Dingen van Pinterest die ik wil maken | DIY

maken van pinterest.jpg

Ok, vandaag een nieuw item op mijn blog: Dingen van Pinterest die ik graag zou willen maken! Pinterest is echt een soort verslaving van mij, ik moet er ook echt niet te vaak op kijken, want dan zie ik zoveel leuke dingen die ik zou willen maken! En tijd is iets wat je helaas niet kunt kopen en waar altijd gebrek aan is, dus om mezelf te beschermen, kijk ik er soms gewoon niet op. Maar vandaag dus 5 prachtige projecten die ik in de (al dan niet nabije) toekomst wil gaan maken.

Katniss Cowl

https://nl.pinterest.com/pin/150870656244829747/

Een prachtige col van Katniss uit The Hungergames. Ik vind het zo’n geweldig ding! Later als ik groot ben, en heeeeeel veel tijd over heb (…) dan wil ik deze heel graag maken. Lijkt me heerlijk voor bijvoorbeeld in de auto als het buiten koud is.

Lieve gebreide kikker

https://nl.pinterest.com/pin/150870656245633844/

Deze ontzettend schattige kikker. Zoonlief heeft momenteel een kikker als lievelingsknuffel, zo een met een ‘structuur’ als huid en van die lange poten. Als hij ’s nachts wakker wordt, en ik ga na hem toe om de speen te geven, zoekt hij met zijn kleine handjes naar de benen van de kikker. En als hij ‘m gevonden heeft, dan gaat hij rustig liggen. Zo lief om te zien! Ik denk dat hij deze kikker ook erg leuk zou vinden.

Ik heb het breipatroon eigenlijk nog helemaal niet bekeken. Maar als het me zelf niet lukt, zou ik mijn moeder nog eens lief aan kunnen kijken :-).

Sjaal met rits

https://nl.pinterest.com/pin/133700682661719896/

Ik hou heel erg van sjaals. Gelukkig heb ik er nog niet zoveel (*kuch*). Ik vind vooral een colsjaal erg lekker, omdat je dan geen last hebt van de hangende uiteinden van de sjaal :-).

Deze lijkt me erg leuk om te maken: je kunt een mooie lap breien of haken, en dan zet je er een mooie rits op (niet in). Ik zie overal op internet van die mooie sierritsen voorbij komen, en ik vind het echt een plaatje als ze dan zo in het zicht geplaatst zijn. Deze wil ik zeker maken (maar denk dat ik wacht tot het einde van het jaar, als het weer koud gaat worden).

Draagzak voor de pop

https://nl.pinterest.com/pin/150870656245633843/

Voor de kleine meid wil ik dit maken: een draagzak voor de pop. Ik had laatst een heel gesprek met haar over kinderen: zij hoefde geen kinderen als ze groot was, want ze had al 3 popjes. En dat was druk genoeg. Heerlijk hè, die kinderlogica. Ik denk dat ik dit wel voor haar verjaardag kan maken. Dan kan de pop echt overal mee naartoe!

Eigen servies tekenen

https://nl.pinterest.com/pin/150870656245633970/

Het lijkt me zo verschrikkelijk leuk om met porseleinstiften aan de gang te gaan. Dan kan je een simpel serviesje aanschaffen en het helemaal naar je eigen wens versieren. Ik weet nog niet precies wat ik er op zou willen tekenen, er zijn zoveel leuke dingen! Maar feit is dat ik dit echt binnenkort wil gaan proberen. Ook leuk als persoonlijke verjaardagscadeautjes (of een cadeautje voor iemand die net een nieuw huis heeft bijvoorbeeld). I like!

Heb jij al eens iets van Pinterest gemaakt?

xx
Loes

2 Reacties

  1. Sheila @ beineffable.com
    28 februari 2016 / 17:46

    Inspirerend is Pinterest. Ik heb ook dingen gemaakt met Pinterest als voorbeeld. Bijvoorbeeld geschreven borden en Valentijnscadeautjes 🙂

    • 28 februari 2016 / 21:01

      Klinkt goed! Ik vind het inderdaad inspirerend. Zo leuk om je creativiteit uit te breiden als het ware!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *