Knipsels van week 20

[:nl]Yes! Tijd voor de knipsels van week 20! Het was een beetje stil afgelopen week op  mijn blog, en dat zie je ook terug in de foto’s: donderdag en vrijdag heb ik helemaal geen foto’s gemaakt. Gelukkig van de andere dagen genoeg om een artikel te maken, ha. Het was een leuke week met heerlijk weer en dus veel buitenfoto’s. Ik neem je mee naar week 20.

Maandag

maandag (1)-

Maandag werk ik de hele dag en als ik thuis kom, staat het eten al op tafel. Goed geregeld!

maandag (2)-

Na het eten stappen we nog lekker even met de kids op de fiets. Mijn nieuwe fiets moet natuurlijk flink wat kilometers maken! We fiets rondom Almelo, door Ypelo en langs de doorbraak. We wonen in zo’n mooi gebied <3.

maandag (3)-

En kijk deze meneer eens even fijn zitten in zijn nieuwe zitje.

maandag (4)-

Nog meer foto’s van de doorbraak, ik krijg er altijd zo’n vakantiegevoel van.

maandag (5)-

En natuurlijk even een selfie. Ik had mijn zonnebril op moeten zetten, haha, de lucht is zo fel!

maandag (6)-

En we halen uiteindelijk bij het tankstation een ijsje, omdat in Bornerbroek alles al dicht was. Bummer. Maar het smaakte er niet minder om!

Dinsdag

dinsdag (1)-

Dinsdag komt de postbode nieuwe schoenen brengen (dat denkt mijn dochter echt, dat ze haar schoenen van de postbode krijgt… ;)) en deze nieuwe laarzen vallen erg in de smaak.

dinsdag (2)-

Na de middagslaapjes moeten deze 2 toppers even bijkomen op de bank (??). Dochterlief heeft het koud (ondanks het heerlijke weer) en ligt dus te zweten onder een dekentje. Tja.

dinsdag (3)-

Aan het einde van de dag eten we buiten en we doen een ‘wedstrijdje’ gekke bekken trekken voor de camera.

dinsdag (4)-

Ik weet nog niet wie er gewonnen heeft, maar we moeten duidelijk nog even oefenen voor de camera, hihi.

Woensdag

woensdag-

Woensdagavond eten we weer buiten (he, wat vervelend) en deze kleine meneer begint langzaamaan in zijn rubber klompjes te passen. Hij is er helemaal blij mee. We kregen ze voor zijn geboorte van mijn peetoom en peettante (die een boerderij hebben, dus helemaal een toepasselijk cadeau). De afgelopen 2 jaar heeft dochterlief er op gelopen en nu is zoonlief dus aan de beurt. Ze zijn nog wel wat groot voor hem, haha.

Donderdag + Vrijdag

Hoe het komt weet ik niet, maar ik maak helemaal geen foto’s deze 2 dagen. Beide dagen werk ik gewoon en ik ben, als ik thuis ben, eigenlijk vooral bezig met het lezen van mijn boek: het laatste deel van Cormoran Strike (van Robert Galbraith). Ik ga zo op in het boek, dat ik er aan moet denken als ik wakker word, en niet kan stoppen met lezen als ik ga slapen. Gelukkig is het nu bijna uit, haha.

Zaterdag

zaterdag (1)-

Zaterdag gaat manlief met zijn volleybalteam voor 2 dagen naar Scheveningen en wij maken er dus een gezellige dag van. Er is Rembrandtfiesta in Almelo, dat is een soort multicultureel festival met veel eettentjes met eten uit verschillende landen, dansoptredens, een rommelmarkt en springkussens. Vooral de springkussens zijn een succes.

zaterdag (2)-

Maar de rommelmarkt is ook erg leuk, we nemen een tas vol ‘nieuw’ speelgoed mee naar huis.

zaterdag (3)-

Kijk dan hoe hoog dit ding is. Zoonlief gaat gewoon naar boven en glijdt naar beneden. De kleine meid heb ik er af moeten halen, want die durfde niet, haha.

zaterdag (4)-

Als de kids ’s avonds in bed liggen, besluit ik nog even wat foto’s te maken buiten, nu het nog licht is. Dikke vette spoiler, want hierover hoor je later meer.

Zondag

zaterdag (4)-

Goedemorgen! We liggen om kwart over 7 al samen op de bank.. Deze meneer heeft gisteren deze tractor gekocht op de rommelmarkt (voor 50 cent, jeej!) en hij is er VERLIEFD op. Gisteravond moest de tractor op de poef naast zijn bed liggen, en hij was dus al om kwart voor 7 wakker deze ochtend. Meestal kan ik zijn speen dan nog weer even geven en dan gaat hij nog wel weer even slapen.

Maar niet vandaag… Hij had de tractor gevonden en die lag dus al in zijn armen in bed, hihi.. Na een half uur kletsen heb ik hem maar uit bed gehaald, zodat de kleine meid nog lekker even kon slapen.

zondag (2)-

En wij gingen dus lekker even chillen (lees: hij op de ipad en ik met mijn boek) op de bank. En kijk dan hoe schattig dichtbij hij de tractor heeft geparkeerd. Net als de brandweer trouwens, die is ook new best friend.

zondag (3)-

Man, wat is het lekker weer vandaag. We besluiten te lunchen in de speeltuin en ik neem allerlei lekkere dingen mee.

zondag (4)-

Er wordt natuurlijk ook flink gespeeld, in de zandbank, haha.

zondag (5)-

Jammer dat er maar 1 schommel is.

zondag (6)-

Na het eten gaan we weer naar huis en de kids gaan lekker even slapen.

zondag (7)-

Aan het einde van de middag steken we de cobb lekker aan om pizza te maken.

zondag (8)-

Voor de kids zijn het ‘plain’ pizza’s, uitgesneden met een broodvormpje. En dat is me toch een succes! We moeten gewoon 2 keer bakken, haha.

En zo is het weer zondagavond en staan we klaar voor een nieuwe week. Voor veel mensen een hele korte week vanwege Hemelvaart, maar zelf moet ik vrijdag gewoon werken. Niet erg hoor, dan is het altijd lekker rustig!

Hoe was jouw week? Heb je ook zo van het lekkere weer genoten?

xx
Loes[:]

3 Reacties

 1. 23 mei 2017 / 11:35

  Ja absoluut! Als in Nederland de zon schijnt voel ik me verplicht om naar buiten te rennen en er snel in te gaan zitten!

  • Loes
   Auteur
   23 mei 2017 / 22:46

   Haha, als je er dan maar wel van geniet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *