FurReal Mama Josie de kangoeroe

Al eerder schreef ik over de Verkiezing Speelgoed van het jaar 2020, de verkiezing die ieder jaar het leukste speelgoed per leeftijdscategorie test en beoordeelt. En waar je zelf op mag stemmen. Tot nu toe heb alleen spelletjes getest, en die vielen heel goed in de smaak kan ik je zeggen. Toch zijn het niet alleen spelletjes die genomineerd zijn. Lize mocht FurReal Mama Josie de kangoeroe testen en vandaag zal ik je laten zien of dat in de smaak viel.

Mama Josie FurReal

FurReal Mama Josie de kangoeroe

FurReal Mama Josie de Kangoeroe is een interactief speelgoedhuisdier en net zo lief als haar drie schattige kleine baby’s. Wist je dat een babykangoeroe ook wel een Joey wordt genoemd? De ene baby is een jongen, de andere een meisje en de derde is een verrassing! Pak ze alle drie uit voor de grote genderonthulling. Dan kan deze liefhebbende moeder voor haar kleintjes zorgen en ook met jou spelen, reageren op aanraking met meer dan 70 geluids- en bewegingsreacties, waaronder liefdevolle geluiden (kleine kusjes!), voedergeluiden (soms ook een hik of een boertje). Mama Josie weet zich te ontspannen en plezier te hebben – ze kan een dansje doen en tegelijkertijd muziek spelen. Wat ze ook doet, ze zal zeker boeien!

FurReal Kangaroo

Genomineerd in de categorie 6-7 jaar

Mama Josie is genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2020 in de categorie 6-7 jaar. Het juryrapport zegt er het volgende over:

Mama Josie is een knuffel-kangoeroemoeder met grote ogen, die allerlei stem-achtige geluidjes en bewegingen kan maken. Ze heeft drie kangoeroebaby’s die in haar buidel passen of die vastgeklikt kunnen worden in haar handen. Josie reageert op allerlei manieren wanneer het drinkflesje in haar mond wordt gestoken of wanneer ze een baby in haar hand heeft. Leuk gezelschapsdier voor kinderen die van knuffels en verzorgen houden.

En dat laatste kan ik beamen. Lize (nu 7 jaar) is enorm zorgzaam en ze is helemaal verliefd op Mama Josie. Je ziet het al aan het snoetje bij het uitpakken van de doos:

FurReal Friend Kangoeroe

Mama Josie is zo ontzettend zacht! Aan de onderkant is haar vacht vastgemaakt met klittenband, waarachter je de batterijen kunt stoppen. Eerlijk gezegd was ik wel een beetje bang voor de ‘herrie’ die Mama Josie zou maken (70 !!!! verschillende geluidjes??), maar het geluid is heel erg schattig en irriteert eigenlijk helemaal niet. Gelukkig zit er ook een uit-knop op, voor de momenten dat je het echt even niet kunt hebben. De baby’tjes zijn van hard plastic en zijn wat minder knuffelig, maar dat maakt eigenlijk niet uit. Lize knuffelt zelf heel graag met Mama Josie, terwijl ze Mama Josie dan weer met haar kleintjes laat spelen.

FurReal Mama Josie Kangoeroe

Als je een baby op haar handje klikt, komt er een geluidje en Mama Josie beweegt ook echt.

FurReal Mama Josie Kangoeroe

FurReal Mama Josie Kangoeroe

Zie je die verliefde blik van Lize? Die is he-le-maal weg van FurReal Mama Josie de kangoeroe.

Ons oordeel

FurReal Mama JOsie

Ik geloof dat je aan de foto’s al wel kunt zien wat we er van vinden: wat ons betreft is FurReal Mama Josie de kangoeroe echt een winnaar in deze categorie. Ze voelt superzacht en door de grote hoeveelheid verschillende geluidjes verveelt ze niet snel. Inmiddels speelt Lize ook graag alleen met Mama Josie (zonder de baby’tjes erbij), en ze is een tijdlang overal mee naartoe gegaan in de auto. Slapen met Mama Josie kan niet echt, omdat alleen de buitenkant heel zacht is, maar dat is dan misschien het enige nadeel.

FurReal Joey

De kleine baby’tjes zijn heel schattig, maar wel makkelijk kwijt te raken. Lize heeft een apart tasje bij Mama Josie waar ze de baby’tjes in doet, om te zorgen dat ze niet kwijtraken.

FurReal Kangaroo FurReal Kangoeroe Kangoeroe FurReal

Stemmen op de Verkiezing Speelgoed van het jaar 2020 kan nog tot en met 1 november, de laatste week dus!

Mama Josie de kangoeroe is nu overal te koop en kost vanaf € 67,49

Heb jij al gestemd voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar? En wat vind jij van Mama Josie?

xx
Loes

FurReal Mama Josie de kangoeroe is ons aangeboden door de Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Daarnaast bevat dit artikel een affiliatelink. Lees voor meer informatie mijn disclaimer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *