Mijn week in foto’s | 48

week 48

Zo, het was me het weekje wel weer.. Ondanks dat Pakjesavond eigenlijk vandaag ‘officieel’ is, hebben wij het afgelopen weekend 2 keer gevierd. En wat ben ik blij dat die man weer op de boot naar Spanje gaat. In de broek plassen, vroeg wakker, onhandelbare kids, dat kwam allemaal in de ‘schoentjes’ van papa en mama. Dus ik ben blij dat ’t voorbij is. Verder hadden we een lekkere week en geslaagde pakjesavonden hoor, kijk je mee?

Maandag

maandag-1

Goedemorgen! Wat ziet het er weer mooi uit onderweg.

maandag-2

Ik mag vandaag voor het laatst naar de orthopeed bij OCON in Hengelo. Daar ben ik erg blij mee. Mijn knie is nog steeds niet 100% beter, maar gaat het waarschijnlijk ook nooit meer 100% worden. De kruisband is weg, maar we gaan die niet reconstrueren. Dan is er opnieuw ‘letsel’ aan de knie, en ik heb ondertussen wel bewezen dat ik daar niet zo goed op reageer. Mijn knie is niet onstabiel, en ik heb er dus geen ‘last’ van, dat ik die kruisband mis. De orthopeed was onder de indruk van de spierkracht in mijn benen, want volgens hem was het lastig om met zo’n ‘vervelende’ knie te trainen. Dus ik was ook nog wel een beetje trots op mezelf!

maandag-3

’s Avonds oefen ik nog flink bij de fysio.

maandag-4

En als ik weer thuis kom hang ik ein-de-lijk mijn letterslinger op. Voor zolang het nog kan, haha.

Dinsdag

dinsdag-1

Dinsdagochtend mag ik met deze man naar het consultatiebureau en hij krijgt alleen maar lovende woorden. Zo leuk, want ik ben ook zo trots op hem! We gaan nog even het winkelcentrum bekijken en hij maakt nog even een rondje op de fiets <3.

dinsdag-3

En thuis gaan we lekker kleuren. Kleine directeur zo aan zijn bureau.

dinsdag-4

Omdat de bananen wel erg rijp zijn, bak ik bananenpannenkoeken tussen de middag (recept hier) en deze kleine man smikkelt er heerlijk van.

dinsdag-5

Er is iets nieuws aan de hand: alles wat ik drink, wil deze kleine meneer ook proeven. Dit is bronwater met framboos-smaak. Hij drinkt het nog op ook!

dinsdag-6

Er was een kortingsavond bij Ter Stal, en ik was vanmorgen geweest voor skibroeken voor de kids. Dat werd netjes weggehangen en ik kon het nu ophalen. Er stond een rij tot halverwege de winkel, maar het was het wel waard!

dinsdag-7

’s Avonds heb ik weer naailes en ik ging aan de slag met mijn uilenjurk (resultaat hier).

Woensdag

woensdag-1

Woensdag gaan we weer naar de bieb en uiteraard moet er weer gespeeld worden. <3

woensdag-2

Als de kleine man zijn luier vol heeft, laat hij dat op deze manier weten: hij wijst er naar. Meestal gaat hij ook nog voor de deur staan. Kleine wijsneus.

Donderdag

donderdag-1

Ik moet voor het werk naar kantoor en mag dan altijd in de ‘mini van de zaak’ rijden. Wat een heerlijke auto is dat zeg, ik vind het altijd heerlijk om er in te rijden. Het is dat er geen kinderstoeltjes op de achterbank passen, anders zou ik er zo 1 willen hebben (en dat je geen spul kwijt kunt in de kofferbak!).

donderdag-2

Ik sta natuurlijk 3 keer in de file en kom dus te laat voor mijn vergadering.

donderdag-3

Het feit dat ik nog een kwartier moet lopen naar kantoor helpt daar natuurlijk ook niet bij.

donderdag-4

Ik had wel een frisse neus en haalde zo flink wat stappen, ha!

donderdag-5

’s Avonds moeten we onze surprises in elkaar draaien. Ik als opperknutselpiet heb daar natuurlijk de supervisie over.

donderdag-6

Een mooie camera voor mijn zwager.

donderdag-7

En een beker warme chocolademelk met slagroom voor mijn andere zwager.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdagavond was het tijd voor The Voice. Aangezien we niet echt zin hadden om te koken, bakken we lekker een stokbrood met ham en kaas er in. Met een glas rode wijn er bij natuurlijk. #smullen

zaterdag

zaterdag-1

Zaterdag vertrekken we al op tijd richting Enschede. We vieren Sinterklaas bij de schoonfamilie en omdat ze halverwege de middag al wilden beginnen, leggen we de kids bij opa en oma in bed. Dat leverde even wat tijd op voor mij om nog gauw even (helemaal alleen, jeej!!) naar de stad te gaan. Ik kon dus lekker even neuzen bij Sostrene Grene, heerlijk!

zaterdag-2

Ik vind dit servies wel leuk, maar vraag me alleen af of die borden (vorige foto) wel in het rek van de vaatwasser passen. Ze zijn zo dik!

zaterdag-3

Ik ren ook nog even door Hema, en kijk dan hoe leuk deze paperclips zijn!

zaterdag-4

Mijn favoriete afdeling: ik wil al die boekjes wel hebben (waarvoor dan???).

zaterdag-5

En ik vind het zo leuk dat ze bij de Hema zoveel te knutselen hebben.

zaterdag-8

Oh, die sterrenplank! Zo leuk!

zaterdag-9

Ik vlieg ook nog even door de Flying Tiger, ik word altijd zo blij van deze winkel! <3

zaterdag-10

Ook hier weer een boel knutselspullen.

zaterdag-11

En een haaksetje voor een cactus! Maar ik kan de verleiding weerstaan.

zaterdag-12

Ze hebben gewoon nog meer cactus-spullen! Hoe leuk zijn die blauwe vaasjes?? Echt zo jammer dat die niet in ons huis staan 🙂

zaterdag-13

Als ik terugkom, is de kleine meid net wakker en even later komt de rest van de familie ook binnen. Manlief wordt gebruikt als stoel, haha, die akelige tablet ook!

zaterdag-15

En het feest is begonnen! De cadeautjes kunnen worden uitgepakt!

zaterdag-16

En natuurlijk wordt er ook een gedicht voorgelezen (knap he?).

zaterdag-17

Kijk dan, hoe lief deze Jip en Janneke naar de prachtige Elsa-jurk aan het kijken zijn. <3 <3

zaterdag-21

Prinses Elsa maakt muziek!

zaterdag-22

Voor de kleine meid had het nu wel kunnen eindigen. Ze kreeg wat ze het allerliefste wilde hebben: een jurk van Elsa! Zo schattig!

zondag

zondag-1

Goedemorgen! De kleine man is weer vroeg wakker vandaag, maar zijn zus slaapt lekker uit. Ik bakte deze heerlijke kwarkbollen (naar een recept van Desirée). Ik gebruikte alleen Griekse Yoghurt i.p.v. kwark en cranberry’s in plaats van rozijnen. Lekker dat ze waren! Volgende week weer hoor!

zondag-2

Er moest natuurlijk gespeeld worden met het nieuwe speelgoed: een ijsmachine van Play-doh!

zondag-3

Het zag er zo mooi uit buiten, dat we ook nog even op pad gingen. Deze meneer is zo verliefd op zijn ‘fiets’. En hij is er zo behendig op!

zondag-4

Kijk dan hoe mooi het buiten was. <3

zondag-5

Dochterlief ging op haar grote fiets, maar ze vindt het nog best moeilijk. Ik denk echt dat haar broer eerder zonder zijwieltjes fietst. Snelle jelle.

zondag-6

Na een uur of 3 slapen, maken we deze meneer toch maar wakker, want we moeten naar het volgende Sinterklaasfeest. Hij lag zo lief te slapen tussen zijn kikkers. Zelfs met het gordijn open werd hij eerst nog niet wakker.

zondag-7

‘Out of bed-hair’. <3 <3 Hij is altijd zo vrolijk als hij wakker wordt, zelfs als je hem wakker maakt. Geen kind van zijn moeder dus!

zondag-8

Mijn ouders hadden deze chocolaatjes, zo schattig!

zondag-9

En ja hoor, ook hier kwam Sinterklaas vanalles moois brengen!

zondag-10

Iedereen was weer druk geweest met een leuke surprise.

zondag-11

Kijk dan naar dit schattige krukje (door Margot gemaakt natuurlijk!). Zo leuk!

En zo kwam er een einde aan week 48 en aan het Sinterklaasfeest. Gisteravond was ik gesloopt en vandaag valt het iets meer mee, maar ik ben, zoals ik zei, enorm blij dat Sinterklaas weer voor 1 jaar naar Spanje gaat. Wat er soms toch in de koppies van die kleine kinderen om gaat… Hopelijk krijgen we de komende week weer een beetje ritme!

Hoe was jouw week? Heb jij ook pakjesavond gevierd?

xx
Loes
Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

2 Reacties

  1. 5 december 2016 / 08:31

    Ik zie bijHema ook altijd zoveel leuks. Ik kan mijn kinderen ook wel makkelijk wakker maken als we weg moeten, lijken daarintegen ook niet op mij haha

  2. Danella
    5 december 2016 / 16:19

    Wat een leuke week heb je gehad, maar kan me ook voorstellen dat het super druk is en dat je blij bent dat het weer iets rustiger wordt;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *