New in: Oilily zeep | Dingen waar ik blij van word

20151212_211439

Vandaag moest ik voor wat boodschappen naar Kruidvat. Omdat ik na de naailes ging, was ik alleen. Daarmee bedoel ik: zonder kinderen. Ik had dus fijn even de tijd om zonder kinderwagen of vragende kids te neuzen bij Kruidvat. Dat was ten eerste al iets waar ik blij van werd vandaag. Ik weet niet eens hoe het nou precies kwam, maar ineens viel mijn oog op de blikjes van de foto: ik was verkocht!

20151212_211659

In de blikjes zat een Oilily-zeepje. Als ik nou ergens blij van word, dan is het wel van Oilily. Ik hou van de kleuren van het merk, en vooral ook van de geur. Het roept leuke herinneringen bij mij op: vroeger (toen ik klein was) had ik altijd een geurtje van Oilily. Als volwassene vind ik het niet meer zo passen om het geurtje te gebruiken, maar het ruikt nog steeds wel erg lekker. En dan die flesjes die ze maakten, net zo prachtig als hun kleren.

Goed, terug naar Kruidvat… Ik zag de blikjes, en ze kostten € 1,99! Ik dacht: meenemen!!!!! Ik kon niet kiezen en dus heb ik 2 blikjes gekocht.

r

Eigenlijk misschien in eerste instantie niet eens om de zeep. Die blikjes, daar heb ik echt een zwak voor. Ik gebruik ze vooral voor het opbergen van dingen in mijn naaibox: naaimachine-naalden, naalden in z’n algemeenheid en paperclips bijvoorbeeld.

20151212_211509

Maar kijk die zeep nou: hoe prachtig! En hij ruikt ook nog eens superlekker. Hij ruikt echt naar de parfum (..) van Oilily, alleen dan iets zepiger (als je snapt wat ik bedoel). Ik heb er direct 1 in gebruik genomen op de badkamer, en de hele badkamer ruikt nu naar Oilily.

20151212_211617

Dit zijn de ingrediënten: dat zijn er niet zoveel. Het hoofdbestanddeel is Sodium Palmate, een verzeepte palmolie. Vrij mild dus. En parfum staat pas als laatste op de lijst, wat betekent dat er het minst van in zit.

20151212_211643

Kijk hoe mooi, dat reliëf in de zeep. Het is bijna jammer om te gebruiken.

Vind jij Oilily ook zo leuk?

xx
Loes

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *