Mijn week in foto’s | 31

Week 31

Yes, maandag! Dat betekent dat ik weer een weekje foto’s aan je laat zien. Een week met veel tegenstrijdigheden, want letterlijk regen en zonneschijn deze week. We zijn lekker veel buiten geweest en hebben zoveel mogelijk van het zonnetje genoten. Verder kwam het nieuwe boek van Harry Potter binnen (jeej!!!), hadden we op zaterdag een familiedag waar ik helemaal geen foto’s heb gemaakt en fietsten we zondag 35 km. Kijk je mee?

Maandag

maandag (1)-

Maandag ga ik weer op de fiets naar kantoor. Ik hou buienradar goed in de gaten, en gelukkig blijft mijn heenreis droog.

maandag (2)-

Als ik op kantoor ben, komt het met bakken uit de lucht! Wat een tegenstrijdigheid met vanochtend!

maandag (3)-

Gelukkig is het om 5 uur weer droog, hoewel ik wel twijfel of ik het de hele weg droog hou, want zie daar die donkere wolken, blegh. Gelukkig fiets ik er ‘omheen’.

maandag (4)-

’s Avonds eten we lekker pompoenrisotto met spinazie. Jummie!

Dinsdag

dinsdag-

Dinsdagavond wandelen we nog even een stukje. Het is wat nat buiten en helemaal niet warm. Het lijkt wel herfst zo met de jassen aan!

woensdag

woensdag (1)-

Woensdagochtend doen we even boodschappen en deze foto is voor papa: bij de Dekamarkt hebben ze gewoon Woezel en Pip tandpasta, papa!

woensdag (2)- woensdag (3)-

Deze kleine man is echt een boef, als ik even niet kijk, staat hij bovenop de stoel, te ‘bakken’ in de oven, hihi.

woensdag (4)-

Even een selfie, kijk dat lieve snoetje nou!

woensdag (5)-

’s Avonds gaan we eten bij Happy Italy, met de hele familie, behalve mijn man (want die werkt tot ‘laat’).

woensdag

Dat was gewoon hard werken, ‘alleen’ met 2 kids. Zoonlief vond het helemaal niks, al die drukte en wilde alleen maar bij mij zitten. De kleine meid wilde graag spelen, en dat lukte gelukkig heel goed met haar neefje. Maar zelf eten was best lastig. Gelukkig ging alles super snel, en hadden we binnen no time eten op tafel, en konden we dus ook redelijk op tijd weer weg.

woensdag (6)-

Voor nog even een ijsje bij Van der Poel. Kijk die bezwete snoetjes. Dat komt dus van het spelen, haha.

woensdag (7)-

En deze kleine topper demonstreert even hoe je een ijsje moet eten. Echt zo schattig, hij eet ‘m gewoon helemaal op!!

Donderdag

donderdag (1)-

Donderdag gaan we na het eten met opa nog even wandelen in de wijk. De speeltuin is favoriet!

donderdag (2)-

Zelf doen!

donderdag (3)-

Ach, die lieffies zo samen, zo’n prachtig plaatje!

donderdag (4)-

En opa paste ook zomaar op de ‘draaimolen’. Leuk he?

Vrijdag

vrijdag (1)-

Goedemorgen! Ik ben vandaag lekker vrij, omdat ik dinsdag gewerkt heb (Opa en Oma hebben vakantie). Het is altijd feest met deze 2 in dat kleine bedje, hihi.

vrijdag (2)-

Ik maak bloemkoolpap zoals Karen van Dejlig het op haar blog heeft staan. En het is lekker, kan ik je vertellen! Ik vond dit echt super verrassend lekker! Het klinkt misschien een beetje gek, maar als je niet goed weet wat je moet eten ’s ochtends is dit echt een aanrader!

vrijdag (3)-

We gaan lekker even wandelen buiten, en de kleine meid gaat bloemetjes plukken.

vrijdag (4)-

Het zonnetje schijnt heerlijk en dan vind ik de wereld altijd zo mooi! Dit is gewoon echt super dicht bij ons huis.

vrijdag (5)-

Hoera!! De aanvulling op mijn collectie, jippie!! Ik zal er nog niet teveel over verklappen, maar man, wat vind ik het leuk om weer wat van Harry Potter te lezen.

Zaterdag

zaterdag (1)-

Vandaag hebben we familiedag van de schoonfamilie. We hebben dit jaar afgesproken in Heerenveen, en mijn zwager en schoonzus zijn met de kids op vakantie in de buurt van Appelscha. Ze zitten op een super leuk park en vragen of wij ’s ochtends al die kant op komen, zodat de kids nog lekker even samen kunnen spelen. Dat doen we, en als we aankomen, zien we al deze prachtige plas bij het park liggen.

zaterdag (2)-

Achter het vakantiehuisje liggen allemaal tegels, en het gras is nog een beetje nat, dus leg ik maar even een handdoek neer om op te spelen.

zaterdag

De familiedag is bij een buurthuis in Heerenveen en dat is echt een super leuke locatie. Het is heerlijk weer en de kids kunnen prachtig buiten spelen. De barbecue gaat aan en het is avond voor we het weten.

zaterdag (3)-

Oh ja, dit drama.. Vanochtend toen we weg gingen had ik het leuke idee om koffie mee te nemen onderweg. In de gauwigheid 2 bekers koffie in de tas gezet, waarvan 1 dus niet waterdicht, en die ging helemaal leeg in de tas.. Ik had vanmorgen maar even heel snel de tas uitgespoeld en helemaal nat gemaakt. Het is echt leer, dus ik hoop dat het dan maar weer een beetje ‘gelijk’ opdroogt. Het ruikt wel lekker.. (boehoe, ik baal zo!).

Zondag

zondag (1)-

Vandaag slapen we lekker uit en gaat manlief eerst even in de tuin aan de slag. Als de kleine man weer wakker is, eten we een broodje en stappen we op de fiets.

zondag (2)-

We komen langs deze watermolen die de kids bijster interessant vinden.

zondag (3)-

En natuurlijk even langs Kasteel Twickel.

zondag (4)-

Selfie op de fiets!

zondag (5)-

Af en toe is het flink trappen, vooral op dit soort zandpaadjes langs het kanaal, pfoe!

zondag (6)-

We stoppen bij Erve Rheins, en deze kleine man geniet van z’n wafel (hihi).

zondag (7)-

Ze hebben een prachtige speeltuin en ik knipte deze foto precies op het goede moment!

zondag

We besluiten te blijven eten, want dat moet ook gebeuren natuurlijk, en maken nog even deze lieve selfie.

En nu is het alweer zondagavond en tijd om te gaan slapen! Morgen moet ik naar de orthopeed, en ik ben heel benieuwd wat die gaat zeggen. Ik weet niet zo goed wat ik kan verwachten eerlijk gezegd. Je leest het volgende week in elk geval!

Hoe was jouw week? Heb je ook nog van de droge momenten kunnen genieten?

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *