Mijn nieuwe rugzak van Arsayo

Al een tijdje ben ik lid van Sampleo, een website waar je artikelen kunt testen in ruil voor een review en foto’s op social media. Onlangs ontving ik de rugzak van Arsayo, een voor mij onbekend merk. Toen ik de rugzak uit de verpakking haalde wist ik al: hier ga ik heel, heel, heel enthousiast over zijn. Ik maakte de nodige foto’s en zal je vandaag laten zien hoe de rugzak bevalt. Kleine spoiler: sinds ik ‘m heb (nu zo’n week of 3) gebruik ik geen andere tas meer!Mijn nieuwe rugzak van Arsayo

Rugzak van Arsayo (1)-

Ja, dit is ‘m, mijn nieuwe rugzak van Arsayo. Ik ontving een exemplaar in een mooie camel kleur (één van mijn favoriete kleuren voor een tas, ik heb al menig tas in deze kleur versleten ;-)). Het merk presenteert deze rugzak als uniseks. Nu vind ik het voor de donkere exemplaren inderdaad wel zo: die zijn ook geschikt voor mannen. Maar toen ik Ton vroeg of hij op vakantie op met deze rugzak wilde lopen, bedankte hij vriendelijk :-).

Dat vind ik helemaal niet erg, want ik wil ‘m eerlijk gezegd niet af staan. Al een tijdje zit ik te kijken naar een rugzak als handtas. Dat gesjouw aan een schouder met de handtassen die ik momenteel heb, was ik wel een beetje zat. Er was alleen 1 ding wat me een beetje tegenhield om een rugzak te kopen: als je je tas op de rug draagt, ben je makkelijker te rollen. En aangezien zakkenrollers tegenwoordig overal hun slagje slaan, leek het me dus niet zo’n veilig idee.

Een award voor de sluiting

De rugzak van Arsayo heeft echt een superoplossing voor zakkenrollers (of er tegen, haha): de rits kun je vast maken met 2 drukknopen.

Rugzak van Arsayo (1)-

En die sluit je op de achterkant van de rugzak, dus je moet ook echt even moeite doen om ze open te maken.

Rugzak van Arsayo (1)-

En zo lang de drukknopen dicht zijn, kun je met geen mogelijkheid de binnenkant van de tas leeg halen.

Rugzak van Arsayo (1)-

Overigens werkt dit bij het afrekenen bijvoorbeeld best snel hoor: even losklikken en je kunt bij je portemonnee.

Dit systeem is in Frankrijk al 2 keer in de prijzen gevallen: een medaille van het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken én een gouden medaille op de Lépine-wedstrijd van 2016!

Hoe hij verder bevalt

Rugzak van Arsayo (5)-

De tas lijkt gemaakt van een prachtig lichtgewicht leer, maar niets is minder waar. Om ethische redenen is de tas niet gemaakt van dierlijk materiaal (en dus vegan), maar hij is gemaakt van een waterdicht, duurzaam materiaal. Het voelt echt ontzettend goed aan, ik dacht echt dat het leer was.

Rugzak van Arsayo (5)-

Aan de achterkant van de rugzak zit nog een vakje met een rits: dit draag je dus tegen je rug aan. Zelf gooi ik hier mijn telefoon in. Die voel ik dan vanzelf op mijn rug als hij over gaat bijvoorbeeld en ik kan er op deze manier snel bij. De brede schouderbanden dragen overigens ook nog eens heerlijk: het gewicht van de tas wordt goed verdeeld over je rug.

Rugzak van Arsayo (5)-

In 1 van de brede schouderbanden zit nog een vakje voor een pasje. Handig voor je OV-chipkaart bijvoorbeeld.

De rugzak van Arsayo kost € 79,- en is te bestellen via de webshop van Arsayo. Meer informatie kun je ook vinden op de website van Sampleo.

Tja, zoals je merkt, ben ik verkocht. Wat een fijne rugzak is dit zeg! Het fijnst is misschien nog wel dat je helemaal niet in de gaten hebt dat je ‘m op je rug hebt. Hij steekt niet zo ver uit aan de achterkant, en daarmee voorkom je dus van die awkward situaties waarbij je bijvoorbeeld een glas van de tafel tikt met je rugzak als je je omdraait. Daar hoef je je bij de rugzak van Arsayo dus geen zorgen om te maken!

Wat vind jij van mijn nieuwe rugzak? En zou je zelf een rugzak als ‘handtas’ willen hebben?

xx
Loes
 

Dit artikel bevat een product dat mij is toegezonden. Het feit dat ik dit product heb gekregen, heeft mijn mening niet beïnvloed. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

 

4 Reacties

 1. Maaike
  14 februari 2018 / 08:02

  Oh wauw! Vind het ook echt een prachttas! Ik dacht wel meteen dat het risicovol is er je waardevolle spullen in te doen. Maar dat valt dus reuze mee met die extra sluiting! Wat een uitvinding.

  • Loes
   Auteur
   14 februari 2018 / 10:00

   🙂 Ja echt, ik heb Ton gevraagd om te proberen de tas los te maken als ‘ie op mijn rug zat, en dat was bijna niet te doen. Niet zonder dat ik het merk in ieder geval.

  • Loes
   Auteur
   14 februari 2018 / 10:02

   Dank je wel! Ja, die kleur is echt super 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *