Mijn week in foto’s | 12

week 12

Deze week een fotodagboek wat maar tot zaterdag duurt. Omdat we zondag naar mijn zwager en zusje gingen (om te logeren), en ik geen zin had om de laptop mee te nemen, zie je die zondag er volgende week gewoon bij. Dus kijk mee hoe mijn week tot en met zaterdag was!

Maandag

Maandag haalt mijn collega me weer op om naar kantoor te gaan. Ik maak eigenlijk helemaal geen foto’s.

Dinsdag

dinsdag (1)

Dinsdag begint goed. Mijn moeder is er vandaag, de kleine meid is op de peuterzaal en we drinken even samen koffie met deze kleine man. Hij lijkt wel zo verschrikkelijk groot met z’n overhemdje aan!

dinsdag (2)

Omdat ze jarig is geweest, heeft de kleine meid een feestje op de peuterzaal. En ik mocht foto’s maken. Zo schattig om mee te maken. Ze zongen ontzettend veel liedjes (soms met instrumenten) en ze had een prachtige hoed gekregen. Ook mocht ze een mooie stoel uit kiezen. Ik vond het echt zo leuk om te zien! Dochterlief was weer helemaal jarig. Ze glom helemaal van trots. En gelukkig viel de traktatie in de smaak, dus dat was weer fijn.

dinsdag (3)

Ik moet weer naar de fysio en ga dus met de bus. Zo mooi, die narcissen overal.

dinsdag (4)

Ik vind deze tunnel altijd zo prachtig. Vroeger, toen ik nog thuis woonde, moesten we hier altijd doorheen fietsen naar ‘de stad’. Inmiddels ligt het niet meer op de route, maar het blijft fascineren met die mozaïek zo.

dinsdag (5)

’s Middags besluit ik zoonlief kennis te laten maken met de Teletubbies. Hij vindt het dus helemaal geweldig. Zo schattig om te zien ook weer.

dinsdag (6)En ’s avonds eten we asperges! Jummie!! Ik kon nog net snel een foto maken voordat het op was, haha, dat ging er wel in! Ik pleit er voor om ‘in het seizoen’ toch wel eens per week asperges te eten (en dan te bedenken dat ik die dingen vroeger totaal niet lustte).

Woensdag

woensdag (1)

Woensdag is er een open dag op de basisscholen hier in de buurt en we bezoeken er 2. Mijn schoonmoeder gaat mee en daar was ik ontzettend blij mee. Ten eerste omdat ik met 2 kleine kids was, en ten tweede omdat zij echt goede vragen stelde. Ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten, dus vond het lastig, maar mijn schoonmoeder heeft voor een goede informatiestroom gezorgd, haha.

woensdag (2)

De kleine meid gaat even met oma en de hond wandelen, en bloemetjes plukken voor mama. Lief toch.

woensdag (3)

En ’s middags krijg ik een heel lief kaartje van een collega van manlief. De kleine meid besluit om het kaartje nog wat meer kleur te geven, hihi.

z

Als de kleine man wakker is, kijken we nog lekker even TV. En wordt er gespeeld bij de bank. Deze bleeksnoetjes zijn wel echt mama’s trots hoor!

Donderdag

donderdag (1)

Donderdag werk ik weer lekker thuis en mijn moeder komt me koffie met een koekje brengen, haha. Lekker he?

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag werk ik weer op kantoor en mijn schoonvader brengt mij en de kindjes naar huis. De kleine meid zit op de stoelverhoger in het midden en is helemaal in haar nopjes. Ik vind het zelf ook gezellig zo!

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag gaan we samen even met de bus naar de stad voor een kleine boodschap.

zaterdag 2

Binnen het uur gaan we ook weer terug. Dat vind ik niet zo erg, want dat is voor mij echt lang genoeg. Thuis ga ik lekker met de beentjes op de bank.

zaterdag 3

’s Avonds zetten we nog even wat wijntjes klaar voor morgen: lekkere wijntjes uit de Elzas (Pinot Blanc en een Gewurztraminer). Mijn zusje gaat koken, dus ik ben benieuwd wat er op het menu staat. Je ziet het volgende week!

xx
Loes

 

4 Reacties

  1. Rita hofstede
    28 maart 2016 / 19:27

    Weer een druk
    Maar gezellig weekje

  2. 28 maart 2016 / 19:37

    Wat leuk, nog gefeliciteerd met je dochtertje! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *