Mijn week in foto’s | Week 52

Zoals je gisteren al kon lezen in mijn eerste artikel van 2017 is dit de laatste editie van ‘Mijn week in foto’s’. Niet getreurd hoor, ik blijf nog wel wekelijkse updates maken, maar deze overzichtjes gaan een andere naam krijgen. Wat dat gaat worden, zul je volgende week wel zien, ha! Spannend he? Anyway, we kijken dus toch nog even terug naar de laatste week van 2016. En eigenlijk pas vanaf dinsdag, omdat 2e Kerstdag al in het verslag van vorige week zat.

week 52

dinsdag

dinsdag 1

Goedemorgen! Elke week komt er wel een foto als deze voorbij, maar ik vind het zo zoet blijven, die 2 schatjes in het grote bed (nee, ik heb het niet over de apen, ha!). Zo kan ik in elk geval even rustig douchen.

dinsdag 2

We gaan boodschappen doen en na de tijd even bij mijn ouders langs om te lunchen. Ze hebben een nieuw kleed in de woonkamer, het staat echt zo mooi! (Let niet op de chocomel en de broodjes op tafel, hihi).

dinsdag 3

En ze hebben ook een prachtig nieuw kunstwerk aan de muur. Ik blijf er maar naar kijken, ik hou hier enorm van.

dinsdag 5

Ik maak maar weer eens sucadelappen, gewoon, omdat het kan.

woensdag

woensdag

Woensdag begint goed: dochterlief maakt een zelfportret. Prachtig he?

woensdag

Mijn moeder is mijn zusje aan het helpen met haar gordijnen en dus komt mijn vader bij ons lunchen. Ik maak de kwarkbollen naar het recept van Desiree van Curvacious (hier). Ik gebruik alleen cranberries in plaats van rozijnen en omdat ik geen kwark had, gebruikte ik Turkse yoghurt. Heerlijk!

woensdag

’s Middags krijg ik dit geweldige pakketje van Karen van Dejlig, zo otnzettend lief! <3 Chocstar is echt één van mijn favoriete chocolademerken, ik vind het zo leuk dat je vanalles zelf samen kunt stellen! Dus thanks Karen, I loved it!

woensdag 23

Ik heb eindelijk het kerstcadeautje van mijn zusje Margot opgehangen in de tuin: een theepotje voor de vogels. Het staat zo gezellig!

De kids gaan bij opa en oma logeren en als ze wakker zijn uit het middagslaapje, pakken we de ‘koffer’. Ik smelt gewoon zo als ik deze kleine man met zijn knuffels en koffer zie, kijk dan hoe schattig hij is <3 <3 <3.

En als de kids weg zijn, gaan wij lekker op stap. Op de fiets naar de stad betekent dat je een wijntje kan doen!

We hebben niet heel veel tijd om te eten voordat de film begint en dus eten we iets makkelijks. Deze fish and chips was overigens superlekker.

In de bios! We kijken naar Rogue One, wat een leuke film was dat! En het fijne van de bioscoop in Almelo is dat er geen pauze in de film zit. Als je wat wilt eten of drinken, kun je gewoon op een knopje drukken en dan komen ze de bestelling opnemen. Goed geregeld!

donderdag

Donderdag werk ik de hele dag op kantoor en ik maak eigenlijk helemaal geen foto’s.

Vrijdag

Als ik vrijdag de kids naar Enschede breng, rij ik over de vliegveldweg. Het eerste deel is er nog niets aan de hand, maar halverwege is de weg veranderd in één grote ijsbaan. Er is dus gewoon een auto over de sloot gevlogen! Dit is de terugweg, ik zit nu zonder kids in de auto, en even hier na zijn er gewoon nog 3 auto’s van de weg geraakt! Zo niet fijn om mee te maken, en super eng om te rijden. Gelukkig heb ik het zonder kleerscheuren naar kantoor gered.

Omdat het de laatste werkdag van het jaar is, maken de dames van de kantine een feestlunch. Ik vind het dus helemaal niet erg om te werken vandaag, wat heerlijk!

zaterdag

Als we oudejaarsdag bij mijn ouders komen, zijn de kniepertjes al gebakken. Dit bord is snel leeg, kan ik je vertellen.

En als ik mijn nagels ga lakken, wil de kleine meid dat natuurlijk ook.

Hetzelfde als mama!

Ik lees de kleine meid voor, maar ze gaat uiteindelijk toch niet slapen, de kleine muiter.

Deze meneer daarentegen die slaapt een gat in de middag. Met geen kanon wakker te krijgen. Manlief heeft deze foto gemaakt en ik ben er helemaal blij mee. Om op te eten toch gewoon? Hoe hij zijn kikker vasthoudt… <3

Mijn zusje is er ook, en de kids willen allebei bij haar op schoot filmpjes kijken. Zie je trouwens de blossen van de kleine man? 39 graden koorts vandaag. Bummer.

Als we doorrijden naar de andere opa en oma in Enschede, zijn die nog druk aan het bakken met de kniepertjes. Ook hier slinkt de stapel snel, wat zijn die dingen toch verslavend!

We eten niet echt vandaag, omdat het een beetje een gekke dag is. Ik had lekker nostalgisch pasteitjes meegenomen, die smaakten prima.

We rijden naar huis om de kids thuis in bed te leggen. De toestand van deze meneer liet nog wat te wensen over, hoewel de koorts wel iets gedaald was, gelukkig. Arme schat.

Van het vuurwerk heb ik eigenlijk helemaal geen foto’s gemaakt, dat krijg je er toch niet op. Het was gezellig in onze buurt, we wonen hier nu ruim 6 jaar, maar waren nog nooit met Oud & Nieuw thuis geweest. Er was genoeg te zien qua vuurwerk, en de kids sliepen heerlijk door, dus het was fijn om thuis te zijn.

zondag

Goedemorgen nieuw jaar! We besluiten dat de kerstboom er eigenlijk wel uit kan. Wat een kale plek zo he. Ik wil er graag een plant hebben, in die hoek.

We doen lekker rustig aan en eten nog lekker wat kniepertjes. Ook de kleine man vindt ze lekker.

En ’s middags hebben we een nieuwjaarsborrel met eten bij de schoonfamilie. Kijk dan hoe lekker dit er uit ziet. Het eten was echt super geregeld en het was ook nog erg gezellig.

En terwijl ik dit zit te typen komt er wat wits uit de lucht vallen. En het blijft nog liggen ook op de straat. Ik vind het er erg mooi uit zien, maar ik hou mijn hart vast wat dit betekent voor morgenvroeg, als ik weer moet werken. Gelukkig kan ik ook thuiswerken…

Hoe is jouw jaarwisseling geweest? Ben je 2017 goed gestart?

xx
Loes

4 Reacties

 1. 3 januari 2017 / 13:10

  Ik vind dat theepotje zo leuk. Ik heb zelf een theekopje versie in de boom hangen ; )

  • Loes
   Auteur
   3 januari 2017 / 22:17

   Ohhh ja, die vind ik ook zo leuk! Grappig he, wat je allemaal voor de vogels in de boom kunt hangen. Staat zo lekker gezellig.

 2. 3 januari 2017 / 13:49

  Wat zie je er leuk uit met die panty en gympen. En sucadelappen > yum!
  Graag gedaan! Zelf ook dol op Chocstar. 😉

  • Loes
   Auteur
   3 januari 2017 / 22:18

   Thanks 🙂 Ja, lekker he, Chocstar, ik vind de knettersuiker zo leuk (dat je dat in je chocola kunt krijgen, ha!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *