New in: Plumology mokken van Anthropologie

[:nl]Toen we op vakantie in Frankrijk waren, kwam daar een heel leuk pakketje voor de dame des huizes binnen. Helaas voor mij dus niet voor mij, want hier had minstens zo goed mijn eigen naam op kunnen staan. Eenmaal thuis bestelde ik dus eenzelfde pakketje: met prachtige mokken van Anthropologie. Vandaag laat ik ze zien!

De webshop van Anthropologie

Het pakketje waar ik over sprak, bevatte dus mokken van Anthropologie.com. Eerlijk gezegd had ik nog nooit wat besteld bij Anthropologie. Ik kende de webshop wel van naam, maar omdat ze geen winkels in Nederland hebben, liet ik het eigenlijk altijd aan me voorbij gaan. Het is een winkel waar dameskleding, meubels, beauty-dingen maar ook dingen voor in huis en in de keuken verkocht worden. Disclaimer: ik ben niet verantwoordelijk voor het onnodig uitgeven van je vakantiegeld in deze webshop! Sorry. Not Sorry.

Plumology mokken

Tja, die plumology serie dus. De naam geeft het eigenlijk al aan: een serie met  ‘veren’. Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik enorm van vogels hou. In de tuin heel erg, maar ook als plaatje op ‘dingen’. En laten ze nou net prachtige vogels hebben afgebeeld op mokken! Mooie kleurrijke platen, gemaakt door Lee Page Hanson, een keramist (weer een nieuw woord geleerd), die vaker met ‘gevogelte’ bezig schijnt te zijn.  Ok, genoeg woorden er aan vuil gemaakt, ben je klaar voor wat oogstrelende candy?

plumology mokken (5)

In de hele serie zitten 5 verschillende mokken, waarvan ik er 4 bestelde. Ik heb direct mijn favoriet maar even vooraan gezet: met de papegaaiduiker (of de puffin in het Engels). Kijk dan wat een plaatje. En ondanks dat iedere mok een andere plaat heeft, is het toch een complete serie  zo met die gouden oortjes. Ik ben verliefd.

plumology mokken (1)-

Deze met de pauw heeft een mintblauwe (of mintgroene, haha) basis. De hele binnenkant is ook mintblauw. Mooi he? Je ziet trouwens dat er nog een mok onder staat, die had ik nodig om de mok op te leggen voor de foto. 🙂

plumology mokken (2)-

En dit is mijn op-een-na-favoriete: met een kolibrie. Die heeft een roze basis en ik vind de gouden stippen op de buitenkant ook zo mooi. De kleuren kloppen gewon helemaal bij elkaar. <3

plumology mokken (3)-

Mijn favoriet dus nog een keer.. Tja, wat moet ik er nou over zeggen. Een plaaaaaatje toch?

plumology mokken (4)-

En de laatste: met een kuifparkiet. Ook al zo’n mooi exemplaar. Hiervan is de binnenkant dus zacht roze, zoals de onderkant van de mok, zeg maar.

plumology mokken (5)-

Allemaal bij elkaar. Die gouden oortjes zijn ook zo prachtig. Ze zijn bijna te mooi om te gebruiken 🙂

plumology mokken (7)-

plumology mokken (8)-

plumology mokken (9)-

plumology mokken (10)-

Nog één keer alle mokken afzonderlijk, omdat ze zo mooi zijn. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat de mokken € 21,- kosten. Dat is per stuk ja.. Dus eigenlijk alleen voor de zondag 🙂 En zeker niet voor kleine kinderhandjes!

Bestellen?

Ik zag dat ze er ook bordjes van de plumology-serie hebben, die zijn ook al zo leuk! Oh ja, als je via de website bestelt, kun je helemaal links onderin op de pagina aangeven vanuit welk land je kunt bestellen. Let er even op dat de site niet op US staat, want dan zijn de verzenkosten een klein beetje aan de hoge kant 😉

Heb jij wel eens wat bij Anthropologie gekocht? En welke mok is jouw favoriet?

xx
Loes[:]

5 Reacties

  • Loes
   Auteur
   7 juni 2017 / 21:38

   Haha, ja he? Ik kan ze van harte aanraden 🙂

 1. annette
  19 september 2017 / 19:21

  ik kom inderdaad ook uit op 55 dollar verzendkosten. hoe voorkom ik dat??

  • Loes
   Auteur
   21 september 2017 / 11:54

   Door helemaal onder in het scherm het land te veranderen naar FR of DE. Je moet van de US-site af zeg maar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *