Mijn week in foto’s | 19

week in foto's 19

Het is weer maandag! Dus weer een fotoverslagje van de afgelopen week. Ik had op Moederdag een beetje pech, want mijn moeder bleef met haar  voet achter mijn tas haken, waardoor mijn telefoon op de grond viel… En voor de 2e keer dit jaar (echt waar) zat er dus een barst in mijn scherm, en werkte een deel van het scherm ook niet.. Dat was zo vervelend, dat ik dus bijna geen foto’s heb gemaakt, of überhaupt mijn telefoon kon gebruiken. Gelukkig is het nu gemaakt, en haal ik de schade nog wel weer in. Kijk je mee?

Maandag

maandagx

Op maandag werk ik gewoon op kantoor, en ik krijg deze foto’s van manlief. Onze kleine man is zo’n avonturier, hij klimt overal op (op de trap, via speelgoed in de vensterbank, noem maar op). Maar nu heeft hij een nieuw kunstje: hij schuift de stoel van z’n zus onder de tafel vandaan, en dan klimt hij er zo bovenop.. Eng he? Hij moet nog 1 worden, en kent to-taal geen angst. Wij wel, dus manlief is heel druk geweest om hem te leren hoe hij er ook weer af moet. Tot nu toe gaat dat erg goed!

Dinsdag

dinsdag (2)

Dinsdag gaat dochterlief weer naar de peuterzaal en het is nog zulk lekker weer dat ze lekker buiten spelen. Ik krijg allemaal leuke foto’s via de whatsapp, zo leuk om te zien!

Dinsdag

’s Avonds kijken we nog even een beetje naar het Eurovisie Songfestival. Of in ieder geval, de voorronde (of hoe het ook heette, ha). Ik verbaas me er over hoeveel van die deelnemers gewoon zo vals zongen.. Maar goed. Nederland door naar de finale, jeej!

Woensdag

woensdag (1)

Woensdag spelen we eerst lekker in huis. Deze topper gaat steeds harder lopen achter z’n wagen.

woensdag (4)

En we spelen nog wat meer samen. De kleine meid wordt door Oma opgehaald vandaag en dus ben ik alleen met zoonlief. Ook wel eens fijn.

woensdag (9)

Tussen de middag zit hij lekker zelf te eten, hij wil echt niet meer dat je eten via een vork in zijn mond stopt. Alles gaat met de handjes. En dat mag ook lekker natuurlijk.

woensdag (11)

Vandaag maar eens hagelslag geprobeerd, en dat was een succes. Hoewel ik me, bij het zien van deze foto, echt wel af vraag of hij er iets van binnen heeft gekregen, hahahaha.

woensdag

Als dochterlief thuis komt, heeft ze 3 dozen vol barbies van de nichtjes van manlief gekregen (en ook een heleboel strijkkraaltjes), en ze is er helemaal mee in haar nopjes. Kleren aan doen is nog wel lastig (priegelwerk), maar schoenen lukt al wel. Dus nu zwerven er allemaal blote barbies in huis met alleen schoenen aan, hahaha.

Donderdag

Donderdag werk ik thuis, en ik heb eigenlijk helemaal geen foto’s gemaakt.

Vrijdag

vrijdag (2)

Voor mij een dagje op kantoor, voor de kids een dagje bij opa en oma. Deze foto’s kwamen via de whatsapp..

vrijdag (3)

De stiften moesten er aan geloven.. Toen ze voor de spiegel stonden, schrokken ze eigenlijk zelf ook wel. Die snoetjes.. Ongelooflijk toch? Een half uur later kwam er een foto van het spul in bad, en toen waren ze gelukkig weer schoon.

vrijdag (1)

‘s  Avonds hadden we een personeelsuitje bij Let’s Escape in Enschede, in een escape room dus. Dat had ik nog nooit gedaan en het was zo ontzettend leuk! Onze kamer had thema ‘Las Vegas’ en de opdrachten hadden daar dus alles mee te maken. Helaas zijn we niet ontsnapt, we moesten nog 1 opdracht, maar ik had nog wel een uur willen spelen, ha. Helaas mochten we binnen geen foto’s maken, dus vandaar even een foto van de instructie.

Zaterdag

zaterdag (1)

Omdat mijn telefoon op Moederdag een beetje een ongelukje had waardoor het scherm het niet meer deed, moest hij dus gemaakt worden. Begin van dit jaar had ik dat ook al (…), en toen ben ik bij Tuffel geweest om de telefoon te laten repareren en daar ben ik toen zo goed geholpen dat ik dat nu weer wilde. Via de website kon ik een afspraak maken, en bij het bestellen van de onderdelen zag ik dat ik ook wit als kleur voor de ombouw kon kiezen. Ze belden me nog netjes terug om te vragen of de achterkant ook wit moest worden en hebben mooie packagedeal gemaakt en vandaag was het binnen een uur ongeveer gepiept. Wij dus even de stad in en vervolgens konden we de telefoon weer ophalen. Hij is weer als nieuw! Zo fijn 🙂 Nu binnenkort nog even een keer alles leeg maken en er opnieuw opzetten, dan is ie weer helemaal nieuw.

zaterdag (2)

Ik vond 2 keer een nieuw scherm wel genoeg kosten, dus heb nu maar echt zo’n mooi hoesje van LG besteld. Met zo’n circle-ding waar je ook apps in kunt zetten. Ben er erg blij mee en zo past hij zelfs nog in mijn gehaakte hoesje. Voor mij vanaf nu echt dubbele bescherming hoor.

Maar ben dus helemaal blij met mijn witte telefoon! Toen ik ‘m kocht, was ie er nog niet in die kleur, dus toen vond ik zwart prima, maar dit is veel frisser!

zondag

zondag

Zondag rij ik voor (bijna) het eerst in 10 weken weer auto. Met mijn knie kon dat nog niet, maar ik krijg steeds meer kracht in mijn knie (en been terug). De snelweg lukt nog even niet (vind ik nu ook nog even een beetje eng), maar kleine stukjes in de stad gaan prima. Geeft me toch weer een beetje het gevoel van vrijheid.

En nu is het weer zondagavond, keken we nog even een aflevering van The Unit op Netflix en zit ik ondertussen deze post uit te werken. Komende week iets meer foto’s maken!

Hoe was jouw week? Ben je ook zo blij met al die vrije dagen tussendoor?

xx
Loes

6 Reacties

 1. 16 mei 2016 / 09:59

  Wat een leuke foto’s om te zien. Fijn dat je telefoon het weer doet!

  • Loes
   Auteur
   16 mei 2016 / 20:36

   Thanks! Ja, stom he, hoe afhankelijk je soms van dat stomme ding bent.. ^-^

 2. 16 mei 2016 / 13:18

  Wat een lieve foto’s van de kinderen! Erg balen van je telefoon wel, dat ken ik maar al te goed. De laatste keer was mijn telefoon gewoon overreden hahaha, dat zag er pas zielig uit! Maarja, die van jou is tenminste weer gemaakt en ook ik heb alweer een nieuwe. Leuk dat je die Escape Room hebt uitgeprobeerd trouwens! Had ik vrijdag ook gedaan, met 18 resterende seconden op de klok ontsnapt! Superspel.

  • Loes
   Auteur
   16 mei 2016 / 20:37

   Ha wat goed! Met 18 seconden op de klok. Bij ons hadden we geen klok, dus we wisten ook niet hoe lang we al aan het spelen waren. Dat was het enige minpuntje, want anders hadden we misschien eerder wat andere beslissingen kunnen nemen.

 3. Neelke
  21 mei 2016 / 14:24

  Wat een leuke foto’s van de kids allemaal! Lekker dat geklieder met hagelslag en viltstiften.. Wat heb je toch een pech met je telefoon gehad. Wel fijn dat ze het snel konden fixen.

  • Loes
   Auteur
   21 mei 2016 / 20:44

   Haha, ja, dat krijg jij straks ook nog: geklieder met eten en tekenspul, ha! En ja, pech met die stomme telefoon :(. Maar gelukkig is het nu allemaal hersteld :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *