Dressoir inrichten | Interieur

20151209_154617

In onze woonkamer staat een mooi dressoir. Er hangt een prachtige foto van New York boven (yes, van Ikea :)). Dit paste precies zo bij elkaar, en toen ons huis ingericht moest worden, vond ik dat prachtig. In ons huis hebben we paarse accessoires. De lampen maakten het voor mij helemaal af. In de loop der jaren was er veel veranderd. Het dressoir begon langzaamaan steeds meer een verzamelplek voor ’troep’ te worden. Gezellig zag het er al lang niet meer uit. Ik zat er zelfs aan te denken of een dressoir wel iets voor ons was. Tot ik besloot: nu moet het anders!

Om heel eerlijk te zijn heb ik niet eens de moeite genomen om een ‘voor’ foto te maken… Erg he?

Maar goed, vorige week waren we even bij Action, en toen kwam ik een aantal hele leuke dingen tegen, en toen dacht ik: hier kan ik nog wat leuks mee.

20151209_153640

Deze prachtige houten kerstboom, kerstballetjes (roze!!) en een mooie houten hanger in de vorm van een uil. Het kleine meisje vond het allemaal prachtig en was helemaal in haar nopjes dat het mee naar huis mocht. Eenmaal thuis wist ik nog niet precies hoe ik het wilde doen, maar ik wist in ieder geval dat ik de ornamentjes in of aan de boom wilde hangen. Aangezien de boom hol is van binnen, was het geen optie om er spijkertjes in te slaan. Toen kwam m’n sinterklaascadeau enorm van pas: washi-tape!

Het tape dat ik gebruikt heb heeft een soort roze/grijs-paarsachtige kleur. Ik vond het wel mooi in elk geval, niet te opvallen, maar toch leuk. Ik had nog mooi paars borduurgaren en daar heb ik kerstballetjes aan gedaan. Een klein knoopje er in en plakken maar!

20151209_153813

Op het dressoir ziet het er zo uit. Het houten paard en het glitterhert (3 x raden wie dat heeft uitgekozen) zijn ook van Action. Ik ben zeer tevreden met het resultaat zo!

20151209_154623

We hadden elders in de woonkamer nog wat spullen staan/liggen die ook mooi op het dressoir staan, dus die heb ik verhuisd. Ik ben super tevreden met het resultaat: netjes (en opgeruimd, ha!), maar toch gezellig. Manlief was ook blij verrast met het resultaat. We hebben nog net geen weddenschap afgesloten hoe lang het zo zonder troep blijft hihi.

20151209_154632

Nog even een plaatje vanuit de andere hoek. Mooi geworden he? Ik moet alleen nog nadenken over wat er na de kerst op de plek van de kerstboom komt te staan, maar dat komt nog wel. En ik ben echt voornemens om het niet meer zo vol te stallen als het was!

xx
Loes

6 Reacties

 1. Neelke | The Dutch Chronicles
  15 december 2015 / 15:58

  Ziet er erg gezellig uit! Ik had toevallig ook hetzelfde boompje bij de Action zien staan, vond hem superleuk!

  • 15 december 2015 / 20:00

   Dank je 🙂 Grappig he. Wat dit soort dingen betreft hou ik ontzettend van de Action! Kleine prijsjes, groots resultaat!

   • Neelke | The Dutch Chronicles
    16 december 2015 / 06:57

    Ik heb een beetje een haat/liefde verhouding met Action. Ze hebben een hoop troep, maar ook echt fijne dingen voor weinig geld. Maar ik voel me toch altijd een beetje guilty ten opzichte van andere winkeliers, want Action maakt echt de hele markt kapot. Aan de andere kant, het scheelt een hoop in je portemonnee :D.

    • 16 december 2015 / 14:27

     Haha, ja, dat herken ik wel een beetje, die haat/liefde verhouding. Het is ook lastig voor andere winkeliers om met die prijzen mee te doen, maar heb ook wel vaak het idee dat het ‘oud assortiment’ is wat bij de Action terecht komt. En in dat geval maakt me dat (met sommige dingen) niet uit! Knutselspullen voor m’n dochter voor een prikkie: prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *