Mijn week in foto’s | 35[:en]My week in photos | 35

Maandag vandaag! En dat betekent weer een fotoverslagje van de afgelopen week! Ik had een lekker weekje qua werk, werkte maar 2 dagen, vierde de verjaardag van manlief en vergat daar gewoon foto’s van te maken! De naailes begon weer, wat het einde van de vakantie betekent en ook ging zaterdag het volleybalseizoen weer van start. Kijk je mee hoe het was?

Week 35Maandag

maandag (4)-

Maandag gaat manlief met de kids naar Borghuis, want van mijn zusje Margot kregen we de tip dat ze de lievelingsknuffel van zoonlief daar verkopen. Ik krijg deze foto, met de opmerking dat de kleine man de kikkers eerder zag dan papa. Hij heeft er 3 vastgehouden, en niet meer los gelaten, lief he?

maandag (1)-

Ik had gezien dat ze fantastische cactussen hadden bij Borghuis, dus manlief kreeg de opdracht om wat voor mij mee te nemen. De kleine meid zocht deze kleine uit.

maandag (3)-

En mama kreeg deze, geweldig he?
DInsdag

dinsdag (1)-

Ha, kijk dan wat een knappie, met zijn kikkers. Hij is er echt helemaal gelukkig mee!

dinsdag (5)-

We hebben er nu 5 in totaal (1 grote en 4 kleinen), dus gelukkig lekker wat ‘op reserve’. Ik ben er helemaal blij mee, want de oorspronkelijke kikker komt uit de Dierentuin in Duitsland, en we moesten eigenlijk nog steeds een keer terug om er nog 1 op te halen. Nu hoeft dat dus niet meer!

dinsdag (6)-

Afgelopen weekend heb ik een nieuwe broek gekocht, tot groot ongenoegen van dochterlief, want ‘mama, waarom heb jij die broek nog aan???? Hij is helemaal kapot!!!! Dan zegt iedereen: ‘je broek is kapot’!’. Hahaha, ik moest er zo om lachen, ik had het al voorspeld.

dinsdag (7)-

Als ik met de kleine man ga wandelen, wijst hij even aan waar de schapen staan. ‘Dieieieieie!!!’ Duidelijk.

dinsdag (8)-

’s Avonds begint de naailes weer en ik weet nog niet zo goed wat ik allemaal wil gaan maken dit seizoen.

dinsdag (9)-

Ik begin dus vandaag maar even met iets makkelijks, namelijk deze leuke tas naar een ontwerp van Margot! Helemaal blij mee.

Woensdag

woensdag (1)-
Woensdag beginnen we de dag lekker rustig, met deze 2 toppers op de ipad in bed. Gezellig!
woensdag (3)-
Deze kleine man is helemaal blij met zijn blauwe auto. Jammer dat er geen geluid is bij deze foto (denk ‘Brrrrrrr’: auto-geluiden!).
woensdag (4)-
Yes! ’s Middags komt het cadeau voor manlief: Soundstick Wireless van Harman Kardon. We wilden nog graag een leuke geluidsset voor bij de TV, maar wilden er niet teveel geld aan uitgeven. Ik ben zelf helemaal fan van Harman Kardon en vond het design van deze set echt super. De reviews op internet waren allemaal lovend, en dus is het deze set geworden. Inmiddels kan ik zeggen dat we er super tevreden mee zijn!
woensdag (5)-
Ik ga nog even wandelen met de kleine man en we spelen nog even bij een speeltuintje in de buurt.
woensdag (6)-
’s middags komt er nog een pakketje: ik had via Marktplaats namelijk dit leuke stoffen huis van Nijntje besteld. De kleine man vind Nijntje echt heel erg leuk, en hij speelt dus ook enorm enthousiast met dit huis. Zelfs dochterlief maakt er nog bijna ruzie om.

Donderdag

Vieren we dus de verjaardag van manlief en maak ik helemaal geen foto’s. We hielden lekker een BBQ en het bleef nog droog ook!

Vrijdag

vrijdag (1)-

Vrijdag werk ik de hele dag op kantoor en als we ’s avonds thuis komen gaat deze kleine man lekker in zijn nieuwe stoel zitten. De oom van manlief heeft deze gemaakt, en vorige week hebben we ‘m opgehaald. Zoonlief is er echt helemaal blij mee, hij voelt zich zo groot als hij er in zit.

vrijdag (2)-

We hebben geen zin meer om te koken en dineren lekker met een heerlijke rode wijn, stokbroodjes met kas en nootjes. Lekker!

Zaterdag

zaterdag (1)-

Zaterdag gaan we nog even weer naar Borghuis. Vrienden van ons hebben een nieuw huis en daar gaan we morgen op bezoek. We gaan dus op zoek naar wat leuks voor in de tuin. Ik vond dit schap met Nijntje dingen zo leuk: mag van mij allemaal wel mee naar huis!

zaterdag (2)-

Ze hebben zo’n leuke speelhoek bij Borghuis, maar deze kleine meneer ziet het spelen nog niet zo zitten. Hij zit liever bij mama op schoot.

zaterdag (3)-

Toch even op de motor…

zaterdag (4)-

En in de brandweerauto. Zo schattig!

zaterdag (5)-

Het springkussen is nog best lastig.

zaterdag (6)-

Lekker samen op de wipkip, hihi.

zaterdag (7)-

Ze waren bij Borghuis helemaal aan het verbouwen voor het nieuwe seizoen, al heel leuk om te zien, ondanks dat nog lang niet alles klaar was. Je ziet ineens overal weer rotan voorbij  komen, en ik moet eerlijk zeggen dat ik dat erg 1995 vind.

zaterdag (8)-

Dit vond ik ook een leuk idee: een soort scrabble letters, maar dan een maatje groter, met bijpassende bordjes. Zo leuk voor in huis!

zaterdag (9)-

En natuurlijk nog even een foto van deze kleurrijke cactussen, die zijn zoooo leuk!!

’s Middags gaan we nog even kijken bij het volleybaltoernooi van manlief, maar ook daar vergeet ik helemaal foto’s te maken.

Zondag

zondag (3)-

Zondag gaan we naar Oldenzaal, om naar het nieuwe huis van vrienden te kijken. We nemen ons cadeau (een frambozenplant!) mee, en dat valt gelukkig in de smaak :-). Als het droog is, besluiten we om nog even een frisse neus te halen.

zondag (4)-

We maken het speeltuintje in de omgeving even onveilig :-).

zondag (5)-

Hun dochter kan al zonder zijwieltjes fietsen en wij moedigen dus onze dochter ook aan om dat te doen. Dat lukt niet echt: ze durft niet zo hard, en zonder vaart is het best lastig om evenwicht te bewaren.

zondag (6)-

En mama moest ook nog even gek doen: ik klim lekker boven in het speelrek op de bult. Prachtig uitzicht vanaf dat punt!

En zo vloog deze week weer voorbij!

De komende week hebben we weer een fijne week: ik werk maar 2 dagen, omdat mijn zusje a.s. vrijdag trouwt en we dus FEEST hebben! Jeej!! Het belooft prachtig weer te worden, dus helemaal top!

Hoe was jouw week?

xx
Loes

Save

4 Reacties

 1. Neelke
  5 september 2016 / 09:21

  Leuke foto’s Loes! Wat fijn voor de kleine man dat hij nu nog meer kikker knuffels heeft! Ze zijn superschattig. Altijd handig om er eentje op voorraad te hebben denk ik.

  • Loes
   Auteur
   5 september 2016 / 09:25

   Thanks! Ja, die knuffels zijn echt van levensbelang. Ze bieden zoveel troost! En ik heb van 2 kikkers al eens een been weer aan moeten naaien, dus ze hebben gewoon geen eeuwig leven (letterlijk kapot geknuffeld, haha).

 2. 5 september 2016 / 11:19

  Hahaha grappig he van die kapotte broek, zo gaat dat hier ook altijd. Lief die kikkers en handig om een voorraadje te hebben.

  • Loes
   Auteur
   5 september 2016 / 11:23

   Haha, ja, heel grappig, die opmerkingen over de broek. Soms gebeurt het ook in een winkel: ‘Mamaaaaa, KIJK DAN!! Die mevrouw heeft haar broek HELEMAAL kapot!’ (Met bijbehorend volume, hihi). Dan moet ik ook zo lachen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *