New in: een ‘hyggelig’ dekbed!

elg2

Al een tijdje ben ik aan het kijken naar een nieuw dekbedovertrek. Ik heb er wel een aantal voor ons bed, maar die zijn saai (onder andere wit en gebroken wit) en ik vond het wel tijd voor een leuk en gezellig printje. Toen begon de zoektocht…

Op Wehkamp was er laatst een aanbieding met 20% korting (dacht ik, het kon ook 30 geweest zijn), maar ik twijfelde teveel. En toen ik klaar was om te bestellen, was het dekbed dat ik leuk vond al uitverkocht.. Bummer..

Verder met m’n zoektocht. Ik wil de eigenlijk wel graag een dekbed met elanden, want dat vind ik zulke fascinerende dieren! Dat blijkt lastiger dan ik dacht. Totdat ik vorige week op Groupon een actie voorbij zag komen van Ten Cate Dekbedden.

En jawel… daar was ‘ie:

elg

Een prachtig dekbed met elanden!! Ik ben er echt helemaal verliefd op. Toen het dekbed gisteren binnenkwam, hebben we dan ook direct ons bed opnieuw opgemaakt.

x20151111_225839

Een plaatje toch? Wel grappig dat ik bij het zien van de foto van onze slaapkamer echt denk: er moet nog zoveel gebeuren! Dit dekbed staat dan wel heel hyggelig, maar voor de rest is er maar weinig gezelligs aan..

De muur achter ons bed is nog steeds erg kaal en we zijn er nog steeds niet over uit wat we er precies mee willen. Eigenlijk zou er wel een hoofdbord achter ons bed moeten, om de muur te beschermen, en omdat het ook wel gezellig staat. Voordat we dit bed hadden (en voor de verbouwing van onze slaapkamer) hadden we een mooi schilderij boven het bed hangen. Dat past qua kleur niet meer, dus nu hangt er niks. Het moet nog wat gezelliger worden. Toch maar eens op zoek naar wat ideeën, ik denk dat ik eens een avondje op Pinterest ga neuzen, heerlijk!

Ben jij blij met de ‘hyggelig-factor’ van jouw slaapkamer of ben je ook toe aan wat nieuws?

xx
Loes

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *