Mijn week in foto’s | 22

week in fotos 22

Het is weer maandag! Dat betekent weer een fotoverslag van afgelopen week. Een week waarin ik weer een afspraak bij de orthopeed had voor mijn knie, waarin we lekker van het warme weer genoten op het Truck Festival, en we een verjaardag hadden. Kijk je mee?

Maandag

Maandag werkte ik de hele dag en had ik weer een afspraak bij de orthopeed. Die was wel blij met de vooruitgang, maar ik behoor tot de groep mensen bij wie het weefsel en de spieren abnormaal stijf blijven na letsel. Ondanks dat ik dus veel getraind heb de afgelopen 6 weken, is mijn knie nog niet zo mobiel als zou moeten. Dat had ik zelf ook wel ervaren, maar om het zo definitief te horen was toch wel even erg confronterend. En daarbij kwam ook nog eens de opmerking dat de orthopeed niet zeker weet of hij de kruisband wel wil reconstrueren, omdat mijn lichaam dus zo slecht reageert op ‘letsel’. En met een kruisbandreconstructie breng je dus eigenlijk opnieuw ‘letsel’ toe. Dat vond ik wel de grootste teleurstelling: dat ik niet weet hoe ik hier nu uit ga komen. Misschien blijft mijn knie wel heel erg lang zo stijf als hij nu is.. Ik moet in elk geval over 2 maanden weer terug komen en dan kijken we weer verder.

maandag (2)

Na de afspraak met de orthopeed ga ik nog even terug naar kantoor, omdat we een afscheidsborrel van mijn leidinggevende hebben (die heeft een andere baan). De kleine meid wil graag mee, en ik zet haar lekker even aan het kleuren. Ze vindt het heerlijk.

maandag (1)

Het cadeau van Opa en Oma wordt even in elkaar gezet (door manlief, die verdient alle credits!!) en zo ziet het er uit. Geweldig toch?

maandag (3)

En we krijgen deze foto van Opa en Oma uit Enschede: het slechte weer heeft daar een mooie ‘rivier’ opgeleverd..

Dinsdag

dinsdag (1)

We pakken nog meer Duplo uit, deze stond als een tijdje op zolder, maar nu is het tijd om er mee te spelen en dus zetten we de trein in elkaar.

dinsdag (2)

Terwijl de kleine meid weer naar de peuterspeelzaal is, speel ik weer met mijn kleine vriendje.

dinsdag (3)

Ook begin ik met het leuke portemonneetje waar Margot al eens een tutorial voor schreef. Ik moet zeggen dat het best snel gaat. Hoewel ik wel een kleinere haaknaald gebruik dan zij deed, dus ik moet iets meer rondes haken.

Woensdag

woensdag (1)

Goedemorgen! Als we woensdag wakker worden, wil de kleine meid graag bij haar broertje in bed. Het lukt haar met het krukje om zelf in bed te kruipen. Wat een feest he? Let overigens vooral op Olli die daar op zijn dekentje ligt te slapen…:-)

woensdag (2)

Deze kleine man heeft een duplo-pakketje voor zijn verjaardag gekregen waar onder andere een auto in zit. Hij kruipt er echt de hele kamer mee door (met bijbehorende geluiden). Echt zo schattig!

woensdag (3)

Als dochterlief in bed ligt, speel ik nog even met deze man op zijn slaapkamer.

woensdag (4)

De gordijnen zijn favoriet speelgoed.

woensdag (5)

Ondertussen doe ik de oefeningen voor mijn knie. Deze foto stuur ik naar manlief: zoek de verschillen! Ze zijn allebei bijna even recht (zou dat echt ooit weer goed komen??).

woensdag (6)

De kleine man wordt moe, en dus mag hij ook nog even lekker slapen.

woensdag (7)

Vervolgens begin ik met een nieuw haakproject: ik denk dat dit een tas wordt (gehaakt met de bobble stitch). Ik vind dit echt een leuke steek!

woensdag (8)

De radijsjes zijn wel een beetje klaar met groeien, helaas zaten ze niet goed genoeg in de grond, en is dit het resultaat. Zijn trouwens erg pittig!

woensdag (9)

En de rucola is eigenlijk al iets te ver.. Ik knip de bruikbare blaadjes er af en die gaan ’s avonds lekker in de salade!

woensdag (10)

Margot stuurt nog even een foto van de reiswieg voor de pop die ze aan het maken is van zpagetti. Schattig he?

woensdag (11)

Ik vind ‘m echt zo leuk geworden! Zondag komen we hem ophalen.

Donderdag

Donderdag werk ik de hele dag en maak ik eigenlijk helemaal geen foto’s. Stom he, dat moet ik toch echt eens aanleren, om elke dag foto’s te maken.

Vrijdag

vrijdag (1)

Vrijdag krijg ik deze foto van Oma: de kleine meid heeft een prachtige Elsa-vlecht. Daar was ze echt helemaal blij mee (en het zag er ook prachtig uit natuurlijk!).

vrijdag (2)

Margot is jarig vandaag en ze maakt vast een taart voor het verjaadagsfeest. Met cactussen! Die zijn gemaakt van cookiecutters die ik ergens online tegenkwam en dus ook direct voor Margot kocht :-).

vrijdag (3)

Deze meneer houdt dus ontzettend van ijs. Zo grappig om te zien, hij smult er zo lekker van!

vrijdag (4)

En ’s avonds maken we de voorraad van de verjaardag van afgelopen weekend maar even op: ik proef een Vedett. Een licht biertje, waar we helaas maar 1 flesje van ‘over’ hebben :-).

Zaterdag

zaterdag

Zaterdags doen we altijd een beetje rustig aan en als iedereen wakker is ‘verzamelen’ we in ons bed. Wat een lekker ding is ons ventje zo he? Ik ben echt helemaal verliefd. Zo groot, en toch eigenlijk nog zo ontzettend klein. <3

zaterdag (3)

We drinken lekker koffie buiten, wat een weertje zeg! De zon doet bijna pijn aan mijn ogen! Maar we klagen niet, want het is in ieder geval DROOG vandaag :-).

zaterdag (4)

Ik maak het portemonneetje af, want heb donderdagavond gauw even een binnenkant erin genaaid. Alleen de beugel moet er dus nog even aan.

zaterdag (5)

En dit is de binnenkant. Helemaal schattig toch?

zaterdag xx

Als de kleine man in bed ligt, gaat manlief even met de kleine meid fietsen in de buurt. En ein-de-lijk zijn de schaapjes er weer! Zonder vacht dit keer, haha. Lieve foto he?

zaterdag (6)

’s Middags besluiten we naar het Trek Food Truck Festival in Enschede te gaan. Het weer is zo lekker dat we er wel even zin in hebben.

zaterdag (1)

We zijn er lekker vroeg (14:10 ofzo) en dus ik het nog lekker rustig.

zaterdag (2)

Hoe cool is deze naam, haha, echt goed!

zaterdag (7) zaterdag (8)

Deze aardappel is dus met een boormachine geschild (echt waar) en vervolgens gefrituurd. Zo lekker!

zaterdag (9)

Kijk onze eigen ’truck’, blij dat de Kid Sit mee is vandaag, de kleine meid wil graag zitten.

zaterdag (10)

En hoe leuk is dit; een schommel aan een tractor, geweldig he?

zaterdag (11)

We besluiten ons kleed neer te leggen op een schaduwrijk plekje.

zaterdag (12)

Deze man vindt, net als zijn zus, popcorn erg lekker.

zaterdag (13)

Ik ben verliefd… Kijk dan hoe schattig zo, met zijn 3-en!
zaterdag (14)

We blijven niet lang alleen: zwager en schoonzus komen ook met de ‘grote’ neef (2 dagen ouder dan zoonlief). En ook zij hebben een kleedje mee, dus we kunnen lekker zitten met zijn allen.

zaterdag (15)

Samen op de foto blijft lastig 🙂

zaterdag (16)

Kijk dan hoe lekker dit er uit ziet! Een mooi anti-pasti-plankje (en het smaakte overigens ook heerlijk!).

zaterdag (17)

zaterdag (18)

Deze kleine man wil absoluut niet slapen, ondanks dat hij echt helemaal moe is.

zaterdag (19)

Opa is er maar druk mee.

zaterdag (20)

Zoonlief is niet helemaal fit en hij heeft dus super lang zo bij mij gezeten. Dat is vrij uniek, en dus heb ik er heerlijk van genoten!

zaterdag (21)

De kleine meid ging lekker met Oma spelen in de speeltuin. Op het festival zelf was er weinig voor de kids te doen (op zich ook logisch).

Zondag

zondag (6)

Zondag ontbijten we met kaiserschmarrn, nog een souvenir uit Oostenrijk. Ook de kleine meid vindt dit erg lekker.

zondag (5)

Zonder rozijnen, want die lust mama niet :-).

r

Het eerste bolletje garen zit in dit haakwerk hoor.. Wat gaat dat hard! Ik heb 5 bollen gekocht, maar hoop echt dat het genoeg is voor een tas.. En er gaat dus ook best veel werk in zitten. Maar we gaan door, en we schieten op!

zondag (4)

’s Middags hebben we verjaardag van mijn zusje en zwager (die zijn bijna tegelijk jarig). Ik zie deze prachtige T1 op een houten plankje, hoe leuk is dit???

zondag (3)

En dan die leuke ananassen! Ik vond ze echt geweldig!

zondag (1x)

Als we naar huis gaan, krijgt dochterlief een prachtig gehaakt snoepzakje. Met Hello Kitty. Zo ontzettend schattig! Ze vindt ‘m  dan ook helemaal leuk!

zondag (1)

En als we weer thuis zijn, laten de kids even zien wat je allemaal met een kinderwagen kan. Heerlijk toch, dat geklim en geklauter!

Heb jij ook een fijne week gehad?

xx
Loes

2 Reacties

 1. Rachel Kromdijk
  6 juni 2016 / 12:33

  Wat veel foto’s! bij ons heeft het ook helemaal blank gestaan.. bizar..

  Mijn vader was water aan het wegpompen (17km van mijn werk) en ik zat in de zon.. ?

  • Loes
   Auteur
   8 juni 2016 / 17:33

   Gek is dat dan he? Dan zijn het inderdaad hele plaatselijke buitjes. Vond dat ook wel grappig om op buienradar in de gaten te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *