Eerste indruk: Flow Book for Paperlovers

DSCN3720

Vandaag een leuke kijkpost. Eentje waar plaatjes meer zeggen dan woorden: Flow Book for Paperlovers 2015.

Ik kon eigenlijk niet stoppen met foto’s maken, dus het zijn er ook lekker veel geworden. Ik word altijd zo gelukkig van dit soort tijdschriften. Ik kan hier eindeloos in bladeren en lekker wegdromen bij alle mooie kleuren, structuren en texturen. Goed, genoeg gepraat. De foto’s!

DSCN3698

DSCN3701

Bij het openslaan begint de pret eigenlijk al: er zit een soort klein envelopje aan de binnenkant met deze leuke kaartjes.

DSCN3707

Van deze pagina kan je dus prachtige envelopjes vouwen.

DSCN3703

Woordslinger: Do what you love! I totally agree πŸ™‚

DSCN3705

Prachtige zwart-wit foto’s.

DSCN3708

Mooie bladen die je wellicht als inpakpapier kan gebruiken.

DSCN3709

Een draaischijf voor de gemoedstoestand van ‘vandaag’.

DSCN3710

Dan een poster die ik een beetje lastig vind: zo kun je de tekst lezen, maar de print zit aan de binnenkant. Ik denk dat het leuk is om deze voor een raam te hangen. Of misschien zo ophangen dat je het kan lezen als je in de spiegel kijkt.

DSCN3712

Bij het foto’s maken kwam dochterlief ook even kijken. Ook zij vond het tijdschrift fantastisch.

DSCN3713

Mooi contrast zo.

DSCN3714

Een prachtige plaat van Parijs.

DSCN3715

Leuk knutselhuisje.

DSCN3716

Geweldig toch. Als je dit rechtop zet heb je ook een soort van huisje.

DSCN3719

Jeej! Stickers!! En dan die koffiekopjes op de linkerpagina. Echt een ‘hyggelig’ exemplaar, dit tijdschrift.

DSCN3720

Tot slot nog even een plaatje met alle onderdelen op de foto. Hier zie je ook het printje van de leuke poster in spiegelbeeld. Ik hou zo verschrikkelijk van dit soort tijdschriften. Er zitten zoveel leuke dingen in. Ik vind het bijna jammer om onderdelen te gebruiken. Vaak bewaar ik stickers e.d. tot de vakantie, en dan plak ik ze in mijn vakantiedagboek.

Eens kijken of ik dat met dit tijdschrift ook zo lang kan bewaren πŸ™‚

Hou jij ook zo van Flow?

xx
Loes

4 Reacties

 1. Linda
  3 december 2015 / 10:43

  Ziet er leuk uit! Ik heb het boek van vorig jaar en vind het ook erg leuk. Maar ik heb nog lang niet alles opgebruikt zeg maar dus dan vind ik het toch een beetje zonde om een nieuw boek te kopen. Ik zou er eigenlijk iets minder zuinig op moeten zijn πŸ˜‰

 2. Neelke | The Dutch Chronicles
  15 december 2015 / 15:50

  Wauw dit ziet er echt heel goed uit! Ik heb ook inderdaad de eerdere versie hiervan, en nog lang niet opgebruikt!

  • 15 december 2015 / 19:59

   Thanks πŸ™‚ Ik heb er ondertussen ook nog steeds niks mee gedaan. Ik kan het nog niet over m’n hart verkrijgen om ergens de schaar in te zetten πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *