Mijn week in foto’s | 21

week in fotos 21

En weer een week voorbij, dus tijd voor een ‘aflevering’ van Mijn week in foto’s. Afgelopen week was een beetje een rare week, met maandag een sterfgeval in de familie en woensdag de geboorte van ons neefje. Wat liggen vreugde en verdriet toch dicht bij elkaar… En daarbij ook nog eens 2 verjaardagen deze week (waaronder die van onze eigenste kleine grote man). Kijk je mee?

Maandag

maandag (2)

Maandag moet ik gewoon werken, en ik krijg deze foto van manlief, die met de kids naar de Dierentuin in Emmen is gegaan. Het weer was slecht, maar ondanks dat hebben ze een onwijs leuke dag gehad (‘Er waren ECHTE ijsberen, mama!!’).

maandag (3)

’s Avonds zet ik mijn hoepel in elkaar om mijn oefeningen te doen, en deze kleine man vindt het helemaal prachtig. Ik moet er wel om lachen: het ziet er zo grappig uit zo.

maandag (4)

Onze kleine man is bijna jarig, en ik bestelde taart bij de Hema. Wat er precies mis ging, weet ik ook niet, maar vond deze ‘foutpagina’ briljant: mispouce!

Dinsdag

dinsdag (1)

Dinsdag gaat de kleine meid weer naar de peuterspeelzaal en speel ik samen met deze knapperd met zijn mooie VW bus.

dinsdag (2)

Zijn trui klopt helemaal: Wild Boy! Dat is het zeker. Ik vind het altijd zo eng als hij zo drinkt, ik denk dan steeds dat hij achterover valt op de tegels..

dinsdag (3)

Ik moet weer naar de fysio en op de terugweg haal ik lekker een italiaanse bol en carpaccio voor mijn moeder en mij, gewoon omdat het kan.

Woensdag

woensdag (1)

Woensdag besluit ik mijn krukken weer in te leveren, omdat ik ze toch bijna niet gebruik. We wandelen naar het ziekenhuis, want daar zit een inleverpunt van Medipoint.

woensdag (2)

De kleine meid gaat op de driewieler. Ze is er eigenlijk al een beetje te groot voor, maar ik vond het handiger om de driewieler mee te nemen, want als ze niet meer wil fietsen, kan ik die makkelijk aan de kinderwagen hangen (en de fiets niet). En het is best een eind naar het ziekenhuis.

woensdag (3)

Als de krukken zijn ingeleverd drinken we even lekker koffie in het restaurant. Daar hebben ze zulke lekkere dingen!

woensdag (4)

En ook een speelhoekje voor de kids, waar de kleine meid dankbaar gebruik van maakte :-).

woensdag (5)

Op de terugweg valt deze man in slaap in de kinderwagen. Iets wat zelden voorkomt, en nu gelukkig vast ligt op foto. Helaas duurde het niet langer dan 5 minuten..

woensdag (6)

Eenmaal thuis probeer ik of we de Kid SIt achter de buggy kunnen gebruiken. We gaan straks op vakantie en willen dan eigenlijk de wandelwagen niet meer meenemen (neemt zoveel ruimte in). Gelukkig krijg ik de Kid Sit ook achter de buggy, dus dat kan zo mooi mee!

woensdag (7)

Als de post is geweest, zit er een leuk pakketje in de bus, met allemaal cactus-spulletjes. Ik heb wat extra besteld voor mijn zusje, omdat ze zoveel leuke tutorials maakt voor mijn site. Ik stuur haar deze foto.

woensdag (8)

Tijdens ons uitje naar Weesp/Amsterdam heb ik deze geweldige bakken voor klosjes garen bij de groothandel gescoord. Ik besluit ze maar eens in te ruimen.

woensdag (9)

Ik heb weer ruimtelijk inzicht van niks, want ik dacht dat ik aan 2 grote bakken wel genoeg zou hebben. Gelukkig zijn de bakken gemaakt voor grote klossen en heb ik ook veel kleine(re) klossen die er dus ook prima tussen kunnen. Misschien ga ik ze nog een keer sorteren op kleur, maar voor nu is het even goed zo.

woensdag (10)

’s Middags komt het bericht dat mij schoonzusje is bevallen (iets te vroeg, maar dat had ik stiekem ook wel verwacht) en ik maak nog gauw een luiertasje (met het tafelzeil van Kitsch Kitschen dat ik vorige week in Amsterdam scoorde). Ik vind ‘m zelf helemaal leuk geworden!

woensdag (11)

En ’s avonds kunnen we de nieuwe aanwinst heel even bewonderen. Prachtig he? Zo verschrikkelijk klein!

DOnderdag

Donderdag werk ik de hele dag op kantoor en maak ik (zoals wel vaker) weer eens geen foto’s.

Vrijdag

vrijdag (1)

Vrijdag is het een rare dag. ’s Ochtends hebben we een crematie, maar eerst brengen we ’s ochtends de kids naar Opa en Oma. Deze kleine man speelt lekker met Isa, die het allemaal maar moet verdragen (arme Isa).

vrijdag (2)

En na de crematie besluiten we om nog even lekker te lunchen in Enschede.

vrijdag (3)

Ik neem een lekkere hamburger, die ik eigenlijk niet helemaal op kan. Hij was erg lekker, maar de portie was iets te groot voor mij.

vrijdag (4)

Als we door de stad lopen kijken we even bij Ziengs of ze deze prachtige sandalen in mijn maat (42) hebben. Helaas niet, maar de verkoopster bestelt ze online en zo krijg ik ze dan toch (gelukkig!).

vrijdag (5)

’s Middags hebben we nog een verjaardag van ons andere neefje: zijn 1e verjaardag. Mijn zwager komt nog even met de kleinste telg van de familie en ik mag ‘m ook nog even vasthouden. Wat een klein prachtig poppetje, zo klein zijn mijn eigen kids nooit geweest! En hij maakte van die lieve geluidjes, echt zo schattig!

Zaterdag

zaterdag (1)

Zaterdag is het tijd om de taarten voor onze kleine man op te halen bij de Hema en als we langs de kinderkleding lopen komen we deze geweldige shirts tegen. Helaas echt nog iets te groot voor onze man, maar wat doet Hema dat leuk zeg. Cactus-fever!

zaterdag (2)

En nog meer cactussen!

zaterdag (3)

En voor de meisjes ananassen, geweldig he?

zaterdag (4)

Ik heb ook wel een beetje ananas-fever stiekem.

zaterdag (12)

We halen een ijsje en besluiten nog even lekker koffie te drinken bij Solera/Theaterhotel. Daar hebben ze zo’n fijn springkussen, dus dat is voor de kleine meid ook leuk. Zoonlief vind het ijs ook heerlijk trouwens, en dit is 1 van de weinige dingen die ik hem mag voeren. Meestal wil hij zelf eten.

zaterdag (5)

Het hoorntje lukt zelf wel heel goed :-).

zaterdag (6)

Papa doet even voor hoe je op het springkussen moet – NOT -, maar het ziet er wel gezellig uit zo.

zaterdag (7)

En we besluiten om te blijven lunchen.

zaterdag (8)

Ik heb een heerlijk naanbrood gevuld met paprika en mozzarella. Echt super lekker!

zaterdag (9)

Op de heenweg kochten we een Secrid voor mij. Dit is een RFID portemonnee die je pasjes beveiligt tegen ongewenst uitlezen. Voor op vakantie vind ik dit wel handig, omdat ik dan mijn grote portemonnee niet nodig heb.

zaterdag (10)

En je kunt er ook briefgeld in doen. Manlief wordt ook zo enthousiast dat we er op de terugweg nog 1 kopen voor manlief (of eigenlijk houdt hij mijn ‘oude’ en koop ik een nieuwe), alvast voor Vaderdag :-).

zaterdag (11)

En thuis spelen we nog lekker even in de tuin. Deze man kan dus zelf dit trappetje op he. Wat een waaghals.

ZONDag

zondag (1)

Vandaag vieren we dan de 1e verjaardag van onze kleine man. Het cadeau is een beetje te groot voor inpakpapier en dus ‘verstoppen’ we het onder de dekens.

zondag (2)

Dit snoetje spreekt boekdelen toch? Hij snapt het nog niet zo goed, maar is wel geïntrigeerd door het grote gevaarte in de kamer.

zondag (3)

Na de ‘onthulling’ is hij helemaal enthousiast, kijk hoe schattig hij zo zit op zijn knietjes. We hebben deze garage trouwens gisteravond in elkaar gezet, wat een werk was dat!

zondag (4)

Maar hij is echt helemaal geweldig, want de auto’s kunnen helemaal van boven naar beneden rijden.

zondag (5)

Van zijn zus krijgt hij natuurlijk nog een paar autootjes die ook in de garage passen.

zondag (6)

En we spelen nog even verder. De kleine meid vindt het trouwens ook helemaal geweldig. En papa en mama ook overigen!

zondag (7)

Dan komt de eerste visite, en als hij een cadeautje krijgt zit hij weer zo lief op zijn knietjes. Hij weet nog niet helemaal wat hij er mee moet doen.

zondag (8)

Ook Opa en Oma nemen een cadeau mee natuurlijk en gelukkig kan een grote zus heel goed helpen met het uitpakken van je cadeaus!

zondag (9)

De brandweer van Duplo! Zo leuk! Hebben we eindelijk ‘jongens-duplo’ :-).

zondag (10)

En de taart maakt ook veel indruk. Vooral het kaarsje: het liefst pakte hij het met zijn handen, haha.

zondag (11)

Hij wil er overigens niets van eten, de kleine boef.

zondag (12)

Nog meer cadeaus. Dit is een monster dirt digger van Little Tikes, die vind ik zelf ook helemaal geweldig! Dochterlief gebruikte hem ook koekjes mee te happen, haha, dat kan natuurlijk ook.

zondag (13)

En gelukkig viel het weer nog een beetje mee en konden we ook nog even lekker spelen in de tuin.

’s Avonds blijven vrienden lekker eten en halen we chinees. Het was een geslaagde eerste verjaardag en de komende tijd hebben we weer veel nieuw speelgoed om te ontdekken.

En dat waren alweer alle foto’s. Best veel dit keer.

Hoe was jouw week?

xx
Loes

4 Reacties

 1. Neelke
  30 mei 2016 / 08:41

  Dat lijkt me best heftig, een sterfgeval en een geboorte in dezelfde week. Dan komt het allemaal wel even binnen kan ik me zo voorstellen. En wat een lief hummeltje.

  Oh die foto’s van je kleine man, hoe lief! Dat hij zo dan naar zn kado zit te kijken, super lief. Leuke kleertjes heeft hij trouwens aan en die sandaaltjes <3 <3

  • Loes
   Auteur
   31 mei 2016 / 13:27

   Lief hè, die kleine man van mij.. Ik kan ook uren naar hem kijken, als hij het toe zou laten. En schattig inderdaad hè, dat zomerspul. Die sandaaltjes vind ik ook helemaal geweldig!

 2. 30 mei 2016 / 10:56

  Gefeliciteerd met je zoontje, neefje en dat je weer tante bent geworden! Wat een geweldige dingen allemaal, zo mooi. Wel heftig dat je tegelijkertijd ook een crematie had tussen al die bijzondere dingen door. 🙁
  Wat een leuke kids heb jij trouwens! Die kleding bij de Hema is ook erg leuk hihi. Cactussen en ananassen, wat wil je nog meer? 😀

  • Loes
   Auteur
   31 mei 2016 / 13:29

   Dubbel dank je wel! Ik ben ook een trotse mama hoor ^-^. En Hema is inderdaad geweldig met kinderkleding. Ze hebben zo vaak leuke dingen! En ook nog van goede kwaliteit, dat vind ik helemaal goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *