Intratuin | Op zoek naar een paarse piek

Vandaag brachten we een bezoekje aan de Intratuin in Almelo, op zoek naar onze paarse piek. Benieuwd of we geslaagd zijn?

Laatst was ik bij Borghuis geweest, om te kijken wat er allemaal voor leuks voor Kerst was. Mijn man was een paar dagen later bij Intratuin geweest voor een kerstboom, en hij was best enthousiast over de dingen die er in de winkel georganiseerd waren. Bij gebrek aan beter tijdverdrijf op zondag gingen we lekker naar Intratuin.

En wat was het leuk! Ze hadden voor de kleine kindjes een treintje, wat je als ouder zelf kon bedienen. Het kleine meisje vond het prachtig. Ze zat mooi te zwaaien naar iedereen die het maar wilde zien.

Verderop in de winkel stond ook nog een grote draaimolen, tussen alle kerstversiering in. Geweldig!

20151213_134442

Zelf heb ik ook m’n ogen uit gekeken naar alle prachtige kerstdorpjes die er stonden. Vooral die met roze van de vorige foto. Prachtig!

20151213_134201

Ik vind dit er echt zo gezellig uit zien! Als ik de ruimte had in huis, dan mocht het er zo in :).

20151213_134149

Of deze: een soort winterkermis.

Voor mensen met een minder groot huis zijn deze plaatjes iets meer geschikt: een kerstdorpje op een tray of in een stolp. Schattig he?

20151213_141019

Verderop in de winkel nog deze prachtige boomhut: ook al zo gezellig. Mag zo bij ons in de tuin!

Het doel van vandaag is helaas niet gelukt: we hebben geen paarse piek gevonden. Ze hadden wel een piek in een licht-paarse kleur, maar die vond ik niet passen bij onze boom. Moeten we toch nog maar even langs Borghuis, want daar heb ik ‘m wel gezien in de goeie kleur.

Wel hebben we nog wat glitterdingen in de juiste kleur gevonden: een hert met gewei, sleutels, en sneeuwsterren, en dan nog een rendierhoofd van grijs vilt. Zie hierboven een plaatje van de ‘vernieuwde boom’.

Ondanks dat we geen paarse piek gevonden hebben, vind ik toch dat we goed geslaagd zijn.

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *