Mijn week in foto’s | 34[:en]My week in photo’s | 34

Yes! Het is weer maandag! Dat betekent weer een fotoverslag van de afgelopen week. Een week met veel warmte, wat mij betreft zelfs iets te veel, en helemaal toen zo’n klein manneke er ook nog eens koorts bij kreeg… Maar we waren ook lekker veel buiten, om toch maar zoveel mogelijk te genieten van het feit dat de zon gewoon schijnt! Het weekend gingen de kids uit logeren en konden manlief en ik heerlijk samen op stap. Kijk je mee?

Week 34Maandag

maandag (1)

Omdat mijn ouders deze week (en komende week) vakantie hebben, is het oppasschema wat anders. Manlief werkt vandaag en de kids gaan naar opa en oma in Enschede. Ik krijg deze schattige foto van het dynamische duo aan tafel, te lief gewoon!

maandag (2)

Margot stuurt me nog deze foto, met de bijbehorende tutorial. Geweldig he?

Dinsdag

dinsdag (1)

Dinsdagochtend gaan we even samen naar de stad, waar we even gauw wat boodschappen doen. We moesten een pomp voor het zwembad scoren (en gelukt!), want de laatste keer dat ik met 30 graden het zwembad opblies, ging ik bijna tegen de vlakte.

dinsdag (2)

Als de kleine man in bed ligt, opent Nagelsalon Mama! Ik doe zelf een nieuw kleurtje op mijn teennagels en dat wil de kleine meid natuurlijk ook.

dinsdag (3)

Ik werk nog even aan dit leuke project (waarover binnenkort meer).

dinsdag (4)

En tussen de middag eet ik nog lekker de soep van afgelopen zondag op. Hij smaakte nog lekkerder dan zondag!

dinsdag (5)

En we maken nog even een selfie voor papa.

dinsdag (6)

Als we ’s avonds eten, besluiten we deze 2 naast elkaar te zetten, en er ontstaat een ware ‘strijd’ om het eten: ze eten elkaars bordje (kale) pasta leeg! Bijzonder stel…

Woensdag

Woensdag (1)

Goedemorgen! Als we woensdag wakker worden, vindt de kleine meid mijn pumps in de schoenendoos. En die moeten natuurlijk aan. Beetje groot nog 🙂

Woensdag (2)

‘Mama, dit is niet zo handig he?’ :’)

Woensdag (3)

Het is echt veel te warm voor kleren en dus lekker alleen in de romper. Deze man heeft ook nog eens 39.5 graden koorts.. Komt van de stomme BMR en MenC prikjes (en dan vooral de BMR volgens mij). Feest dus vandaag, want meneer wil alleen maar op schoot.

Woensdag (4)

En dat is heel fijn met 30 graden buiten. Maar wat maakt het uit, we maken er gewoon een feest van.

Woensdag (5)

Je ziet hem gewoon steeds meer ziekjes worden, kijk dat arme snoetje zo…

woensdag (7)

Manlief gaat volleyballen en hij stuurt nog even een foto dat er veel luchtballonnen in de lucht zijn.

Woensdag (6)

We besluiten nog even te wandelen en kunnen er wel een stuk op 15 zien (die je op de foto natuurlijk niet ziet.. :)).

woensdag (8)

En ’s avonds krijgen we nog deze foto van mijn zwager en zusje, die wonen in Hengelo en hadden dus iets beter uitzicht dan wij!

Donderdag

donderdag (2)

Vandaag is manlief dus thuis en ik krijg deze zielige foto van zoonlief. Hij ziet er slechter uit dan hij zich voelt, maar manlief stuurt ‘We zijn onafscheidelijk vandaag’, en daar moet ik wel een beetje om lachen.

Donderdag

Tussen de middag gaan we maar weer eens wandelen op kantoor, en het is echt super warm buiten. Wel lekker om nog even wat vitamine D op te snuiven!

Vrijdag

vrijdag (1)

Vrijdag ben ik de hele dag op kantoor en aansluitend hebben we een BBQ ter ere van de verjaardag van mijn schoonmoeder. Ik wil nog graag zo’n leuke Rosti Mepal fles van Paw Patrol scoren bij Blokker en ga dus even langs het winkelcentrum. Kijk dan naar die leuke dingen die Blokker weer verkoopt!

vrijdag (2)

Dat camera-blik vind ik echt super!

vrijdag (3)

En al die rose gouden dingen, echt ontzettend leuk!

vrijdag (4)

Ik vond dit kapstokje ook zo schattig. Jammer dat de foto niet scherp is.

vrijdag (5)

De tafel bij opa en oma is gelukkig groot genoeg voor iedereen om aan te zitten!

vrijdag (6)

En ook nu komen er weer een boel luchtballonnen over.

vrijdag (7)

En zo staat iedereen te kijken, hihi, kon het niet laten om er even een foto van te maken.

Vrijdag

’s Avonds stuurt Margot nog deze foto: voorbereiding op dit weekend, want dan gaan de kids bij haar logeren! Ze heeft een mooie doos met speelgoed gemaakt. Leuk he?

zaterdag

zaterdag (1)

Zaterdag worden de kindjes al lekker vroeg opgehaald door Margot en Joffrey voor de logeerpartij en dus gaan manlief en ik lekker op pad. We beginnen bij Roetgerink in Enter, want voor de bruiloft van mijn andere zusje moest er nog een pak geshopt worden. Terwijl het pak iets korter gemaakt wordt, lunchen wij lekker buiten.

zaterdag (2)

En daarna rijden we door naar Deventer om te winkelen.

zaterdag (3)

zaterdag (4)

zaterdag (5)

Waaahhh!!! We komen bij Tantilly de volledige collectie van Pip Studio tegen. Ik wil dit allemaal wel mee naar huis nemen!!

zaterdag (7)

Kijk dan, wat een vrolijke winkel, ze verkochten er zoveel leuke spulletjes!

zaterdag (6)

En naast Tantilly zit ‘De Noorman’, waar je een Zweedse Fika kunt krijgen (koffie met taart). We hadden net gelunched, maar dit onthoud ik voor de volgende keer!

zaterdag (8)

Bij de leuke winkel ‘Hoge ramen’ zie ik deze trui met puffins en ik maak even een foto voor Margot.

zaterdag (9)

Ze verkopen er ook auto-bingo! Leuk he?

zaterdag (10)

En bij Holy Moly hebben ze deze geweldige kasten staan! Leuk detail: de cadeautjes worden ingepakt door het pakpapier dicht te naaien, zo leuk om te zien!

zaterdag (11)

Overal in de stad waren papaplu’s opgehangen, zo grappig ook.

zaterdag (12)

Kijk deze mooi gedekte tafel eens. Ik weet niet meer hoe deze winkel heet, maar het pand was indrukwekkend, en de spullen die ze er verkochten ook.

Ik vond het zo leuk om weer eens in Deventer te zijn, ik heb er gestudeerd en bijna 4 jaar gewoond, maar ben er de laatste jaren veel te weinig geweest. We hebben nog lang niet alles gezien, dus binnenkort wil ik er zeker nog een keer weer naartoe!

zaterdag (13)

’s Avonds gaan we lekker uit eten bij Hudsons in Almelo. Daar kunnen we lekker in de binnentuin zitten en eten we echt super lekker! Ik had carpaccio vooraf en een hamburger als hoofdgerecht. Wat smullen zeg!

zaterdag (14)

En we drinken ook lekker een wijntje, want we zijn toch op de fiets. Wat een feest!

zaterdag

’s Avonds krijgen we deze leuke foto’s van Margot en Joffrey, die hadden een leuke dag gehad met ons dynamische duo.

Zondag

zondag

Zondag gaan we de kids weer ophalen en krijgen we deze prachtige foto. Joffrey had ‘m gisteravond gemaakt toen ze sliep. Kan zo aan de muur he!

zondag (1)

Deze kleine man is helemaal in z’n nopjes met deze houten tractor en houten dieren. Zo schattig hoe hij er mee zit te spelen.

zondag (2)

Gisteren waren de kids dus in het maisdoolhof geweest en overal waar we nu mais tegenkomen zegt de kleine meid: ‘Kijk papa, kijk mama, een maisdoolhof! En daar nog 1!’ Daar moeten we dus weer erg om lachten.

En zo was de week ineens alweer voorbij. Komende week begint de ‘school’ weer (peuterspeelzaal) en dan begint september..! Wat vliegt de tijd (of had ik dat al eens gezegd?).

Hoe was jouw week? Heb jij ook zo van het warme weer genoten? Of mag het stiekem van jou ook wel een graadje minder warm?

xx
Loes

 

8 Reacties

 1. Marlous
  29 augustus 2016 / 09:44

  Leuke foto’s van een leuke week en allemaal heel herkenbaar omdat je waarschijnlijk maar een paar straten van mij af woont.

  • Loes
   Auteur
   29 augustus 2016 / 13:24

   Haha, wat leuk! Even gespeurd naar waar jij woont, en inderdaad, je woont heel dicht bij mij! Ik wandel en fiets regelmatig ‘langs’ jouw huis, grappig! Leuk buurtje he? 🙂

   • Marlous
    29 augustus 2016 / 14:57

    Heel leuk buurtje.
    Dan ben ik toch ook benieuwd waar jij ongeveer woont. 😉

 2. 29 augustus 2016 / 10:10

  Ach gos, dat zieke mannetje. Zooo zielig! Volgens mij zei jij het ook ooit bij mij: Best leuke spullen bij Blokker tegenwoordig.

  • Loes
   Auteur
   29 augustus 2016 / 13:24

   Nou inderdaad! Ik blijf me erover verbazen, de Blokker. Nu nog iets meer met paars, dan kan het ook in mijn huis, haha!

 3. Evelien
  7 september 2016 / 17:08

  Leuke blog Loes’! Die ballonnen waren van Twente ballooning! Dat was afgelopen week!

  • Loes
   Auteur
   9 september 2016 / 13:13

   Thanks! Klopt, leuk hè, dat je dat nog zo ver in de regio kunt zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *