Knipsels van week 5: weinig foto’s gemaakt, migraine en eten bij ikea

[:nl]knipsels van week 5Het is weer tijd voor een fotoverslag van de afgelopen week. Ik was een beetje in gebreke wat het maken van foto’s betreft en ben dus blij dat ik besloten heb om niet meer met 4 foto’s per dag te werken, haha. Er werd ‘gewoon’ gewerkt afgelopen week, ik werd helaas een dag uitgeschakeld dankzij de migraine, maar gelukkig duurde het niet langer dan 1 dag. Het was voor mijn gevoel  niet echt winter afgelopen week, en was wel weer blij dat mijn leren jack aan kon, warm genoeg voor in de auto. Anyway, genoeg geneuzeld, ik neem je mee naar de foto’s van afgelopen week.

Maandag

maandag 1

Daar gaan we weer: goedemorgen! Ik rij weer eens niet over de snelweg naar kantoor en zie dus van een afstand al wel dat het een goede beslissing was: file! Geen last van, jeej!

maandag 2

Ik ben druk op het werk, maar krijg tussendoor ineens deze foto: meneer is van de trap gekukeld.. Het traphekje was open gegaan en de kleine man ging dus 3 keer over de kop naar beneden. Hij heeft even heel erg gehuild, maar wilde daarna direct eten en tv kijken… Niks aan hem te zien, dus het lijkt wel dat hij heeeeeel erg veel geluk heeft gehad.

maandag 3

En manlief stuurt later nog een bericht: of ik me vergist had met de bestelling van de luiers.. Hij dacht dat ik voor een heel jaar had besteld :’).

Dinsdag

dinsdag 1

dinsdag 2

Afgelopen weekend heb ik shirts gestempeld (dat kon je hier al zien). Toen de kleine man zijn exemplaar vanochtend zag: moest hij direct aan. Samen met zijn rode snowboots, die momenteel ook helemaal favoriet zijn. Lekker ding he?

dinsdag 3

De kleine meid is naar school en ik ga met zoonlief boodschappen doen. Ik had het op Instagram ook al laten zien, maar deze 7up met Mojitosmaak is dus echt te lekker! Er gaan er hier in huis meer flessen doorheen dan goed voor ons is, haha.

dinsdag 4

Als de kids ’s middags weer wakker zijn eten ze lekker een appeltje met kaneel. Met de rode snowboots aan, uiteraard.

dinsdag 5

’s Avonds is het tijd voor bad en daarna natuurlijk nog even een flesje melk op de bank. Kijk dan hoe lief deze 2 samen op bank zitten onder het dekentje <3.

WOensdag

woensdag

Woensdag was echt een beetje een rotdag. Ik werd al wakker met migraine en dat hield duurde de hele dag. De ochtend duurde heel erg lang: ik moest eigenlijk slapen, maar dat lukte natuurlijk niet met 2 kids. Ze waren heel erg lief voor mij en wilden steeds bij me zitten. De kleine man aaide zelfs steeds over mijn hoofd. Zo schattig. ‘We’ keken dus heel veel tv. Dat wil zeggen: de kids mochten om de beurt kiezen wat ze wilden zien 🙂 Toen ik een momentje echt in slaap viel, hoorde ik de deur van de keukenkast (met snoep) open gaan en zag ik nog net hoe de kleine meid wat snoepjes voor haar en haar broer meepikte. Hihi, ik moest wel even lachen.

Gelukkig kwam manlief op tijd thuis ’s middags en toen het spul dus in bed lag, kon ik zelf ook gestrekt en heb ik flink kunnen slapen.

Donderdag

Was ik gelukkig wel weer beter, en ging ik dus weer werken. Ik maakte helemaal geen foto’s vandaag!

Vrijdag

vrijdag

Ook vandaag weinig foto’s gemaakt, ik weet niet zo goed hoe dat komt.

Omdat we ’s avonds niet echt zin hadden om te koken, aten we fijn comfort food: gehakt met nachos en kaas uit de oven, met guacamole en sour cream. Echt zo heerlijk!

zaterdag

zaterdag 1

Zaterdagmorgen beginnen we met een heerlijk ontbijt: wentelteefjes! Met mijn favoriete ‘souvenir’ uit Engeland: Golden Syrup. Yummy, yummy, yummy, delicious!

zaterdag 2

’s Avonds gaan we lekker eten bij Ikea.Deze kleine meneer eet bijna al zijn patatjes op. Klein patatmonstertje!

zaterdag 3

En hier gingen de visvingers op, en bleven de patatjes over.

zaterdag 4

Ik at zelf een pulled salmon sandwich, maar die viel eerlijk gezegd een beetje tegen. Gelukkig had ik ook alvast een toetje meegenomen: van die heerlijke butterscotch taart. Vult enorm ook, haha.

zaterdag 5

We waren ook nog even bij Prenatal geweest, en daar kwam ik deze schoenen tegen voor zoonlief. Van 23 euro afgeprijsd voor 5 euro!! Omdat ik heel erg twijfelde over de maat (24 echt veel te groot, maar 23 pastte precies), dacht ik: ik koop 2 paar. Om de prijs hoef ik het niet te laten. Kom ik bij de kassa: 2e artikel 50%, dus had ik 2 paar schoenen voor € 7,50! Ha, dat zijn de betere berichten toch?

Het mooiste is nog wel dat zoonlief ze direct aan wilde en op zijn nieuwe schoenen naar huis ging dus. Lekker ding.

Zondag

zondag 1

Deze 2 lieffies gaan samen op vakantie naar Engeland, en ze lezen ‘de kaart’. (Die ik ook al eens beschreven heb). Als de 2 stoelen zo achter elkaar staan, dan betekent het dat ze met de auto gaan. Ik vond het wel weer enorm schattig.

zondag 2

We gaan nog even naar de Intersport voor een skibroek of skijas, maar komen thuis met deze geweldige sneakers voor de kleine meid. Ik ben jaloers. Maar dan ook echt stikjaloers. Zouden ze deze ook in maat 42 maken? Ik hou me aanbevolen!

Hoe was jouw week? Heb jij nog leuke dingen gedaan?

xx
Loes[:]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *