Webshop voor alle maten: Fashion by Fleur

Onlangs nam Petra, eigenaresse van de webshop fashionbyfleur, contact met op om wat items uit haar webshop te reviewen. Ik kende de webshop nog helemaal niet en toen ik ging kijken, was ik behoorlijk verrast: de mode die ze verkoopt gaat van maat 38 tot en met maat 56! Geen one size fits all (not me!), maar gewoon normale maten. Daarnaast zijn de prijzen ook nog eens heel erg fijn, en kan je dus met een kleine(re) portemonnee heel veel leuks scoren. Ik laat je zien waar ik voor koos.

Fashion by Fleur

Zoals gezegd is Fashion by Fleur een webshop die opgericht is door Petra. Zij is chronisch ziek en heeft zich gefocust op wat ze nog wél kan (in plaats van wat niet meer lukt). Dat resulteerde in deze webshop met betaalbare mode in verschillende maten. Zo kan zij zelf haar dag invullen èn heeft ze haar kinderdroom waargemaakt (een eigen kledingwinkel!). Ik vind het altijd leuk om te shoppen bij ondernemers met een verhaal, en dit verhaal spreekt me aan. Hoe knap is het om zo positief in het leven te staan?

Tijd om te shoppen!

fashion by fleur jurk met print YEHAWANG

Ik ging voor deze prachtige jurk met print van Yehawang, een merk dat ik nog niet kende. Zelf ben ik 1.76 lang en dat is best lang. Vaak zijn jurken van betaalbare winkels niet voor mijn lengte gemaakt, waardoor ze er gek uit zien. Dat is met deze jurk helemaal niet het geval. Overal krijg ik enorm veel complimenten en vragen!

Ha, ja, het leven van een bloggende moeder ‘mama, mag ik met jou op de foto’. Tegen zo’n snoetje zeg je toch geen nee?

Nog even laten zien hoe lang deze jurk is: echt een leuke lengte! Nu al heel goed draagbaar met een (dikke) panty en boots, straks in het voorjaar / zomer met blote benen en een slippertje. Ja, deze hangt vooraan in mijn kast!

fashion by fleur poncho soaked in luxury

Naast een mooie jurk ging ik ook voor deze grijze poncho van Soaked in Luxury. Dit soort dingen trekken me altijd enorm. Vaak vind ik een jas te warm, bijvoorbeeld als je (even) in de auto ergens naartoe moet. Hoe lekker is het dan om toch iets om je schouders te hebben, zoals deze poncho.

fashion by fleur poncho soaked in luxury

In mijn kast hangt ook een mooie omslagdoek, maar het nadeel daarvan is, dat die overal in gaat ‘hangen’ (wasbak enzo). Dat heb je met een dichte poncho natuurlijk niet. Ook straks in  het voorjaar, als het buiten soms nog nèt niet warm genoeg is om zonder jas te gaan, lijkt met dit ding heerlijk!

Sieraden

fashion by fleur armbandje stichting Ruby and Rose

Fashion by Fleur heeft niet alleen maar kleding, maar ook een heleboel leuke sieraden. Deze mooie armband van Ruby and Rose zocht ik uit vanwege de kleur. Hij is makkelijk met allerlei dingen te combineren. Met de aankoop van dit armbandje steun je de stichting Ruby and Rose, die zich inzet voor vrouwenkanker en Fashion by Fleur zal €1 extra doneren aan deze stichting. Met je aankoop steun je dus ook nog een goed doel!

Tot slot zat er nog een leuke verrassing in het pakketje: deze prachtige rosegouden ketting.

Ik vind de kleur dus echt he-le-maal geweldig. Hij matcht zo goed bij mijn bril! Als ik deze ketting om heb, wil Lize ‘m ook steeds hebben. Hij gaat dus vaak om naar kantoor, zodat ze dat niet zo ziet 😉

Helaas heb ik geen link van deze ketting, maar er zijn genoeg andere leuke kettingen te koop in webshop!

Bij Fashion for Fleur wordt alle persoonlijk uitgezocht, dezelfde dag nog verzonden, betaal je boven de € 50 geen bestelkosten en kun je gratis en veilig achteraf betalen.

Kende jij de webshop Fashion by Fleur al? En wat zou jij bestellen? Ik ben benieuwd!

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *