Bye May | Hello June 2017[:en]Bye May, Hello June 2017

Wauw, kan iemand me vertellen waarom de tijd zo vliegt? Het is alweer juni! Dat betekent dat het hoog tijd is om terug te blikken op de maand mei. Een maand waarin we nog sneeuw zagen (in Frankrijk), maar er ook een soort van hittegolf was. Ik neem je mee naar de afgelopen maand!

Bye may

Dag mei, wat was je een leuke maand. We hebben zelfs nog sneeuw gezien deze maand, toen we 1 mei naar huis reden vanuit Frankrijk. Gek eigenlijk, terwijl het kwik de laatste dagen van mei soms boven de 30 graden uit kwam.

Ik kocht een nieuwe fiets en we maakten de eerste kilometers (waarvan 65 op Hemelvaartsdag…!) en we vierden de 2e verjaardag van onze grote vent. Ik bezocht voor het eerst de Local Sunday Market in Enschede, en dat was zeker niet de laatste keer! Daarnaast kreeg ik ook nog een ‘college’ Gelukskunde, waar ik nog vaak aan terugdenk (en dan vooral aan hoe leuk het was).

Ook stond mei zo’n beetje in het teken van ‘online bestellingen’. Man, wat stonden er veel dozen in onze garage..  Dat kwam omdat er 3 (kinder)verjaardagen waren en we dus de cadeautjes online bestelden, want net zo makkelijk natuurlijk. Daarnaast kreeg ik ook wat samenwerkingen voor mijn blog binnen, dus allemaal erg leuk. Wel denken mijn kids nog steeds dat ze hun nieuwe schoenen van de postbode krijgen (hihi).

Blogwise ging het iets minder deze maand, ik kreeg mijn planning niet helemaal goed rond. Ik merk dat ik echt mijn blogplanner goed moet invullen, omdat ik dan veel gestructureerder kan werken. Op de een of andere manier heb ik dat in mei niet gedaan, en dat merkte ik direct: niet alle gebruikelijke dagen kreeg ik een artikel online.

Wat wel leuk is om nog te vermelden, is dat in in mei 2 filmpjes online heb gezet! Een heel nieuw terrein voor mij, maar wat vond ik dat leuk om te doen (hier en hier)!

De top 3 artikelen van mei:
1. New in: Wax Melts van Kruidvat
2. 3 weken zonder shampoo | Hoe bevalt dat?
3. Een tompouce haken

Eens een andere top 3 dan de afgelopen maanden. Grappig om te zien dat het inzetten van Facebookadvertenties echt zin heeft, want de nummer 1 van deze maand is een promotie op Facebook geweest. Ik ‘kreeg’ van Facebook een tegoed om eens te proberen, en vond het zonde om niet te doen. En nu weet ik dus dat het best wel wat bezoekers op kan leveren, ha.

One Second every day

Ook deze maand ben ik wel eens wat dagen vergeten een filmpje te maken, maar al met al ben ik niet ontevreden over hoe het uitpakt met die secconde elke dag. En het is zo leuk om het complete filmpje steeds te zien. Wel zou ik af en toe wat langere stukjes willen gebruiken, maar goed, dan is de essentie van de app weg he.

Doelen van de afgelopen maand

  • 2 boeken lezen–> Yes, dat is gelukt hoor! Met vlag en wimpel, want ik lees al een week even niks meer. Ik las deel 3 van Robert Galbraith namelijk als laatste boek en ik kon dat gewoon NIET aan de kant leggen. Ik wilde zo graag weten hoe het afliep!
  • een leuke DIY voor moederdag maken –> Nope, niet gelukt. Het leven van een DIY-blogger gaat niet over rozen. Het nadeel van dit soort dingen is dat ze heel veel tijd kosten: eerst om het te maken, en vervolgens om er een artikel over te schrijven.. Ik heb dus lekker lui een artikel met te kopen cadeaus gemaakt.
  • vooruitwerken –> tja, die is dus niet helemaal gelukt. Maar voor de maand juni heb ik alles al in gepland, dus nu is het nog een kwestie van ‘gewoon’ waarmaken.

Hello June 2017!

Ennnnnn, kom er maar in JUNI! Wauw, de eerste zomermaand is alweer aangebroken. En qua temperaturen was het de afgelopen dagen natuurlijk al helemaal heerlijk. Ik moest gewoon shoppen voor de kids, want ik had nog geen sandalen en niet genoeg korte broeken (in de juiste maat) in huis. Gelukkig is dat allemaal geregeld en zijn we dus helemaal summer-proof (sorry mensen die een hekel hebben aan dat woord).

Eind van deze maand gaan we op vakantie (ja, alweer…). We gaan 3 weken naar Denemarken en Zweden en ik heb er zo’n zin in! Ik wil dus graag dat vooruitwerken weer goed in de vingers hebben, want op vakantie wil ik eigenlijk zo min mogelijk bloggen. Dus ik ga mijn best doen de komende weken om alles klaar te zetten, hopelijk lukt dat!

Mijn doelen voor de komende maand:

  • 1 boek lezen: ik doe deze maand maar even rustig aan met lezen, want ik ben echt zo’n verslaafde: als ik eenmaal in een boek bezig ben, dan MOET ik het gewoon uitlezen. Stom he?
  • Vooruitwerken voor mijn blog, zodat ik straks op vakantie niet zoveel hoef te doen.
  • Aansluitend op het vorige punt: al halverwege juni de blogplanner voor juli invullen.
  • 2 video’s online krijgen (ja, een nieuw doel!)

Toch weer 4 doelen voor de komende maand, en volgens mij best wel haalbare. En daar gaat het natuurlijk om!

Hoe was de maand mei voor jou? En is het in jouw hoofd ook al helemaal zomer?

xx
LoesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *