zaterdag slapen we lekker uit en als we beneden komen, schijnt de zon echt knetterhard. Wat een cadeautje, ik dacht dat het vandaag ook slecht weer zou worden. Kikker zit even heerlijk in de zon te chillen ;-).

Papa’s grootste fans staan uiteraard vooraan als hij moet spelen. Ze wonnen ook nog met 4-0, dus dik feest natuurlijk.

Omdat iedereen (lees: Lize en Pepijn) vanmiddag flink geslapen heeft, blijven we nog lekker even kijken bij Heren 1. De cheerleaders waren er ook weer en dat is altijd een heel spektakel.

Zondag

Zondagochtend beginnen we bij opa en oma in Enschede, maar ik maakte daar helemaal geen foto’s. Tegen lunchtijd rijden we door naar opa en oma en Almelo, waar de tafel al heel uitgebreid gedekt is. Smullen!

Na het eten gaan we even een frisse neus halen. En het is eigenlijk best lekker buiten!

Lize is mee op haar eigen fiets en die fietst lekker heen en weer om het leuk te houden :-).

Als Pepijn ’s middags wakker is, is het tijd om eieren te zoeken.

Er zijn er een boel verstopt in de tuin en het zoeken gaat heel goed!

Ik ben wel erg blij dat het droog is nu!

Blijft toch leuk he, dat verstoppen van die eieren.

En zo komt er een einde aan week 13! Zondagavond lag ik, zoals ik al zei, lekker op tijd in bed, want ik was echt helemaal kapot.

Hoe was jouw week? Heb je ook fijn Pasen gevierd?

xx
Loes

Delen:

1 Reactie

  1. Cheapcustomessays
    5 april 2018 / 15:15

    Prachtige foto’s, ik geniet weer mee! Hartelijke groet voor jullie, fijne trip hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *