Geurkaarsen van Shearer Candles

DSCN3783

Alweer een tijdje gelden was er bij Vente Exclusive een sale van Shearer Candles. Omdat ik bijna door m’n votives en tarts van Yankee Candle heen was, heb ik nu eens wat van Shearer Candles besteld. Benieuwd wat ik heb besteld?

DSCN37261

Het uitpakken was al een feestje. Omdat het lastig is via een website of app te zien wat je nou precies bestelt, vind ik het altijd best spannend als de producten binnenkomen. Ik had 3 grotere glaasjes besteld, en 2 kleinere blikjes. Dit zat er allemaal in de doos. De kleuren alleen al. Ik word hier wel gelukkig van :).

DSCN3741

Als eerste dit mooie glaasje met ‘Frankincense and Myrrh’ geur. De kleur van de pot vind ik alleen al prachtig. Het zijn echt chique kaarsjes. Dit exemplaar heeft een hele zware geur, zoals je van mirre zou verwachten. Hij ruikt wel heel lekker, echt een geur voor deze periode. De kaars gaat lang mee, hij heeft al wel een aantal uurtjes gebrand en is nog maar een klein beetje ‘op’.

DSCN3739

Dan deze mooie blauwe pot. Ik vind het mooi om te zien dat hier een zilverkleurige deksel op zit. Dat past beter bij het heldere blauw van de pot. Grappig dat de kaars dan weer wit is. Dit is overigens de geur ‘Egyptian Cotton’.  Dit is een hele frisse geur, hij is niet specifiek voor een jaargetijde, maar gewoon lekker voor ‘altijd’.

DSCN3732

Dan deze oranje pot. Ook met een zilveren deksel, en een witte kaars. Dit is de geur ‘Amber and Rose’. Ik vind deze geur heel erg lekker. Zoet, maar niet op een vervelende manier. Een beetje ‘gezellig zoet’. Deze kaars is nog niet aan geweest, ik bewaar hem denk ik tot de rest op is.

Dit zijn de ‘grote’ potten, die zo’n 35 branduren hebben.

DSCN3729

Dan nog dit potje. Dit is een kleiner blikje, met een kunststof dekseltje, met zo’n 20 branduren. Dit exemplaar heeft de geur ‘Amber Noir’. Ik ruik eigenlijk geen verschil met de grote oranje pot (Amber and Rose). Ook deze dus ‘gezellig zoet’. Heerlijk!

DSCN3727-001

En dan als laatste nog een blikje: in de geur ‘Oriental Fig’. Ik vind dit ook een heerlijke geur, ook een beetje zoeter, en een echte wintergeur. Dit blikje is ook al aan geweest, en doet ook prima z’n werk.

DSCN3746

Helaas passen de kleuren niet helemaal precies in ons interieur, maar dat vind ik in dit geval niet zo heel erg. De geuren van deze kaarsen zijn echt heerlijk!

Ik heb nog even op internet gezocht om te kijken waar ze te koop zijn. Omdat ik via Vente Privee heb besteld, weet ik niet precies waar het nog meer te koop is. Dit was zo’n tijdelijke sale en dus geen vast assortiment. Ik moet wel zeggen dat ik blij ben met de prijzen die ik betaald heb, op bol.com is zo’n glas ongeveer 23 euro en een blikje 10 euro. Ik geloof dat ik respectievelijk 6 en 3,20 heb betaald. Goeie aanbieding dus!

Ik kende het merk voorheen niet, en vond het leuk om zo kennis te maken. Als ik het ergens tegen kom, ga ik ze zeker meenemen!

xx
Loes

 

3 Reacties

  1. Neelke | The Dutch Chronicles
    2 december 2015 / 15:38

    Wauw, ze zien er echt heel mooi uit! Jammer dat je niet kan ruiken via internet :). Ik ben zelf erg fan van de geurkaarsen van de Hema (de blijmakers) en Rituals.

    • 2 december 2015 / 16:11

      Haha, ja, dat zou wat zijn, ruiken via internet. Rituals vind ik ook erg lekker. Ik zal eens kijken bij de Hema, die heb ik eigenlijk nog nooit geroken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *