Snacken met Sinterklaas

Jaaaaa!! Sinterklaas is weer in het land!! Af en toe is het al best een beetje ‘hoor de wind waait door de bomen’-weer en dat vind ik altijd van dat heerlijke Sinterklaas-weer. Dit jaar is dochterlief ruim 2, en ik ben benieuwd hoe ze het hele spektakel zal ervaren. Voor zoonlief zal het nog geen herinnering opleveren, maar ik vind het wel leuk om het met 2 kindjes te vieren. Vandaag laat ik zien wat voor lekkers je allemaal kunt maken in deze periode. Niet allemaal even verantwoord, maar wel allemachtig prachtig!

snacken met sinterklaasSnacken met Sinterklaas

De geweldige uitvinding kwam ik toevallig hier tegen. Niet moeilijk om te maken, en toch een beetje verantwoord. Ik denk wel dat je er een beetje citroensap over heen moet druppelen om te voorkomen dat de appel bruin wordt.

En dit dan.. Pepernoten-tiramisu! Wij houden heeeeel erg van tiramisu en het lijkt me echt heerlijk om de komende tijd deze eens te proberen. Door de tia maria niet geschikt voor kinderen, maar wel voor papa’s en mama’s.

Of deze mini gevulde speculaasjes. Bij het zien van al dit lekkers krijg ik echt zin om te bakken. Te lekker gewoon!

SInterklaasfudge! Oeh, I love fudge!!! Dit MOET ik gewoon maken! En het ziet er ook nog een prachtig uit!

Speculaastaart met Peer. Deze ziet er dan misschien wel het minst leuk uit, maar de combinatie van speculaas en peer lijkt me ook echt heerlijk!. Ik moet voor Sinterklaasavond maar eens wat lekkers gaan maken. Misschien is het een idee om tot die tijd elk weekend een optie voor te proeven.. Eigenlijk best een goed idee!

Wat zou jij willen maken?

xx
Loes

Save

Save

Save[:en]collage-2015-11-12

Jaaaaa!! Sinterklaas komt vandaag weer in het land!! Af en toe is het al best een beetje ‘hoor de wind waait door de bomen’-weer en dat vind ik altijd van dat heerlijke SInterklaas-weer. Dit jaar is dochterlief ruim 2, en ik ben benieuwd hoe ze het hele spektakel zal ervaren. Voor zoonlief zal het nog geen herinnering opleveren, maar ik vind het wel leuk om het met 2 kindjes te vieren. Vandaag laat ik zien wat voor lekkers je allemaal kunt maken in deze periode. Niet allemaal even verantwoord, maar wel allemachtig prachtig!

De geweldige uitvinding kwam ik toevallig hier tegen. Niet moeilijk om te maken, en toch een beetje verantwoord. Ik denk wel dat je er een beetje citroensap over heen moet druppelen om te voorkomen dat de appel bruin wordt.

En dit dan.. Pepernoten-tiramisu! Wij houden heeeeel erg van tiramisu en het lijkt me echt heerlijk om de komende tijd deze eens te proberen. Door de tia maria niet geschikt voor kinderen, maar wel voor papa’s en mama’s.

Of deze mini gevulde speculaasjes. Bij het zien van al dit lekkers krijg ik echt zin om te bakken. Te lekker gewoon!

SInterklaasfudge! Oeh, I love fudge!!! Dit MOET ik gewoon maken! En het ziet er ook nog een prachtig uit!

Stoomboot van Sinterklaas. Deze is dan wel weer geschikt voor de kinderen, en volgens mij ook super makkelijk om te maken. Misschien leuk om samen met dochterlief te doen.

Speculaastaart met Peer. Deze ziet er dan misschien wel het minst leuk uit, maar de combinatie van speculaas en peer lijkt me ook echt heerlijk!. Ik moet voor Sinterklaasavond maar eens wat lekkers gaan maken. Misschien is het een idee om tot die tijd elk weekend een optie voor te proeven.. Eigenlijk best een goed idee!

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *