Nooit meer saai met deze leuke dino zwembandjes

Onze beide kinderen hebben (nog steeds…) geen zwemdiploma. Pepijn is nog niet begonnen aan zwemles en dat betekent dat als we ergens gaan zwemmen, hij altijd zwembandjes om moet. Nu Pepijn wat groter is, moet hij ook grotere zwembandjes hebben. En vaak kom je dan bij die saaie oranje dingen uit. Niks mis mee hoor, die doen hun werk prima. Maar echt mooi zijn ze niet. En je raakt ze ook nog eens makkelijk kwijt, omdat iedereen ze heeft. Gelukkig zijn er nu nieuwe dino zwembandjes op de markt, waarmee je in het zwembad behoorlijk de blits kunt maken!

Veilig zwemmen

Laten we even beginnen met de essentie van zwembandjes. Want kinderen die nog niet kunnen zwemmen, zijn verplicht om zwembandjes te dragen in het zwembad. En dat is wel zo veilig, want zwembandjes zorgen er voor dat je kindje niet kopje onder gaat. Uiteraard heeft je kind altijd toezicht nodig tijdens het zwemmen, ook met zwembandjes. Het is belangrijk om zwembandjes stevig om de arm zitten, zodat ze niet makkelijk af kunnen glijden.

Ga je naar een strandje, of spelen in de buurt van water? Ook dan zijn zwembandjes handig. Laat ze tijdens het spelen om, want besluit je kindje tijdens het spelen toch het water in te lopen, dan zijn de zwembandjes al om.

Dino zwembandjes

dino zwembandjes

En hoe leuk zijn dan deze dino zwembandjes? Ze zijn lekker fel van kleur en aan de doorzichtige kant van de bandjes zit een echte dinosaurus! Deze zwembandjes hebben 2 luchtkamers, en dat betekent dat ze (extra) veilig zijn. Mocht dan een deel van het bandje lek raken op een of andere manier, dan heb je de andere helft van het bandje nog over en mis je niet direct het volledige zwembandje.

dino op je zwemband

Toen de zwembandjes hier binnenkwamen, moest ik ze direct opblazen. Pepijn is helemaal enthousiast! Het liefst wilde hij ook nog direct gaan zwemmen, maar dat hebben we nog even niet gedaan. Het enthousiasme werd nog groter toen er ook nog een zwemband met dino bij het pakketje geleverd zat:

zwemband met dino

Een supermatch toch? De grote dino zwemband ging nog net niet mee naar bed, haha.

zwemband flamingo

Oh, en naast die dino, hebben ze ook nog een hele toffe flamingo. Daar wilde lize wel mee gaan zwemmen. Mijn lieve aap Bobo kon niet kiezen en mocht poseren met beide zwembanden ;-).

Nog veel meer leuks

Hebben jouw kinderen al lang een zwemdiploma? Ook dan is het leuk om de website van Swim Essentials te bekijken, want ze hebben nog veel meer leuks. Ga voor een grote unicorn om de show te stelen of kies een heerlijk luchtbed om op te dobberen. Voor papa en mama kun je een floatable cupholder bestellen, zodat die lekker met een drankje in het zwembad kunnen chillen.

swim essentials

Nooit meer saaie zwembandjes

veilige zwembandjes

Het is bijna jammer dat het geen zomer meer is (hoewel ik uiteraard ook geniet van het lekker binnen zitten in dit seizoen hoor!). Maar ik kan dus nu niet wachten om de bandjes uit te proberen en het leukst is het toch wel om dat buiten te doen.

Omdat het nu bijna winter is, probeerden we de bandjes binnen even uit. Pepijn wil ze graag proberen over zijn trui, haha, maar dat is geen probleem. Als je dus gaat zwemmen met een UV-shirt, kunnen ze er prima overheen!

Mijn grootste fotomodel wil wel even in haar bikini passen, maar dan wel met de snorkel erbij. En zo zie je dat de bandjes ook prima kunnen bij grote(re) kindjes die nog niet kunnen zwemmen. Wij plannen heel binnenkort een uitstapje naar het zwembad met onze leuke attributen. En de zwembandjes van Pepijn? Die gaan niet meer af, dat kan ik je wel vertellen!

Vind jij deze dino zwembandjes ook zo leuk? Welke zwembandjes gebruik jij nu? Laat het weten in de comments.

xx
Loes

De producten in dit artikel heb ik gekregen. Zie mijn disclaimer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *