Op mijn verlanglijstje: Vans Old Skool

Afgelopen voorjaar kocht ik mijn eerste paar Vans en al snel volgde een tweede paar. Nog nooit eerder kocht ik sneakers van Vans. Je zou je kunnen afvragen onder welke steen ik gelegen heb de afgelopen jaren, want je ziet ze toch ontzettend veel voorbij komen. Ik kan ook niet echt uitleggen waarom het zo lang heeft geduurd voordat het eerste paar in mijn kast terecht kwam. Hoe je het ook wendt of keert, inmiddels weet ik wat er op mijn verlanglijstje moet: Vans Old Skool!

Mijn eerste paar Vans: de Authentic

op mijn verlanglijstje vans old skool (5)

Afgelopen voorjaar kwam ik ze per toeval tegen: deze mooie donkergroene Vans Authentic. En nog wel in mijn maat ook. Liggen laten was geen optie (want ik had nog niet zoveel schoenen…), en wat een aangename verrassing. De maat die op de schoen staat, is ook de daadwerkelijke maat. Met andere woorden: ze pasten direct! Dat wil vooral met sneakers nog wel eens wisselen, maar daarover bij Vans absoluut geen klachten.

op mijn verlanglijstje vans old skool (6)

Dit zijn super relaxte schoenen: ze passen onder je jeans, korte broek en zelfs onder een rokje of jurkje. Ja, een blijvertje, deze Vans Authentic.

Een tweede paar: Vans Sk8 Hi

op mijn verlanglijstje vans old skool (2)

Mijn liefste fotomodel showt ook even mijn mooie witte Vans Sk8 Hi. Mijn tweede paar Vans in de collectie. Nadat mijn witte sneakers echt op waren (gat in de zool!), liep ik op nieuw tegen een paar nieuwen aan. Alsof het zo moest zijn, he?

op mijn verlanglijstje vans old skool (3)

Deze zijn van echt leer en man, wat lopen die lekker! Het zijn net pantoffeltjes. Jammer dat we nu richting de winter gaan en dat wit daar niet echt bij past. Gelukkig zijn ze haflhoog en kan het met de temperaturen van de afgelopen weken nog wel heel goed. Ook absoluut favoriet, deze Sk8 Hi.

Op mijn verlanglijstje: Vans Old Skool

Tja, dan blijft er eigenlijk nog maar 1 groot gapend gat (…) in mijn Vans collectie over: de Vans Old Skool natuurlijk! Je kent ze wel: die sneakers met zo’n witte streep op de zijkant. Misschien moet ik ook maar eens een verlanglijstje voor Sinterklaas in mijn schoen achterlaten, haha.

De enige keuze die ik dan nog moet maken gaat over de kleur. Want kies ik dan de klassieke zwarte, of toch de roze? Of mooie bordeaux rode? Dat laat ik dan maar aan Sinterklaas over 😉

Heb jij een paar Vans in je schoenencollectie? En welke zijn dat dan?

xx
Loes
Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. Zie ook mijn disclaimer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *