Doelen voor maart | Persoonlijk

reachforthestars.jpg

Februari zit er ook al weer op! Vandaag blik ik terug op mijn doelen voor februari en deel ik mijn doelen voor de maand maart met je. Lees mee!

De doelen voor februari kun je terugvinden in dit artikel, maar hier nog even in het kort:

  • 1 boek lezen
  • verdiepen in fotografie
  • sporten uitbreiden
  • social media aansluiten op mijn blog

En, is dat allemaal gelukt?

1 Boek lezen

Nou, ik kan je vertellen dat ik deze maand 2 boeken gelezen heb, en dat ik in een 3e boek ben begonnen. Zoals je in het artikel met doelen voor februari kon lezen, was ik al begonnen met het Rosie Project, en eigenlijk ben ik daarna zo doorgegaan in Het Rosie Effect. Wat een hilarische boeken, ik vond ze allebei erg leuk om te lezen en had ze dan ook vrij snel uit. Het 3e boek waar ik in begonnen ben is ‘Zolang er leven is’ (het 2e dagboek van Hendrik Groen). Ik zie er nu al tegenop als het uit is, want ik vind het zo leuk om mee te kijken in het leven van Hendrik Groen!

https://nl.pinterest.com/pin/150870656245634002/

Doel behaald dus!

Verdiepen in fotografie

Daar ben ik wel iets verder mee gekomen: ik heb even lekker met de camera van mijn vader mogen spelen en kom eigenlijk tot de conclusie dat ik met mijn compact camera gewoon niet de foto’s kan maken die ik zou willen, voor mijn blog dan. Voor vakantie en het vastleggen van mijn knappe kindjes (hihi) is hij prima. Maar voor productfotografie heb je gewoon een andere (betere?) camera nodig. Het boek ‘Shoot’ van Zilverblauw heb ik (nog steeds) niet uit, maar denk dat ik binnenkort de camera van papa eens een weekje leen, en dan kan ik de tips ook direct in de praktijk brengen.

https://nl.pinterest.com/pin/150870656245634006/

Sporten uitbreiden

Zoals je in ‘Mijn week in foto’s’ hebt kunnen zien, ben ik in februari redelijk fanatiek van start gegaan en heb ik op woensdag een keer een lesje XCO meegepakt.

Woensdag 1 (3)

Daarna werd de hele familie ziek en dat heeft zo’n beetje 2 weken geduurd, dat het sporten niet gelukt is. Ik voelde me er gewoon niet fit genoeg voor. Dikke bummer dus, want ik wil graag wat strakker in mijn velletje.. Wat dit doel betreft heb ik echt verschrikkelijk gefaald 🙁

Social Media beter aansluiten op mijn blog

instagram hyggelig mama.png

Daar ben ik goed mee op weg. Sommige projecten die erg leuk waren heb ik op Pinterest gezet, en ik post ook bijna elke dag wel wat op Instagram, dus dat gaat allemaal best goed. Wel blijft dit een aandachtspunt, omdat het nog steeds eigenlijk geen automatisme is. Ik vind het ook heel lastig, want momenteel heb ik 2 Instagram- en 2 Pinterest-accounts. 1 onder mijn eigen naam en 1 op de naam van mijn blog. Dat is wel lastig om bij te houden en weet dus nog niet zo goed wat ik daar aan ga (moet) doen.

Tot zover de doelen voor de afgelopen maand, ik ben niet echt ontevreden, maar dat sporten blijft nog wel even een doorn in mijn oog hoor.

Doelen voor maart

Het leuke van doelen per maand vind ik wel dat je eigenlijk gewoon 12 keer de kans krijgt om opnieuw te beginnen. Naja, niet helemaal opnieuw, maar het is weer een begin. En dat maakt het te behappen. Ik heb qua sporten dan ook helemaal frisse moed om het doel in maart wel te behalen.

  • Ik wil graag 3 x per week sporten in maart: en of dat dan 3 x een 7 minute work-out is of 3 x per week XCO, dat maakt me niet uit (denk een combinatie), maar ik wil aan het einde van maart een mooi schema kunnen laten zien met het resultaat. I can do this!! Edit: 29-2: aangezien ik met een dikke knie op de bank zit en niet zoveel kan, zal dat sporten er voorlopig wel niet in zitten.. Update volgt! 
  • In maart wil ik dan toch echt actief bezig gaan met de strijd tegen de kilo’s. Ik wil wel minstens 8 kilo kwijt.. Hoe ik dat vorm ga geven, heb ik nog niet precies bedacht, maar er MOET iets gebeuren, NU. Zo, en dat hoge woord is er uit.
  • Er moet natuurlijk in het kader van de Goodreads Challenge 1 boek gelezen worden in de maand maart (hoewel ik voor Goodreads al voor lig op schema, yay!).
  • Er komt een nieuw item op mijn blog: Een soort van miniserie over mooie dingen in Noorwegen. Als naslagwerk voor mezelf, maar ook om jullie enthousiast te maken voor vakantie in Noorwegen.
  • En tot slot wil ik deze maand ook eens na gaan denken over hoeveel artikelen er in een week online komen. Als je mijn blog al een tijdje volgt, zie je dat ik bijna dagelijks post. Alleen als ik ziek ben, dan lukt me dat totaal niet. Ik moet dus of een systeem bedenken dat ik wat artikelen op de plank heb liggen (vooruit werken), of ik moet minder artikelen per week publiceren, waardoor je ergens in de week als het ware ‘lucht’ hebt om wat vooruit te werken. Ik ben er nog niet uit.

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *