15 dingen die niemand je vraagt | Tag

desk

Op de site van Renske kwam ik deze leuke tag tegen, en ik moest erg lachen om de vragen. Vandaag laat ik je mijn antwoorden zien! Neem je deze tag over? Leuk! Laat even een berichtje achter, zodat ik jouw antwoorden ook kan lezen!

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Uh, dicht! Als de deuren van onze kast open staan, heb ik de kans dat ik er ’s nachts tegenaan loop als ik naar de wc moet of als ik bij 1 van de kindjes moet kijken. Onze kamerdeur staat overigens wel altijd open, omdat het dichtdoen zo’n irritant klik-geluidje geeft. En we zo de kindjes beter horen.

2. Neem je mini-flesjes shampoo etc. mee uit hotels?

Soms wel. Als ik iets tegenkom wat ik heel lekker vind om te gebruiken, of als ik het flesje mooi vind, dan neem ik het wel mee. Ook als ik het product gebruikt heb, want anders worden de flesjes toch weggegooid. En als er zo’n naaisetje ligt, met 6 kleuren draad, 2 knoopjes en een naald, dan neem ik die ook altijd mee. Dat zit altijd in zo’n mooi plat doosjes of plasticje, dat past precies in het ‘geheime’ vak van je tas. Het laatste setje heb ik opgebruikt, en ik vind het zo handig om dat bij me te hebben!

naaisetje hotel.jpg

3. Heb je ooit een straatnaambord gepikt?

Ik zelf niet nee, maar tijdens mijn studie had ik heel wat studiegenoten die ’s nachts op pad gingen om straatnaamborden etc. te bemachtigen. En dan hing er weer ergens in een studentenkamer een mooi bord met de maximumsnelheid van 50 haha. Ik vond dat altijd wel grappig, maar kon er zelf niet zoveel mee.

4. Gebruik je to-do lijstjes?

Jazeker! Ik kan absoluut niet zonder! Sinds mijn zwangerschappen is mijn hoofd één grote zeef. Ik heb dus bijvoorbeeld de Wunderlist app op mijn telefoon staan met verschillende lijstjes. Zo onthoud ik wat ik ‘moet’ doen en welke boodschappen ik nog moet halen. Ook gebruik ik het voor cadeautjes: voor mezelf of voor manlief of de kids: als ik iets tegenkom wat ik leuk vind, sla ik het op. Dat laatste is niet echt to-do natuurlijk, maar wel handig om ook te doen :-).

5. Heb je sproeten?

Dat hoef je eigenlijk niet te vragen, dat kun je onmiddellijk aan mij zien. Ik word niet bruin, ik krijg over mijn hele lichaam een laagje sproetjes en als ik lang genoeg in de zon blijf, groeien ze dicht, waardoor ik toch een beetje lichtbruin word.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?

Absoluut! Als kind in mijn herinnering heel veel (dat zal in de praktijk wel meevallen), maar als ik moet plassen (bijvoorbeeld op vakantie) en er is nergens een toilet, dan kan het niet anders dan in de bosjes. Ik had er als kind wel een enorme hekel aan overigens. Mijn ouders moesten me dan optillen tussen hun benen zeg maar en dan kon ik plassen (anders lukte het soms ook nog niet.. tot grote ergernis van mijn ouders hihi).

7. Hoe groot is je bed?

Ons bed is 180 x 200. Wij hebben echt een heerlijk bed met van dat Nasa-schuim. Dat was even wennen in het begin, maar nu vind ik het zo fijn! En met ons nieuwe hoofdbord is het plaatje zo compleet.

Hoofdbord steigerhout (2)

8. Ben je lui?

Dat geloof ik niet echt. Ik vind het wel heerlijk om soms lekker lui te doen: op een regenachtige zondag fijn in je chillpak ongedoucht op de bank hangen komt best wel eens voor.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Aan het feit dat 2 collega’s dezelfde radiozender via het internet luisteren, met een vertraging van zo’n 3 seconden.. En ik zit er tussenin. Dan krijg je een soort echo-radio en daar word ik heeeeeel onrustig van!

10. Kauw je op pennen en potloden?

Ja, dat geeft een soort rust en zo kan ik lekker nadenken. Het is bijna een soort automatisme (of moet je dat een ‘verslaving’ noemen??).

camp-988009_960_720.jpg
11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nee, ik weet eigenlijk niet waarom niet.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Ja, heel vaak eigenlijk, maar dat komt ook doordat dochterlief dat zo leuk vindt. Frozen is momenteel favoriet. En Nemo, De Kleine Zeemeermin en meer van die Disneyfilms.

Overigens kijken we ook vaak naar Nick Junior, met Blaze en de Monsterwielen, Bubbleguppies, Zack en Quack, Paw Patrol, Ni Hao Kai-Lan en nog veel meer. De meeste van die tekenfilms zijn niet eens zo heel vervelend. Ik vind het geen straf om naar te kijken zeg maar.

nickjr-web-1920x490-data.jpg

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?

Inmiddels niet meer, maar dat heb ik wel vaak gedaan. Vooral in huis eigenlijk. En soms ook als je steeds een trede over slaat. Inmiddels doe ik dat niet meer, haha, gek eigenlijk he?

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Nee, dat eigenlijk niet. Ik dans wel vaak op muziek, zo lekker in huis als je alleen bent. Of samen met de kleine meid als ze een leuk liedje hoort. Of gewoon op ‘we maken een kringetje van jongens en van meisjes’. Ha.

expansion-tank-1162954_960_720.jpg

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?

Jazeker, en ik weet ook hoe ik mijn bandenspanning moet controleren, ruitensproeiervloeistof bij moet vullen en hoe ik de lampen vervang.

En dat waren de 15 vragen alweer!

Laat even een berichtje achter als je ‘m overneemt, vind ik leuk!

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *