Mijn week in foto’s 8 | Persoonlijk

week in foto's 8.jpg

Kijk mee!

Maandag

Op maandag moest ik gewoon weer werken, en maakte ik eigenlijk weinig foto’s.

Maandag.jpg

Maandagavond werk ik thuis nog even over. Het is nog steeds druk bij ons op kantoor en dan is het fijn als je thuis nog even wat achterstallig werk weg kunt werken, lekker rustig!

Dinsdag

Dinsdag (2)

Ik ontbijt met Griekse yoghurt met appeltjes, kaneel en golden syrup, heerlijk!

Dinsdag (4)

De kleine meid mag weer naar de peuterspeelzaal en vanochtend mochten ze verkleed. Natuurlijk moest haar prinsessenjurk aan en ik mocht zelfs d’r haar mooi maken.

Dinsdag (6)

Haar broer zag het er overigens ook wel zitten: hij bleef zo mooi op de bank zitten. Wat een grote vent zo he.

Dinsdag (12)

Vervolgens mag ik met de kleine man naar het consultatiebureau.

We gaan lekker wandelen en het is echt heerlijk weer! Helemaal geen straf om buiten te zijn. Zoonlief is overigens weer goedgekeurd, en gelukkig geen inentingen vandaag. Die komen over 2 maand weer.

Dinsdag (13)

Bij Kruidvat scoor ik nog even wat leuke dingen: waterproof mascara (voor straks op wintersport), een blush voor 1,50 (yeah!) en uit de nieuwe collectie van Essence de eyeshadow base. Via Miss Lipgloss had ik de nieuwe collectie van Essence gezien, en ik hoopte op wat meer nieuwe spulletjes, maar alleen die eyeshadow base was er maar. Ik vermoed dat de overige dingen in een Kruidvat met 2 stellingen Essence wel te krijgen zijn, maar baalde dus dat ons winkelcentrum maar 1 stelling met Essence heeft..

Sinds vorige week heeft zoonlief iets leuks ontdekt: zelf eten. Het brood krijg ik er echt niet meer in met een vorkje: hij moet en zal het zelf doen. Schattig om te zien, hij eet z’n handen er bijna bij op.

Dinsdag (15)

Dochterlief maakt een theekransje in de kamer, alle onderzetters zijn al uitgestald en de theepot staat ook al klaar, hihi.

Woensdag

Ik vind het wel gek om te merken hoe ik de ene dag echt fanatiek fotografeer wat ik aan het doen ben, terwijl ik er de andere dag totaal niet aan denk. Vandaag was dus zo’n dag. ’s Ochtends ben ik met de kindjes naar de stad geweest voor wat boodschapjes voor de skivakantie (skisokken, nieuwe sloffen, zwembroek voor de kleine man, etc). Daar heb ik dus totaal geen foto’s van gemaakt..

Woensdag (1)

Op de terugweg van de stad doe ik even gauw een boodschapje bij de Plus en wat schetst mijn verbazing: Mijn favoriete melk!! Deze was altijd te krijgen bij de grotere Albert Heijn-vestigingen, maar ergens vorig jaar een keer uit het assortiment gegaan (of daarvoor al, weet ik niet meer zeker), maar ik kon ‘m nergens meer vinden. En nu staat hij gewoon in het schap van de Plus! Hoera!! Ik heb dus een paar pakken ingeslagen.

Woensdag (2)

Verder kon ik de verleiding niet weerstaan om een ‘mug cake’ van Dr. Oetker mee te nemen en thuis uit te proberen. Het resultaat heb je kunnen lezen 🙂

Woensdag.jpg

Woensdagavond doe ik nog maar weer even een lesje Noors op DuoLingo. Ik vind het weer zo leuk om te doen! Ik moest wel even opfrissen, maar zit er inmiddels al weer helemaal in, haha. Tijd voor nieuwe woordjes!

Donderdag

 

Donderdag werk ik weer en qua weer komt er alles voorbij. We zien de lucht bijna zwart worden en dan komt er een soort van mini-sneeuwstorm. En vervolgens is het 10 minuten later echt vet blauwe met stapelwolkjes. Bijzonder om te zien.

Donderdag (3)

Als ik ’s avonds naar huis rijd, word ik op deze lucht getrakteerd. Prachtig hè, hoe het er soms uit kan zien in de lucht.

Vrijdag

Een komische dag vandaag, want we hebben een telecomstoring op kantoor. ’s Ochtends ging het nog wel zoveel, maar ’s middags geen internet, telefooncentrale of wat dan ook. Betekent dat we niet kunnen werken. Ik had nog een overlegje maar ga rond 2 uur ook maar naar huis om daar verder te werken, want lijkt wel te kunnen.

Vrijdag (2).jpg

Als ik nog even een boodschapje doe bij de Plus, zie ik deze geweldige ranonkeltjes staan. Wat een prachtige boeketjes. Ik hou hier zo van!

Zaterdag

Vandaag maak ik weinig foto’s omdat we eigenlijk de hele dag in de auto zitten op weg naar onze wintersportvakantie! We moeten zo’n dikke 900 km rijden en vertrekken ’s ochtends om 9 uur. Om kwart voor 8 komen we ’s avonds aan en de reis is zo voorspoedig verlopen! De kindjes hebben het supergoed volgehouden onderweg en de files vielen ontzettend mee.

Zondag

zondag (1)

Yeah! Als ik de geur van deze zonnebrandcrème ruik, dan denk ik altijd ontzettend aan de wintersport. De verpakking is inmiddels wel anders, ‘vroeger’ was hij bruin, en nu is blauw (tot groot ongenoegen van manlief, hihi).

We gaan ’s ochtend lekker wandelen met alle kinderen. De sleetjes lekker achter elkaar gehangen en gaan!! Heerlijk, wat waren ze enthousiast.

We besluiten om een sneeuwpop te maken en iedereen helpt lekker mee. Takjes als armen, dennenappel als neus en steentjes al ogen. Nog een takje als mond en klaar! Ben benieuwd of ie er morgen nog staat.

image-2016-02-28.png

’s Middags gaan we lekker even skiën, en genieten we van de uitzichten.

image-2016-02-28(1)

Prachtig toch? Voor mij zullen dit helaas de enige foto’s van de piste zijn, want na deze afdaling ben ik zo vervelen gevallen dat ik nu met een dikke knie op de bank zit.. :'(

image-2016-02-28(2).png

Flink gekoeld met ijs, maar het lijkt er op dat ik deze week niet meer op de ski’s sta. Ik moest remmen op een stuk ijs, en dat was eigenlijk te glad om op te remmen en toen ben ik knetterhard gevallen. Mijn knie zei ‘knak’ en sindsdien kan ik eigenlijk niet meer op mijn been lopen. Ik ben op mijn billen naar beneden gegleden en toen met de auto opgehaald om naar het huisje terug te gaan.

Ik heb flink gekoeld met ijs vanmiddag en morgen gaan we even kijken hoe het er mee is, en of we naar een arts moeten. Ik denk dat ik niks gebroken heb, maar ben bang dat de banden een flinke optater hebben gehad. Hopelijk is het morgen iets beter. We zullen zien.
Wel een ontzettende domper op de vakantie zo, want kan echt helemaal niks.

Volgende week hopelijk een boel witte foto’s, en ik hoop goed nieuws.

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *