Mijn week in foto’s | 11

week in fotos 11

Deze week stond volledig in het teken van de verjaardag van onze kleine meid. Ongelooflijk dat ze alweer 3 jaar is geworden! Omdat ik zelf nog steeds niet mobiel ben, moesten we een en ander flink organiseren, maar inmiddels kan ik zeggen dat haar feestje een succes was! Lees mee.

Maandag

Maandag (1)

Als ik maandag op kantoor kom, heeft mijn collega weer een paar moestuinpotjes meegenomen! Jeej! Die moeten we overigens nog steeds planten, haha.

Maandag (2)

En als ik dan ’s avonds thuis kom, heeft manlief deze prachtige bos rozen voor me gekocht. Ik ben echt dol op rozen, en roze rozen helemaal! Zo ontzettend mooi!

Dinsdag

Dinsdag (1)

Als dochterlief goed en wel op de peuterspeelzaal zit, drink ik lekker koffie met mijn moeder. Met beschuit met aardbeien! Hier zit overigens maar 1 aardbei op. De aardbeien waren zo verschrikkelijk groot, dat ik met 2 aardbeien dus ook 2 beschuiten kon beleggen.

Dinsdag (2)

Als dochterlief weer thuis is, gaan we lekker aan de slag met een Hello Kitty slinger voor haar verjaardag. Ze wil ‘m graag inkleuren, en dat mag natuurlijk ook nog wel even.

Dinsdag (3)

Ook maakten we mooie Hello Kitty drankjes.

Woensdag

Woensdag (1)

Woensdag spelen we lekker met klei. Ik laat zien hoe je dobbelsteentjes maakt, en dat valt in de smaak. Vooral de puntjes zetten met een pen vindt dochterlief leuk, deze dobbelsteen kreeg uiteindelijk ik weet niet hoeveel stippen, haha.

Woensdag (3)

En overal moesten nog puntjes bij gezet worden. Ik moest er wel weer om lachen.

Woensdag (2)

Als de kleine meid in bed ligt, is zoonlief wakker en spelen we lekker samen boven op zijn kamer. Dit hobbelpaard vindt hij helemaal geweldig, maar het is nog best wel lastig om er alleen op te blijven zitten, haha.

Donderdag

Donderdag

Donderdag ging ik naar de fysio. Omdat ik dus geen auto mag en kan rijden, ging ik met de bus. Het was echt knetterlekker weer, dus helemaal geen straf om even buiten te zijn.

Vrijdag

Vandaag werk ik weer een dag op kantoor, en ik maak eigenlijk helemaal geen foto’s.

Zaterdag

zaterdag (14)

Vandaag gaat manlief heel vroeg boodschappen doen, als de kindjes eigenlijk nog slapen. Bij de Deka verkopen ze ranonkeltjes. Dat zijn wel bijna mijn favoriete bloemen (ik kan niet kiezen tussen ranonkels en pioenrozen, haha). Ik had ze al wel eerder in de supermarkt gezien, maar ik kan ze nu zelf niet (meer) kopen, dus ben afhankelijk van of iemand ze vindt. En vandaag was het zover! Mooie kleuren he?

ranonkels

I like!

zaterdag (11)

We gaan naar de stad om de taart voor het feestje van de kleine meid op te halen, en lopen nog even bij de schoenenwinkel binnen. Daar zien we deze leuke stappers van ‘jochies’ voor de kleine man. Maat 21 al!

zaterdag (16)

Ik koop nog even een Flow, omdat ik die nooit kan laten liggen 🙂

zaterdag (15)

Tot grote verbazing van de kleine meid komt de tuinkers al uit! Zo leuk dat er zo snel al iets te zien is, de spanningsboog van een klein meisje is niet zo groot, haha.

zaterdag (10)

Leuk he, zo’n slinger. Ik ben blij met hoe het geworden is.

zaterdag (1)

Aan het einde van de middag maken we snoepzakjes voor de neefjes die morgen ook op het feestje komen (nu ik dit zit te typen, blijkt dat we de snoepzakjes vergeten zijn.. dom dom!). Het leukste is natuurlijk het voorproeven haha.

zaterdag (9)

Aangezien papa is volleyballen, besluiten we lekker pannenkoeken te bakken. Ook nu moet ik weer rekening houden met de spanningsboog van 2 kleine kindjes en ik besluit om pannenkoeken in turbostand te bakken: met 3 pannen.

zaterdag (8)

Baas boven baas: dochterlief wil ook helpen met haar pannen (en olie van de mini’s van de AH, haha, geweldig he).

zaterdag (7)

Tijdens het eten word ik fijn voorgelezen uit een boekje van Dick Bruna. Heerlijk zo.

zaterdag (6)

’s Avonds versieren we de kamer en zetten we de nieuwe fiets ook mooi versierd in huis. Morgen groot feest dus!

Zondag

zondag (2)

Als je jarig bent (geweest), mag je zelf kiezen wat je als ontbijt wilt: popcorn! En mama eet pannenkoeken als ontbijt, mjammie!

zondag (11)

De Prinsessentaart moest ook even bekeken worden.

zondag (10)

En ze wilde vast oefenen met kaarsjes uit blazen, hihi.

zondag (9)

De kamer was helemaal klaar voor het feest.

zondag (8)

En deze bakjes stonden klaar voor de popcorn!

zondag (7)

De drankjes stonden ook al klaar.

zondag (6)

En toen kon de visite komen! Cadeautje uitpakken.

zondag (5)

En lekker samen met de jongens spelen. Lekker stel zo bij elkaar.

zondag (4)

De cadeaus werden direct al goed getest: een mooie jurk van Prinses Anna, en daar kan je ontzettend goed mee zingen! Geweldig, die handjes zo om die standaard.

zondag (3)

Toch is het ook heel vermoeiend om feest te vieren. Bij papa kan je dan het beste uitrusten. <3

zondag (1)

En de kleine man wilde ook nog wel heel even op de foto.

Ondertussen liggen we uitgeteld op de bank en zijn we stiekem wel een beetje blij dat de drukte weer voorbij is. En wat zo raar is: ons kleine meisje is 3 jaar. 3 jaar!! Wat een leeftijd al weer. En oh ja, 3 jaar geleden sneeuwde het in deze tijd. Want dat soort dingen vergeet je nooit meer.

xx
Loes

2 Reacties

  1. 21 maart 2016 / 08:52

    Prachtige rozen zeg! En nog gefeliciteerd met je dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *