Zomerjassen voor baby jongens | Fashion

zomerjas

Nu het zonnetje begint te schijnen, wordt het weer tijd om de winterjassen in de kast op te bergen. Onze kids zijn warmbloedig (lees: GEEN sjaal in de winter en nooit koud), dus ik ben op zoek naar een zomerjas voor onze kleine man. Dat is nog wel lastiger dan gedacht, want afgelopen week in Enschede heb ik eigenlijk niks bijzonders kunnen vinden. Toen ben ik dus online gaan speuren en ik heb 5 leuke jassen gevonden. Kijk je mee?

H&M

Van H&M komt deze toffe blauwe jas met auto’s (€ 14,99). Deze jas heeft een afneembare muts. Handig als je die niet wilt gebruiken. Ik vind dit een stoere maar toch vrolijke jas. Mooi donkerblauw, maar door de kleurrijke prints toch onderscheidend.

Zara

Ik vind dat Zara voor (kleine) kindjes zulke leuke kleding heeft! En schoenen ook trouwens. Als we op vakantie zijn en komen een Zara tegen, dan kijken we altijd even of we wat leuks kunnen vinden. Gelukkig kun je ook online bestellen (yay!) en zo kwam ik bij deze regenjas (€ 17,95). Ik weet niet of ik voor de kleine man alleen een regenjas voor de zomer zou willen hebben, maar ik vind de print op deze jas echt superleuk!

En Zara heeft nog een leuke jas in het assortiment: deze denim parka (€ 25,95). Een beetje een stoere jas, en echt voor jongens. Ik vind een parka erg leuk.

Mango

Ook Mango heeft ontzettende leuke kleding voor kids, en toen ik er voor jassen ging kijken kwam ik deze waterdichte jas met cactussen tegen. Hoe briljant is dit? Kosten: € 19,99. Echt een zomers jasje. Hoewel ik er nog niet over uit ben of een witte jas wel handig is…

En misschien wel mijn favoriet: deze mooie donkerblauwe jas met capuchon, ook van Mango
(€ 35,99). Het is een iets langere jas, en daar hou ik wel van (hoewel ik een jack-model ook wel leuk vind… waaahh, keuzestress!!). Ik vind dit een mooie stoere jas. Simpel donkerblauw, maar toch met leuke accenten. Hoewel ik het nog leuker had gevonden als de geborduurde letter op de voorkant iets anders dan een M was geweest, ha.

Wat is jouw favoriet? En waar koop jij (vaak) een zomerjas voor je kids?

xx
Loes

2 Reacties

  1. Neelke
    17 april 2016 / 16:43

    Wat een knetter leuke jassen! Ik ben ook nog op zoek naar een zomerjasje voor Joep. Tot nu toe gebruiken we een dik vest, want zo veel is hij toch nog niet buiten. Maar straks is het misschien wel fijn. Ik vind die donkerblauwe jas van Mango erg mooi. Ik wist trouwens niet dat Mango ook kinderkleding verkocht, dus thanks voor die tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *