Mijn week in foto’s | 39

Daar gaan we weer! Maandag vandaag, dus dat betekent dat het weer tijd is voor ‘Mijn week in foto’s’. Ik had een drukke week, met maandag een concert in Metropool Hengelo, vrijdag een surprise party (met zaterdag een flinke kater…), wat slapeloze nachten en zondag een shopsessie in Enschede met de kleine meid. Kijk je mee?

week in foto's | 39Maandag

maandag-1

Maandag was echt een goed begin van de week: we gingen naar het concert van The Boxer Rebellion in de Metropool. En Drive Like Maria stond in het voorprogramma, dat was ook vet!

maandag-2

Maar we kwamen voor The Boxer Rebellion, en zij speelden ook echt top. Ik ben ontzettend blij dat we zo last minute kaarten konden krijgen en dat we gegaan zijn. De Metropool is echt zo’n leuke (kleine) zaal en ze waren top!

Dinsdag

dinsdag-1

Als ik dinsdag de kleine meid naar de peuterspeelzaal breng, gooit zoonlief ook zijn jas op de grond en gaat zo bij de rest aan tafel zitten. Valt helemaal niet op he, zo’n kleintje erbij (muhuhahahah).

dinsdag-2

En thuis eten we lekker een koekje. Stoer ding zo he?

dinsdag-3

Als de bus langs komt, gaat hij in de stoel staan voor het beste uitzicht.

dinsdag-4

En mama krijgt ook een slokje drinken. Zo schattig!

dinsdag-5

Als de kleine meid uit school komt, is het nog super lekker weer en besluiten we even te gaan picknicken in de speeltuin. We nemen ons festivalkleedje natuurlijk mee!

dinsdag-6

Daarna gaan de kids slapen en als ik zoonlief uit bed haal, voelt hij helemaal warm aan. En jawel: 39,6 graden koorts. Zo vreemd hoe dat ineens zo kan opspelen1 Hij wil ook niks anders dan bij mama op schoot.

Woensdag

woensdag-1

Als meneer woensdag wakker wordt, heeft hij totaal geen koorts meer. Nog vreemder eigenlijk, maar goed. We halen nog even een paar boodschapjes en er wordt gewoon gevochten om wie er met het karretje mag sjouwen.

woensdag-2

We eten pompoensoep vandaag, een echte herfstmaaltijd! (Recept hier te vinden!).

Donderdag

donderdag-1

Donderdag werk ik weer de hele dag op kantoor en als we met de lunch even gaan wandelen, zien we deze vette bak voor de deur staan. Ja het is een Peugeot, and I like it very much! Ik vind die matte lak zo mooi!

donderdag-2

En ’s avonds schrijf ik dan ein-de-lijk het artikel over mijn ‘geheime project’, over diastasis recti (wijkende buikspieren).

Vrijdag

vrijdag

Na een hele korte nacht (van 12 tot 4 ongeveer, dankzij een slapeloos klein meisje) ontbijten we vrijdagochtend en als het op is, gaat deze meneer klaarzitten voor de tv. Hij wijst nog zo af en toe naar de TV en roept dan ‘die’. Ik moest er wel weer om lachen. Zo grappig om te zien hoe hij de dingen duidelijk maakt!

’s Avonds hebben we nog een surprise party van een vriendin die 40 wordt. Daar maak ik helemaal geen foto’s van, maar het was echt een vet gezellig feest. Ik had een paar wijntjes gedronken en die vielen helemaaaaal niet lekker. Dus toen we naar bed gingen, heb ik de helft alweer naar de wc gebracht, bleeegh.

Zaterdag

En ook zaterdag houdt die kater nog even aan. Als ik om 7 uur wakker word, neem ik gauw paracetamol, maar die komt linea recta retour. Gelukkig heb ik nog paracetamol zetpillen in huis en dat helpt gelukkig wel een beetje. Tegen de tijd dat manlief gaat volleyballen, lunchen de kids en gooi ik ze in bed, zodat ik zelf ook nog even kan slapen. Als iedereen tegen 3 uur weer wakker is, knap ik zelf ook een beetje op. En just for the record: het is echt minstens 10 jaar geleden dat ik zo ziek ben geweest van de drank!!!

zaterdag-1

Na het middagslaapje sukkelen we lekker een beetje boven, en de kikkers en Hello Kitty’s mogen bij elkaar in bed. <3 <3

zaterdag-2

En deze meneer wil altijd graag even de gehaakte auto’s van Margot aanraken, maar hij kan er eigenlijk net niet zelf bij (hihi).

zaterdag-3

Ik heb geen zin in een hele maaltijd, en dus bakken we lekker een eitje, want daar heeft de kleine meid ook wel zin in.

zaterdag-4

Uiteraard met een beetje geraspte kaas er op. Dat smaakt heerlijk en ik voel me gelukkig steeds beter.

zondag

zondag-1

Zondag gaan we naar opa en oma in Enschede om Hello Kitty op te halen (iets met een Hello Kitty die eigenlijk kwijt was, maar op wonderbaarlijke wijze verstopt zat in een zak chips in de schuur, echt waar!). De kleine man wil dan altijd even op de tablet…

zondag-2

En het liefst tegelijkertijd ook op de telefoon. Ik ben echt verbaasd over hoe hij al door de youtubefilmpjes scrolt!

zondag-3

Deze boom kleurt altijd zo mooi geleidelijk rood in de herfst. Zie je hoe de top al een beetje rood begint te worden? Als ik er aan denk, maak ik de komende tijd steeds elke week een foto.

zondag-4

Aangezien het koopzondag in Enschede is en opa en manlief graag voetbal (Twente) willen kijken, ga ik met de kleine meid naar de Stad. We beginnen bij Pico en ik zie daar deze schattige pandarugzakjes van Eef Lillemore hangen. Ik vind ze zoooo lief! De kleine meid was niet zo enthousiast haha.

zondag-5

En omdat het kan eten we nog even een ijsje. Die was wel veel te groot voor dit kleine ding, maar kijk dan hoe mooi de kleur van het ijs bij haar maillot past! <3

zondag-6

Er staan wat kermisattracties en dochterlief wil graag even een ritje maken. Dat kan wel even.

zondag-7

En dan begint het te regenen en rennen we gauw naar de Primark. Daar komen we onder andere deze geweldige kleine tasjes tegen, met een soort ‘zeemeerminnen-stof’ (zo noemen ze dat toch?). Het zijn van die bijzondere lovertjes: als je ze de ene kant op strijkt, zijn ze zwart, en als je ze de andere kant op strijkt, zijn ze blauw, en die andere roze en zilver, zo vet! Stiekem baal ik dat ik niet zo’n tasje meegenomen heb, haha (hoewel: heb ik dat nodig???).

En zo was de week alweer voorbij. En is het ondertussen alweer oktober. Ik vond het stiekem wel lekker dat ik vandaag een trui en echte herfstschoenen aan kon, haha. In de stad was het wel erg warm met nog een jas er over heen, maar goed, dat komt nog wel goed.

Hoe was jouw week? Heb je ook nog even van de zon genoten toen die er nog was?

xx
Loes

Save

Save

Save

Save

 

2 Reacties

 1. 3 oktober 2016 / 14:25

  Ik typ net een reactie aan jou over als je kind ziek wordt en wat lees ik.. je ventje ziek. Vervelend zeg!
  Wel leuk van het concert. Fijn zo’n mooie avond! Geniet van je week!

  • Loes
   Auteur
   4 oktober 2016 / 21:06

   Thanks! En ach ja, van zoonlief kijk ik niet meer zo gek op hoor, als hij koorts heeft. Als ze wat ouder worden is het ook ‘beter te doen’ zeg maar. Als ze er zelf maar niet zo’n last van hebben, want dat is zo sneu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *