Mijn week in foto’s | 27

mijn week in foto's 27

Het is weer maandag! Dat betekent een fotoverslag van dat wat ik de afgelopen week gedaan heb. Zoals je kunt zien heb ik een ‘nieuwe’ beginfoto, ik heb namelijk (eindelijk?) de website Canva ontdekt, waar je echt de leukste dingen met foto’s en tekst kunt doen. En nu het jaar doormidden is, vond ik het tijd voor iets nieuws. Wat vind jij er van? Goed, ik dwaal af. Het was de eerste werkweek na onze vakantie en ik moet zeggen dat ik echt even nodig had om weer in het ritme te komen. Er lag nog veel was van de vakantie, maar ondertussen liep het ‘gewone leven’ weer door. Best een beetje lastig. Afgelopen weekend kwamen vrienden logeren, en toen ging de relax-modus lekker aan, dus nu ben ik weer fris voor de nieuwe week! Kijk je mee?

Maandag

maandag (1)

Op maandag moet ik weer werken. Dat valt niet mee zo na de vakantie. Gelukkig ben ik na vandaag alweer 2 dagen vrij, lang leve parttime werken!

maandag (2)

’s Avonds krijg ik dit op de whatsapp van mijn zusje: of ik weet wat het gaat worden. Natuurlijk: een flamingo!

Dinsdag

dinsdag (1)

Dinsdag is het voor de kleine meid weer tijd voor de peuterspeelzaal en omdat het bijna vakantie is, spelen ze allemaal leuke spelletjes. Deze foto krijg ik van de juf.

dinsdag (2)

Thuis speel ik fijn met deze man, die er echt een sport van maakt om overal op te klimmen. Zie je dat blije snoetje?

dinsdag (3)

’s Avonds mag de kleine man zijn ‘souvenir’ proberen: Tilda rijst uit een zakje dat zo in de oven kan.

dinsdag (4)

Hij wil het natuurlijk ‘zelf eten’, wat tot gevolg heeft dat de hele kamer bezaait ligt met rijst. Hij vond het wel lekker in elk geval.

Woensdag

woensdag (1)

Woensdag begin ik met een havermout-aardbei-amandelmelk-smoothie: yummy!

woensdag (2)

En deze meneer eet een beschuitje. Kijk dan, die blauwe ogen (*smelt!*).

woensdag (3)

Als we even de stad in gaan, zie ik bij H&M dit leuke shirt met flamingo’s. Dat zijn gewoon lovertjes die erop zijn gestikt, zo leuk!

woensdag (4)

We scoren bij de speelgoedwinkel nog even een brandweerauto.

woensdag (5)

En een nieuwe ambulance. De oude (Nederlandse) ambulance is in Engeland gebleven, en we hadden dus al een nieuwe Engelse ambulance gekocht, maar de kids vechten er bijna om, dus ik vond het prima om een nieuwe Nederlandse te kopen.

woensdag (6)

’s Middags is het zulk lekker weer dat ik even besluit om te gaan fietsen. Kijk dan hoe mooi het is op nog geen 1,5 km van mijn huis (dit heet ‘De Doorbraak’).

woensdag (7)

Ik stuur even een (niet zo charmante) selfie naar manlief om te bewijzen dat we echt met zijn 3-en op (zijn) de fiets zitten. Het is overigens wel lastig om dan nog iets mee te nemen. Ik had mijn tas maar om mijn schouder gehangen, maar fijn is anders natuurlijk.

woensdag (8)

We fietsen nog even langs mijn ouders, en mijn moeder heeft (ook) pioenen staan, zo mooi!

woensdag (9)

En ’s avonds krijg ik nog een berichtje van mijn schoonzusje over de nieuwe schoenen van ons neefje: mini-Toms! Zijn ze niet ontzettend schattig?

Donderdag

Donderdag maak ik geen foto’s, en werk ik gewoon de hele dag.

Vrijdag

vrijdag (1)

Vrijdag ga ik na het werk ‘even’ langs Ikea voor van die mooie dikke rietjes. Die hebben ze alleen in de zomer, dus ik sla goed in. Ik loop natuurlijk nog even verder door de winkel en zie deze geweldige paperclips in de vorm van tekstballonnen. Ik vind ze wel wat duur, dus ik neem ze niet mee.

vrijdag (2)

Ik word altijd zo blij van deze afdeling van Ikea: ze hebben er altijd zulke leuke kleurrijke spullen! Gelukkig kan ik me inhouden en sla ik alleen een notitieboekje in (niet omdat ik het nodig heb, maar omdat ik het zo mooi vind, hihi).

vrijdag (3)

En deze kom ik tegen als ik naar de kassa loop. Echt een leuk idee voor een overkapping (die je toch ook weer ‘open’ kunt maken zeg maar.

vrijdag (4)

En in de koopjeshoek tref ik deze lamp: prachtig! Als je aan het touwtje trekt, kan het helemaal een bolletje worden. Het is jammer (of misschien maar goed :)) dat deze kleur niet bij ons in huis past!

zaterdag

zaterdag (1)

Zaterdag gaat zoonlief de boekenkast ‘opruimen’. Hij legt alle boeken bovenop.

zaterdag (2)

Ik maak samen met de kleine meid deze Red Velvet Cake.

zaterdag (3)

Een souvenirtje uit Engeland, een mooi DIY-kit van Tesco (mijn favoriete Engelse supermarkt :-)).

zaterdag (4)

En als onze vrienden ’s middags komen, dan kunnen we een stukje proeven natuurlijk. En hij is lekker!!  Echt goed luchtig, ik ben blij met het resultaat (en dan de wetenschap dat ik nog 2 pakken van een anders smaakje in de kast heb staan, jeej!).

zaterdag (5)

’s Avonds gaan we lekker barbecueën, heerlijk! De kleine man eet ook lekker mee.

zaterdag (6)

Ik had zalmpakketjes gemaakt, en die waren goed gelukt! Manlief lust geen zalm, dus nu we eters hadden, was er een ‘reden’ om het toch te maken, ha!

zaterdag (7)

En ’s avonds moet er natuurlijk nog een vuurtje worden gestookt.

Zondag

zondag (1)

Zondag besluiten we naar de Manderveense Aardbei te gaan: daar kun je zelf fruit plukken! Helaas kunnen we vandaag geen aardbeien plukken, maar wel frambozen. Helemaal geen straf!

zondag (2)

En ze hebben er een mooi terreintje bij waar de kindjes kunnen spelen. De jongens zijn helemaal blij met de trekker en aanhanger, haha.

zondag (3)

En het was geslaagd, want we zitten nog niet in de auto, of dit is de aanblik, hihi.

zondag (4)

Sorry voor de onsmakelijke foto, maar ik had dus nog lekker pech gisteren.. Tijdens het bakken van de taart liet de kleine meid de ovenplaat van het aanrecht vallen, en je raadt het al… precies op mijn teen… AAAAUUUUWWWW!!!! Het wordt dus lekker blauw vandaag.. Gelukkig is het aan de kant van mijn slechte knie, dus dat scheelt, maar ik denk niet dat ik de komende dagen dichte schoenen aan kan… Bah!

zondag (5)

We kijken nog even naar de Tour de France en ziet Tom DuMoulin winnen!

zondag (6)

Als de kindjes weer wakker zijn speel ik even met deze kleine man op de bank, en hij vindt het helemaal geweldig om naar zichzelf te kijken in de spiegel. Zo schattig!

zondag (7)

Na het eten fietsen we nog even naar mijn ouders.

zondag (8)

En spelen we lekker in de tuin.

zondag (9)

Oma leest nog even een boekje met de kleine man.

zondag (10)

En als we thuis komen, ‘werken’ we allebei nog even in de tuin.

En toen was het alweer zondagavond! Nu het donker is geworden, zijn we naar binnen gevlucht, want ik word letterlijk lek geprikt door de muggen, bah!

Heb jij nog wat leuks meegemaakt afgelopen week?

xx
Loes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

3 Reacties

 1. Rita
  11 juli 2016 / 13:32

  Arme Loes. Sukses met je teen.

  • Loes
   Auteur
   11 juli 2016 / 15:11

   Dank je 🙂 Komt ook wel weer goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *