Mijn week in foto’s | 37

En jawel hoor, we hebben het alweer maandag vandaag! Dat betekent dus dat het weer tijd is voor mijn week in foto’s, waarin ik je aan de hand van foto’s laat zien wat ik afgelopen week gedaan heb. Een week waarin we nog een paar dagen heerlijk warm weer hadden (en er flink van genoten), ik weer andere dagen werkte dan mijn ‘normale’ schema, en we op zondag een fotoshoot hadden in Enschede. Lees en kijk je mee?

week in foto's | week-37PoGOTWENTE

pikachu

Voordat we aan de week beginnen, moet ik nog even terugkomen op vorige week. Vorige week woensdag plaatste ik het artikel over Pogotwente en daar was ik zelf natuurlijk ook dolenthousiast over. Toen ik donderdag dus vrij was zag ik op de kaart dat er een Pikachu in de buurt zat. Ik kon het natuurlijk niet laten om even op pad te gaan, en JAWEL! Ik heb een Pikachu gevangen!! Tot zover het nieuws van vorige week, haha.

Maandag

maandag-1

Maandag ben ik lekker vrij, omdat ik morgen een congres heb. Ik heb mijn vrije dag dus met manlief geruild.

maandag-2

Het is echt super warm vandaag, dus zetten we het badje lekker op.

maandag-3

En deze foto sturen we naar papa, om even te laten zien dat we met z’n allen in de chill-modus zitten.

maandag-4

Haha, schatjes, we eten buiten lekker tuc-koekjes. Goed om de zoutvoorraad in het lichaam weer aan te vullen.

maandag-5

’s Avonds maak ik Pad Thai.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag ben ik naar het NIRPA-congres in Utrecht, en ik maakte eigenlijk alleen deze foto. Het was overigens een super leuke en interessante dag, het ging zo snel voorbij!

Woensdag

woensdag-1

Goedemorgen! Woensdag heb ik mijn andere parttime dag en zo beginnen we ’s ochtends. Lekker donderjagen op de slaapkamer.

woensdag-2

woensdag-3

We gaan voordat het heel warm wordt even wandelen naar het winkelcentrum en bij Kruidvat kom ik deze Oreo’s tegen: strawberry cheesecake flavour. En ze zijn lekker!! Het hele pak gaat op bij onze ‘picknick’.

woensdag-4

woensdag

Op het congres gisteren had ik zo’n mooie dopper-fles gekregen, en de kids vechten nu echt om wie er water mag drinken. De dop van zo’n dopperfles kun je zo mooi neerzetten, net als een wijnglaasje. En zoonlief houdt ‘m zo schattig vast!

woensdag-5

Een mooi contrast hier overigens. Het was weer super warm, terwijl aan de overkant van deze straat de kastanjes al op de grond lagen.

woensdag-6

Het winkelcentrum dus.

woensdag-7

Als we terug naar huis lopen komen we halverwege deze jonge kitten tegen. Hij (of zij) kwam uit een tuin gesprongen (echt heel schattig) en hij bleef maar achter ons aan lopen.

woensdag-9

Hij vond het wel leuk bij ons, maar ik vond het wel een beetje lastig dat hij mee ging met het oversteken van de grote straten. Hij was echt nog jong, ik dacht: ‘als hij maar weer in huis komt’.

woensdag-10

De kids vonden het natuurlijk ook reuze interessant, maar gelukkig haakte hij op een bepaald moment af.

woensdag-11

We kwamen ook nog even langs ‘onze’ schaapjes, en de kleine meid wilde ze graag aaien. Dat lukte alleen totaal niet, want toen ze een beetje in de buurt kwam, schoten ze weg.

woensdag-12

We zwemmen nog weer even lekker, en als we gaan lunchen zie ik deze 2 vermoeide koppies naar de iPad kijken.

woensdag-13

Kijk dan wat een spetter: deze bikini is eigenlijk nog een beetje groot voor d’r, maar ze moest en zou ‘m aan. Uitspraak van de dag was overigens: ‘Nu ben ik net als jij, mama (met een bovenstukje dus), maar mogen mijn borsten wel nat worden?’. Ik had het niet meer…

donderdag

donderdag

Donderdagavond mag ik nog weer lekker naar de fysio, moet ook gebeuren natuurlijk.

Vrijdag

vrijdag

En als ik vrijdag de auto aan het inpakken ben, zit dit dynamische duo aan tafel zo: de kleine meid is dierengeluiden met zoonlief aan het oefenen. Zo schattig! (‘Kijk, dit is een duif, wat doet een duif?’ En als ik dan ‘ROEKOE’ zei: ‘Nee mama, dat moet HIJ zeggen!’).

Zaterdag

zaterdag-1

zaterdag-2

Zaterdagochtend begin ik met mijn oefeningen. De kleine meid wil ook een matje, een bal en een elastiek, maar die begint al gauw andere dingen te doen (haha, het matje wordt als inpakpapier gebruikt….). Ik vind het altijd wel super zwaar om ’s ochtends te sporten en ben dus echt bekaf na de tijd.

zaterdag-3

Ik krijg zo langzamerhand een heel assortiment aan sportspullen in huis. Ik kan wel een sportschool beginnen!

zaterdag-4

Na het slaapje van de kleine man fietsen we lekker naar de stad en bij de Hema kom ik deze zakdoekjes van Takkie tegen. Geweldig he?

zaterdag-5

En dan van die post its.. Ik vind dat dus echt zo leuk!

zaterdag-6

We lunchen met kibbeling en omdat de markt op een totaal andere plek staat hebben we gewoon een fijn uitzicht als we ff gaan zitten.

zaterdag-7

Bij de kassa bij Kruidvat kom ik deze verpakking met voorgeknipte kino-tapejes tegen. Super handig! Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar voor € 2 ,- kon ik ze niet laten liggen.

zaterdag-8

En als we weer thuis zijn is er nog een verlaat verjaardagscadeautje voor manlief: een kleine heggenschaar met een accu. Super handig voor de bolbuxus!

Zondag

zondag-1

Zondag moeten we al vroeg in Enschede zijn voor een fotoshoot met de schoonfamilie.

zondag-2

Er wordt lekker gespeeld en de kleine meid zit zo schattig met haar neefje in de schommel.

zondag-3

Net zo’n klein moedertje <3.

zondag-4

Het was best fris, dus na de tijd nemen we even lekker een kopje cappuccino met taart, ha!

zondag-5

Zoonlief is heel erg moe en manlief moet weer volleyballen in Enschede (ditmaal een toernooi bij de UT) en dus blijf ik even gezellig bij mijn schoonouders. Zo ligt hun kat dus gewoon te chillen. Bijzonder he.

zondag-6

En deze kleine meneer wil oh zo graag op de iPad. Kijk dan hoe wijs hij kijkt! Lijkt heel wat zo he.

En nu is het weer zondagavond en is de week alweer voorbij. Komende week voor mij een (hopelijk) normale week, in ieder geval qua werkdagen. Ook wel weer een keer lekker. Ik hoop dat het weer nog lekker een beetje zonnig blijft, want daar kan ik wel aan wennen!

Heb jij ook een fijne week gehad en zo van het lekkere weer genoten?

xx
Loes

Save

Save

 

2 Reacties

  1. 19 september 2016 / 14:12

    Heerlijk weer was het! En wat lief die poezel. Heerlijke beesten zijn het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *