Lidl Cien Tropical Summer Limited Editions

De laatste keer dat ik bij de Lidl was, viel mijn oog op een prachtig kleurrijk schap met de Tropical Summer Limited Editions. Ik nam een paar dingen mee om te proberen en vandaag lees je wat ik er van vind.

Cien tropical Summer limited Edition(s)

Lidl is niet een supermarkt waar ik wekelijks kom. Hij ligt voor mij een beetje uit de route en ik ga liever naar het winkelcentrum, waar meer winkels bij elkaar zitten. Toch kan ik het niet laten om zo af en toe eens te ‘kijken’ bij Lidl. Ze hebben vaak van die leuke producten (non-food, haha) en als ik een klein boodschapje moet doen, haal ik er ook wel eens wat andere dingen.

Zo zag ik laatst bij Northflix dat de handcreme van Lidl ruikt naar Coco Mademoiselle van Chanel.  Als enorme liefhebber van deze geur MOEST ik natuurlijk checken of je echt voor € 1,99 naar Coco Mademoiselle kon ruiken en dus ging ik naar Lidl. En ik viel met mijn neus in de boter.

Want niet alleen ruikt de handcreme ECHT naar Chanel, ook viel mijn oog op de Tropical Summer Limited Edition.

woensdag (4)-

Hier kun je toch gewoon niet omheen? En dit is nog maar de bovenste helft van het schap. Je snapt: ik had keuzestress.

Heb ik dat wel nodig?

Haha, ik besloot heel wijs om na te denken over wat ik echt ‘nodig’ had en nam 3 dingen mee.

Lidl Cien Tropical Summer Limited Edtions (4)

Een after sun conditioner, een douche gel en een doucheschuim.

Lidl Cien Tropical Summer Limited Edtions (1)

Oh ja, 4 dingen eigenlijk, want ik nam ook nog zo’n mooi chubby lippotlood mee. Voor de prijs hoefde ik het allemaal niet te laten!

Lidl Cien Tropical Summer Limited Edtions (5)

Deze douche gel is het enige product dat ik nog even in de kast heb gezet. De geur (Icy Mint) is echt lekker fris en er zitten oil pearls in, volgens de verpakking. Of ‘ie lekker schuimt, kan ik dus nog niet helemaal zeggen, maar ik kan in elk geval niet wachten om ‘m te gebruiken. Ik geloof dat deze douche geld € 1,99 kostte.

Lidl Cien Tropical Summer Limited Edtions (6)

Het product wat ik nu namelijk in gebruik heb is deze Shower Foam, met de geur Melon Exotic Fruit. Ik denk dat iedereen inmiddels wel bekend is met Shower Foam, de bekendste zijn misschien wel die van Rituals. Inmiddels hebben zij niet meer alleen zo’n prachtproduct op de markt, en deze van de Lidl mag er ook zeker zijn. Hij maakt echt goed schoon, want ik krijg er zelfs dat laagje deodorant onder mijn oksels goed weg met deze foam! En hij ruikt ook nog eens heerlijk zomers. Dikke vette aanrader voor € 1,49 dus. Ik hoop stiekem dat Lidl ze nog heeft, want ik wil een voorraad!

Lidl Cien Tropical Summer Limited Edtions (7)

En als laatste uit de verzorgingslijn deze mooie tube met After Sun Conditioner. Die ruikt ook al zo heerlijk zomers. Zelf gebruik ik ‘m overigens niet (zie hier), maar voor de lange lokken van mijn kleine meid doen ze prima werk! Deze conditioner kostte € 1,99

Er waren nog veel meer producten in de verzorgingslijn, maar aangezien ik verder niets echt nodig had, heb ik dat laten staan (knap he?). Ik geloof overigens dat de maximale prijs voor een product € 2,49 was. Hoe doen ze dat toch?

Chubby lip potlood

Lidl Cien Tropical Summer Limited Edtions (2)

Het meest bijzondere vond ik misschien nog wel het make-up vak ni de Lidl. Inmiddels weet ik dat make-up niet duur hoeft te zijn, maar toch voelt het gek om dat bij Lidl te kopen. Ik koos alleen voor het chubby lip pencil in de kleur Neon Coral, omdat die me het meeste aansprak. Het leek me een prachtige kleur voor de zomer.

Lidl Cien Tropical Summer Limited Edtions (3)

Het potlood ziet er mooi uit en brengt ook makkelijk aan. De kleur is inderdaad ‘Coral’, maar ‘Neon’ zou ik het niet willen noemen. Hij voelt super zacht aan, dus ik ben benieuwd wat dit voor mijn lippen doet!Lidl Cien Tropical Summer Limited Edtions (8)

Tja, wat zal ik zeggen: not my cup of tea. De kleur is best aardig, lekker zomers inderdaad, maar de dekking laat echt te wensen over. Het accentueert mijn ‘velletjes’ (ik wist niet eens dat ik die had?) en hoe meer ik smeer, des te erger het wordt.. Nee, dit is wel een beetje een miskoop. Ik denk dat ik die aan mijn kleine meid schenk, voor bij haar prinsessenjurk 🙂 Oh ja, ook dit product kostte € 1,49.

Al met al ben ik over de verzorgingslijn enorm te spreken. Wat een leuke collectie, die er mooi uit ziet, lekker ruikt en ook nog eens fijn is in gebruik. En dat alles voor een super fijn prijsje! Het lippotlood raad ik dus niet aan, maar dat wil natuurlijk niets zeggen over de rest van de make-up.

Heb jij al iets ingeslagen van de Cien Tropical Summer Limited Editions?

xx
LoesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *