Video: Elastieken veters | Shoeps getest!

[:nl]Vandaag heb ik weer een video! Dit keer met mijn andere fotomodel (of videomodel dit keer). De kleine meid kreeg nieuwe sneakers en dit keer zaten er gewoon veters in, in plaats van de elastieken exemplaren die we voorheen hadden. Ik ging op zoek naar een alternatief.

Klittenband als oplossing

Als je 4 jaar bent, is het strikken van je veters nog best een hele klus. Daarom was ik altijd zo blij met de sneakers van Adidas: daar zaten standaard al elastieken veters in. Je kreeg er extra veters bij, voor als het elastiek versleten was. Maar nu dochterlief een ‘grotere’ maat heeft, zitten er alleen nog maar veters in de schoenen.

Het leek ons een goed idee om dan eens sneakers met klittenband te proberen, maar eerlijk gezegd viel dat een beetje tegen: het klittenband ‘plakte’ al heel snel niet meer en daardoor werden de schoenen dus helemaal niet meer te dragen. Erg jammer, hoewel de kleine meid het niet erg vond dat ze weer nieuwe schoenen mocht :-).

Elastieken veters

In deze video kun je zien wat we vinden van de elastieken veters van Shoeps:

We kochten de Shoeps bij bol.com (hier) en ik betaalde € 10,99 voor 14 losse veters. Ze zijn te krijgen in verschillende kleuren, maar wij gingen natuurlijk voor de roze variant. Zoals ik in de video al vertelde, kun je zelfs verschillende kleuren bij elkaar combineren. En dat is best grappig als je bijvoorbeeld meerdere setjes hebt gekocht en een aantal losse veters over hebt.

De sneakers die dochterlief draagt zijn de Adidas Neo Light Weight in het zwart met roze bloemetjes en ze zijn te koop voor € 39,90.

Kende jij de Shoeps al? Of heb je wel eens andere elastieken veters geprobeerd? Of heb jij een andere oplossing voor kinderen die geen veters kunnen strikken. Ik ben benieuwd wat jouw ervaringen zijn!

xx
Loes

Dit artikel bevat affiliate links. Wil je weten wat dat betekent? Lees dan mijn disclaimer.

[:]

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *