Surprise voor Sinterklaas

 

Vandaag nog even op het nippertje wat inspiratie voor het maken een surprise. Ik vind dit altijd het leukste onderdeel van Sinterklaas. Bij mijn familie is het al jarenlang traditie om een leuke surprise te maken. Vandaag heb ik een aantal leuke surprises voor je op een rij gezet die je eigenlijk voor iedereen kunt inzetten. Kijk je mee?

surprise voor sinterklaasEen surprise voor Sinterklaas?

We zijn eigenlijk allemaal wel creatief in mijn familie, en de meest prachtige dingen komen dan ook voorbij met Sinterklaas. Ik merk dit jaar zelf wel dat ik het heel lastig vind om tijd te maken voor het knutselen: met 2 kleine kindjes is het best een uitdaging. Ook omdat je niet zomaar overdag kunt gaan zitten knutselen.

Ik moet dus zelf mijn surprise ook nog in elkaar zetten, en die van manlief ook, want die is eigenlijk niet zo heel creatief. Gelukkig knutsel ik voor 2 en komen we samen tot prachtige creaties.

Inspiratie

Pinterest levert altijd veel leuke knutselideeën op, en ook dit keer komen de plaatjes van Pinterest.

Minion

surprise minion

Als eerste deze geweldig Minion. Deze heb ik vorig jaar gemaakt. Het was een relatief eenvoudige surprise en leverde zulke leuke reacties op. Iedereen houdt eigenlijk wel van de Minions :).

Sneeuwpop

sneeuwpop

Ook 1 die ik vorig jaar gemaakt heb, deze prachtige sneeuwpop. Hier heb je een flink aantal plastic bekertjes voor nodig, en een niet-tang. Je niet de bekertjes dan zo aan elkaar totdat je een bol hebt. Het was uiteindelijk nog best lastig om het goed rond te krijgen, maar ook hier kregen we hele leuke reacties op.

cupcake

surprise cupcake

Een cupcake vind ik ook prachtig! Met golfkarton en vele wattenbolletjes ben je denk ik wel even druk. Deze surprise is eigenlijk leuk voor iedereen, dus als je weinig inspiratie hebt voor een surprise, dan kun je deze altijd inzetten.

Legopoppetjes

surprise lego

Ook dit vind ik een hele leuke. Vooral leuk als je niet zulke grote cadeautjes hebt, is dit een goede optie: lego-hoofdjes! Je hebt wat potten nodig, gele verf en een watervaste stift (gok ik zo).

naaimachine

surprise naaimachine

Deze naaimachine zou een leuke surprise voor mezelf zijn, haha. Past helemaal! Ik denk ik zelf nog wat meer kleur zou toevoegen voor het spectaculaire effect, maar dit exemplaar is op zich natuurlijk best waarheidsgetrouw :).

schoorsteen

surprise schoorsteen

Dan nog een mooie traditionele surprise: de schoorsteen! Ik hou van aluminiumfolie om mee te knutselen: het is altijd voorhanden en geeft zo’n leuk effect op je surprise. Ik heb ooit eens een surprise van the Chrysler Building gemaakt, van aluminiumfolie, en toen had ik er lampjes in verwerkt, zag er ook erg leuk uit.

sushi

surprise sushi

Sushi! Ook leuk als je kleine cadeautjes hebt.

koffiemachine

surprise koffiezetapparaat

Deze koffiemachine vind ik zelf erg leuk. Geschikt voor iemand die graag koffie drinkt natuurlijk. Ik vind dit wel een gezellige surprise.

Schoorsteen met pijp

surprise schoorsteen
Dan nog zo’n leuke traditionele surprise: de schoorsteen! Dit blijf ik altijd leuke surprises vinden, niet moeilijk om te maken en zo onlosmakelijk verbonden met Sinterklaas.

Thomas de trein

surprise thomas de trein

En tot slot dan nog Thomas de Trein. Deze vind ik vooral voor kinderen leuk. Blijft op m’n lijstje staan voor als de kids wat groter zijn.

Wat zijn jouw favoriete surprises voor Sinterklaas?

xx
Loes
Save

Save

Save

Save

4 Reacties

  1. 6 december 2015 / 22:56

    Ze zijn allemaal erg leuk! De minion is super maar mijn favorieten zijn de sneeuwpop en de cupcake!

    • 8 december 2015 / 13:38

      Haha, kan ik me helemaal voorstellen.Cupcake staat in mijn favorieten, dit jaar is het wat anders geworden, maar volgend jaar zou ik die zo maar kunnen gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *