Een paraplu voor kids – Hip in de regen | Kids

paraplu voor kinderen

Hoewel mijn hoofd er nog niet helemaal aan wil, staat de herfst toch echt voor de deur. En herfst in Nederland staat eigenlijk wel gelijk aan regen, regen en nog eens regen (naast een boel andere mooie dingen, maar dat sluit natuurlijk niet zo mooi aan bij de titel van dit artikel!). Onze dochter vind die regen eigenlijk wel leuk: mooie regenlaarsjes aan en een paraplu, dat is toch wel helemaal het einde. Tot nu toe hadden we altijd een ‘saaie’ roze, maar daar is verandering in gekomen!

paraplu’s voor kinderen

In onze auto ligt eigenlijk altijd wel een paraplu. En er staan er ook altijd 1 of 2 in de gang. Als het dan eens regent, hebben we er 1 voor het grijpen. Komt er dan een buitje, dan kunnen we lekker droog op pad. Nu de kleine meid wat groter wordt, is zo’n paraplu natuurlijk reuze interessant en wil ze er het liefst zelf 1 vasthouden. En van plushop.nl mochten we er 1 testen!

kinderparaplu-1

En ja hoor, toen het regende, moesten we natuurlijk even naar buiten. Met de regenlaarsjes, dan snap je wel. Kijk dan naar dat blije snoetje!

kinderparaplu-2

‘Hee mama, ik kan er door heen kijken!’

kinderparaplu-3

Ze vond het gewoon jammer dat de regen weer over ging! Ik kan het me ook wel helemaal voorstellen: kijk dan wat een leuke print op de paraplu: kastelen, prinsessen, hartjes, en het allerbelangrijkste: hij is roze!

En dat doorzichtige is ook gewoon erg leuk, dan kan je je hoofd lekker droog houden en stiekem toch wat zien.

Roze is niet voor jongens

Ha, nee, dat klopt, dit is wel echt een meiden-paraplu. Gelukkig zijn er nog veel meer paraplu’s te krijgen:

plushopZomaar even een greep uit het assortiment, maar er zijn ook nog meer doorzichtige paraplu’s die ook geschikt zijn voor jongens, met piraten bijvoorbeeld.

Overigens zijn er ook exemplaren voor volwassenen te koop, maar die zijn natuurlijk lang niet zo leuk als die voor kids! (Hoewel, zo’n mooie doorzichtige zou ik ook wel willen hebben!).

Ik vind het trouwens wel echt briljant, een webwinkel die alleen maar paraplu’s verkoopt. Voor allerlei verschillende gelegenheden kun je paraplu’s vinden.

 

 

Terug naar dit exemplaar van onze kleine meid: een groot succes, alleen laat het weer ons de laatste tijd best wel in de steek. Want het regent niet! Dat is best lastig uitleggen aan een 3-jarig meisje, maar gelukkig staat de herfst voor de deur, en kunnen we hopelijk de komende week met veel plezier op pad!

Zou jij ook zo’n prachtige paraplu kiezen? Of ga jij liever voor een regenjas?

xx
Loes

Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf beschikbaar is gesteld. Lees voor meer informatie mijn disclaimer

Save

Save

Save

 

2 Reacties

 1. 20 september 2016 / 10:11

  Wat een leuke paraplu’s allemaal. Ik vind die met oortjes vooral erg grappig.

  • Loes
   Auteur
   20 september 2016 / 17:35

   Jaaa, die vind ik zelf ook erg leuk! Die had ik als kind helemaal geweldig gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *