Knipsels van week 50: overwerk, een unicorn kerstbal en kerstmarkt in Almelo

Het is tijd voor de knipsels van week 50! Zo aan het einde van de jaren zijn de weken voller en lijken de dagen zo ontzettend veel korter. Op kantoor is het topdrukte (zoals altijd in december) en ik werkte dan ook zo’n beetje elke avond over. Het was ook weer tijd voor de VVE waar we heerlijk aan het knutselen gingen, en we bezochten de kerstmarkt in Almelo.Maandag

Maandag werk ik de hele dag op kantoor, en omdat we donderdag een training voor in totaal 200 klanten hebben, moeten we nog wat voorbereiden. We halen heerlijke hamburgers bij Jack’s Burgers in Hengelo, en man, wat een maaltijd was dat. Ik kreeg het gewoon niet op!

Dinsdag

Dinsdagochtend werk ik op kantoor en het sneeuwt weer. Zo lastig om vast te leggen in een foto, maar het zag er zo prachtig uit!

Als ik Lize van school haal heeft ze zin om met haar Sinterklaascadeau te spelen: we borduren deze prachtige hond (en een vogel) en dat lukt al best aardig. Zie je dat geconcentreerde snoetje? <3

Daarna spelen we nog even met de MiniLoco, dat blijf ik zelf ook zo leuk vinden :-).

Oh ja, nog even een plaatje van onze mooie boom. Van toen de bovenste lampjes het nog wel deden.. Inmiddels is de bovenste string lampjes kapot, zo frustrerend! Volgens mij gebeurde vorig jaar ook al zoiets, en je kunt ze er zo lastig uit halen nu he.. Ik denk dus dat er gewoon een nieuwe string bij in komt. Gaat sneller.

’s Avonds eten we lekker pyttipanna en kip uit de oven. Yummy!

Woensdag

Woensdag is het dan tijd voor de VVE thuis. En dit is het voorbeeld van wat we vandaag gaan maken. Ik ben SUPER enthousiast!

Zo enthousiast dat ik er zelf ook maar even een blogje over schrijf, want dit kan echt iedereen!

Als Lize uit school komt, spelen we het nieuwe Kerst-Ganzebord van de VVE. Ook weer erg leuk om te doen. En Lize wordt er steeds beter in (ook in verliezen trouwens ;-)).

Later die middag bakken we nog lekker koekjes. Ik gebruikte het recept van de semi-red velvet cookies, alleen mocht Lize vandaag de kleur kiezen. Ze koos paars. Tja, ziet er gek uit he.

Haha, ja, die kleur is niet om aan te zien, ik weet het. Maar de koekjes smaakten echt heel erg lekker!

Donderdag

Donderdagochtend is het dan zo ver: tijd voor de training waar ik samen met een aantal collega’s ontzettend veel tijd in heb gestoken. Het ging ontzettend goed en was erg leuk om (weer eens) te doen.

’s Avonds lak ik nog even de hoorn van de kerstbal, dat moest ik nog even doen.

En daarna ga ik nog maar weer even aan het werk, ik sta toch nog helemaal strak van de adrenaline van vandaag.

Vrijdag

Vrijdag werk ik weer de hele dag op kantoor en als ik de kids uit Enschede ophaal willen ze thuis graag kleuren. Zelfs de kikker kan kleuren. <3

En we blijven maar kunstwerken maken. Vet gezellig zo samen.

En ‘s  avonds maak ik nog maar weer even een foto van mijn raamtekening. Gewoon, omdat ik ‘m stiekem zelf zo mooi vind.

Zaterdag

Zaterdagochtend gaan we naar mijn schoonzusje Jolijn, om haar verjaardag te vieren. Zie hier 2 jongens die qua leeftijd slechts 2 dagen schelen. Lieve blondies. <3

Zondag

Deze meneer vindt een prachtig armbandje van zijn zus, en hij heeft ‘m de halve dag gedragen. Schatje.

’s Middags komen mijn schoonouders bij ons en we gaan een kijkje nemen op de kerstmarkt in Almelo. We vallen met onze neus in de boter, want we treffen direct de ‘Disney-parade’.

Uiteraard moest Olaf ook even op de foto.

Er is een concert in de grote kerk, en ik wilde erg graag in de kerk kijken, dus dat hebben we ook even gedaan. Het was er loeiwarm en knetterdruk, dus we stonden ook zo weer buiten.

De kerstmarkt was erg geslaagd, eigenlijk veel leuker dan ik had verwacht. Na de kerstmarkt eten we heerlijk thuis en zo komt er een einde aan week 50. Oh man, nog 2 weken, en dan is het al 2018!!

Hoe was jouw week? Ben jij al ergens naar een kerstmarkt geweest?

xx
Loes
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *