Review: Vichy Ideal Body Serum-milk | Beauty

Vichy Idea body serum-milk

Ik vind het altijd heerlijk om me in te smeren met een fijne bodylotion. Vaak kies ik een variant met een lekkere geur, omdat mijn huid niet heel gevoelig is, kan ik dat wel hebben. Nog niet zo heel lang geleden ontdekte ik de massagebars van Lush en ook die zijn favoriet, hoewel je die niet zo makkelijk in je tas mee kunt nemen als ‘gewone’ bodylotion. Vandaag laat ik je zien wat ik van Vichy Ideal Body Serum-milk vind. Kijk je mee?

Vichy

Het merk Vichy ken ik eigenlijk alleen van de apotheek, als ik in de wachtkamer zit. Heel vroeger heb ik er wel eens gezichtscrème van Vichy, maar omdat je het alleen bij de apotheek kon krijgen, ben ik daar vanaf gestapt. Tegenwoordig hoef je niet meer naar de apotheek voor Vichy, je kunt dat ook online bestellen, veel makkelijker natuurlijk.

Vichy Ideal Body melkserum (1)-

Als eerste: fijn dat de serum-milk in een tube zit, dat is makkelijk doseren en hygiënisch. En daarnaast ook makkelijk meenemen, makkelijker dan zo’n dikke pot, bijvoorbeeld.

Vichy Ideal Body melkserum (2)-

De informatie op de verpakking: IDEAL BODY is speciaal afgestemd op de behoeftes van de lichaamshuid en zorgt voor een gehydrateerde, stevige en gladde huid.

Klinkt goed, en deze omschrijving vind ik passen bij een merk als Vichy.

Vichy Ideal Body melkserum (3)-

En dit is het dus: Ideal Body Serum-milk, voor de gevoelige huid, zonder parabenen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar niet heel erg mee bezig ben, omdat mijn huid niet zo gevoelig is, maar fijn om te weten dat er geen parabenen in zitten.

De tube zelf vind ik een typische Vichy-tube: hij straalt luxe uit, helemaal in die zachte perzik kleur. Niet teveel poespas, maar gewoon strak. Het is niet zo’n grote tube en dus heel handig om mee te nemen voor onderweg.

Vichy Ideal Body melkserum (5)-

Het grappige is dat de serum-milk dezelfde kleur heeft als de verpakking: een zachte perzik kleur. Het is een fijne melkachtige substantie die er uit komt. Niet zo dik als een body butter, maar ook niet overdreven vloeibaar. Lekker licht, zeg maar.

Vichy Ideal Body melkserum (6)-

Als je het uitsmeert zie je niets van het kleurtje terug. De geur van deze serum-milk is fris, het is niet een heel uitgesproken geur, en ik denk dat veel mensen die wel kunnen waarderen. Lekker fris, als een fijne bodymilk. Mijn huid neemt het product snel op, en wordt er niet plakkerig van. Een fijn gevoel!

Mijn huid voelt na de tijd heerlijk zacht en dat gevoel blijft wel even aanhouden. Ik vind het het fijn dat de geur niet te overheersend is, want zo kun je na het aanbrengen van de serum-milk nog gewoon je eigen geurtje gebruiken, zonder dat het een drukke mix aan geuren oplevert. Hij staat bij mij nu vooraan in de badkamer, voor dagelijks gebruik na het douchen!

Vichy Ideal Body Serum-milk is te koop bij Online Apotheek Viata.

Gebruik jij producten van Vichy? En koop je die dan bij de apotheek of  bestel je ze online?

xx
Loes

Dit artikel bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *