Mijn week in foto’s 7 | Persoonlijk

week 7.jpg

Het is weer tijd voor een kijkje in mijn leven. Ik laat je zien wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan. Kijk mee!

Maandag

Ik ben nog steeds niet helemaal fit vandaag en blijf nog een dagje thuis. Ellende dat het zo lang duurt voordat ik me wat beter voel, maar iedereen in de familie is zo’n beetje 1,5 a 2 weken uit de running met deze griep. Niet tof..

’s Avonds maken we voor het eerst zelf zoete popcorn. Dat was een groot succes! Het werd alleen een beetje meer dan de bedoeling was, haha.

Dinsdag

Dinsdag (1)

De kleine meid vond de popcorn ook een succes, echt leuk! Ze heeft 2 bakjes gegeten, haha.

Aangezien we binnenkort op wintersport gaan, leek het me leuk om voor de kleine meid ook skietjes te hebben. Dit zijn kinderski’s waar je je snowboots makkelijk in kunt vast maken. Dochterlief is nog te jong voor echte skiles maar het leek me wel leuk om haar toch wat kennis te laten maken met het skiën. Voor ons neefje hebben we ook een setje, kunnen we straks lekker spelen in de sneeuw! De kleine man vond het ook bijster interessant.

Dinsdag (4)

’s Avonds eten we lekker Turkse Pizza van Jamie Oliver. Zo lekker!

Dinsdag (5)

’s Avonds heb ik naailes en ga ik verder met mijn leuke project.

Woensdag

Woensdag (1)

Woensdag ben ik in een creatieve bui en knutsel ik een leuke stempel. Dat was super makkelijk om te doen, en super leuk. Ik vind het altijd leuk om bij (zelfgemaakte) cadeautjes de verpakking of een papieren tas te versieren met leuke stempels. Ik heb een paar standaard stempels, maar het is natuurlijk nog leuker om dat met een zelfgemaakte, unieke stempel te doen.

Woensdag (2)

Donderdag ga ik weer werken en dus bak ik nog even een boterkoek, om te trakteren voor mijn verjaardag.

Donderdag

Vandaag ga ik weer werken en dat valt me niet tegen, gelukkig. Ik maak alleen geen foto’s vandaag 🙂

Vrijdag

Vrijdag eten we bij mijn schoonouders en probeer ik deze snelle jelle op de foto te zetten. Dat lukt niet echt, hij vliegt alle kanten op, zo schattig!

IMG-20160219-WA0003.jpg

’s Avonds krijg ik nog deze foto van een vriendin. Ik had een lekker stuk chocola van Chocstar opgestuurd, omdat we heel veel babyspulletjes van haar hebben geleend. Ik had een ‘firecracker’ besteld (met knettersuiker!!).

Zaterdag

Zaterdag (1)

Zaterdagochtend is het weer tijd om naailes te geven. Wat een druilerige dag zeg. Gelukkig zitten we droog en warm op school 🙂

De kleine man heeft de vensterbanken in huis ontdekt en wil nu overal in de vensterbank kijken. Ik heb mijn mooie zilverkleurige uil al weggehaald, want die kreeg slaag. En nu begon hij de plantjes op te eten.. Dus de plantjes zijn ook maar even verhuisd naar het dressoir. Hij vond de groene bakken ook leuk om op te klimmen. Wat een waaghals.

Zaterdag (6)

Als de kindjes ’s middags op bed liggen ga ik lekker even lezen op de bank. Ik ben nu bezig in ‘Zolang er leven is’, deel 2 van Hendrik Groen. Ik zit er weer helemaal in, zo leuk dat er een tweede deel is!

’s Avonds moet papa volleyballen (ver weg) en ik had geen zin om echt te koken, dus ik bak lekker een ei voor de kleine meid en mezelf (‘Mama, mag ik er nog 1?’).

Zondag

Zondag (1).jpg

Zondagochtend besluit deze man dat brood niet meer ‘gevoerd’ hoeft te worden: zelf eten is veel interessanter! Dat lukt al best aardig, maar alles komt er wel lekker onder te zitten. Maar hij zit dan te glimmen in de stoel. Ik ben verliefd.

Zondag (4).jpg

Zie hier de nieuwe aanwinst van de kleine meid: Pinky Pie! Ik kwam deze knuffel tegen bij Kruidvat en die moest natuurlijk mee naar huis. Nu dochterlief 4 keer op het potje had geplast, had ze deze knuffel verdiend. (‘Mama! Die vind ik heel lief’ was de reactie, dus goed gekozen :)). Ik vind ‘m zelf ook erg grappig overigens.

Zondag (7).jpg

We gaan nog even lekker schilderen samen, zo heerlijk om te doen. Dochterlief gebruikt het liefst een zo groot mogelijk papier, en er worden echt prachtige kunstwerken gemaakt.

Zondag (5).jpg

We besluiten om naar Opa en Oma te wandelen, om lekker thee te drinken en te eten. Pinky Pie moest natuurlijk mee, maar dochterlief ging zelf lopen, dus Pinky Pie mocht bij haar broer in de wandelwagen. Zo’n schattig plaatje dit <3.

Zondag (6).jpg

We eten lekker samen en drinken deze heerlijke wijn. Echt een aanrader, deze shiraz!

Zo, dat was alweer een week. Gelukkig is iedereen weer beter en komen we nu weer in rustiger vaarwater. Laat het maar even lekker koud worden ’s nachts, zodat alle bacteriën bevriezen!

Tot volgende week!

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *