Knipsels van week 43: logeerhond, 4 dagen migraine en halloween

Het is tijd voor de knipsels van week 43! Een korte editie dit keer, want ondanks dat we de week goed begonnen met logeerhond Isa, kreeg ik woensdagavond migraine en dat hield tot zaterdagavond aan. Niet echt een fotogenieke week dus. Gelukkig voelde ik me zondag (eindelijk) beter en konden we nog een beetje Halloween vieren.Maandag

Maandag werk ik de hele dag op kantoor, en we hebben een ontruimingsoefening. Dit is onze verzamelplaats, en daar mochten we dus allemaal wachten tot de oefening voorbij was. Geloof dat de conclusie was dat er nog iets meer geoefend moet worden ;-).

Dinsdag

Omdat Isa, de hond van mijn schoonouders, een paar dagen bij ons logeert, werk ik vandaag thuis. Zo kan ik tussendoor nog even met haar wandelen.

Als Pepijn ’s middags in bed ligt, speelt Lize heerlijk met de klei. Dat blijft toch ook altijd leuk.

Ik maak nog maar weer een foto van de pompoenslinger. Lize is zo druk bezig met Halloween en ik vind het zo leuk dat ze er enthousiast over is.

’s Middags laat mevrouw nog even zien dat ze haar eigen naam best zelf kan schrijven. Met alle letters in de juiste volgorde. Zo knap hoe snel dat ontwikkelt!

Woensdag

Woensdagochtend word ik al wakker met hoofdpijn. Ik hoop dat het mee valt, heb afgelopen nacht al een migrainetabletje genomen en we gaan lekker wandelen met Isa. Lekker buiten, en ik hoop dan ook dat de buitenlucht nog wat voor me doet.

Als Pepijn ’s middags in bed ligt, vallen Lize en ik op de bank in slaap. En ’s avonds komen mijn schoonouders Isa ophalen en bij ons eten. Ik maak lekker pompoen nacho’s (naar recept van Miss Lipgloss en AH) en dat smaakte erg lekker. Maar na het eten kak ik helemaal in en is de migraine vol aanwezig. Misselijk, kokhalzen, ik vertrek naar bed.

Donderdag en Vrijdag

Donderdag meld ik me ziek, want mijn hoofd ontploft zowat. Een migraine tabletje helpt helemaal niet, en zelfs met een zetpil (1000 mg) gaat de hoofdpijn niet weg. Mijn moeder past op de kids vandaag, maar omdat ze toch in huis zijn, kom ik niet helemaal tot rust. ’s Middags moet ik dan eindelijk overgeven, en vaak is dat voor mij het begin van het einde. Maar niet vandaag.

Donderdag op vrijdagnacht kan ik door de hoofdpijn niet zo goed in slaap komen en heb dus een slechte nacht. Mijn schoonvader komt de kindjes gelukkig ophalen vrijdag (zo fijn) en ik kan dus de hele dag met mezelf bezig zijn. Ook nu doet de zetpil niet veel voor de hoofdpijn, maar het zorgt er in ieder geval voor dat mijn lichaam wat rustiger wordt. Weer moet ik overgeven en ik snap niet waarom het zo lang moet duren dit keer.

Tegen lunchtijd begint mijn maag een beetje te knorren dus ik probeer wat bouillon (zout) en kruidenthee (suiker). Daar knap ik wel wat van op, maar de hoofdpijn blijft nog. Een beschuitje smaakt ook wel.

Zaterdag

Vrijdagnacht is Pepijn 3 keer wakker en tegen 4 uur schreeuwt Lize het hele huis bij elkaar om een muggenbult (….) en dus word ik zaterdag wederom wakker met hoofdpijn. Het duurt zo verschrikkelijk lang dit keer, die stomme migraine! Overigens helpt een paracetamol wel nu. Lize en Pepijn gaan logeren bij mijn zusje Margot en Ton gaat ’s middags volleyballen. Ik kan dus gelukkig weer de hele dag rustig aan doen. ’s Middags val ik in slaap op de bank en als ik wakker word merk ik dat de hoofdpijn weg is. Eindelijk! ’s Avonds eet Ton toch thuis en halen we lekker wat. We kijken fijn een filmpje op de bank.

Zondag

En zondag word ik ein-de-lijk wakker zonder hoofdpijn! Het fijne is dat Lize en Pepijn er even een nachtje niet waren, waardoor we een nacht vol met slaap hadden en ik eens wakker werd op een tijdstip dat het mij past. Daar was ik echt even aan toe. Hoe heerlijk.

Na het ontbijt gaan we met Lize’s kamer aan de slag (spoiler alert!). Haar kamer moest echt een keer goed opgeruimd worden en eigenlijk kon de oude commode er wel uit. De zomen van de gordijnen lieten los en die heb ik weer vast gestreken (plakzoom, jeej!).

En.. sneak peak! We gingen een beetje met de styling aan de slag, maar daarover zie je binnenkort meer.

Tegen lunchtijd komen Lize en Pepijn weer thuis en als Pepijn in bed ligt, ga ik met Lize even naar de woonboulevard. We lopen door de shop-in-shop, die vind ik altijd zo leuk.

Ik ben nog op zoek naar wat leuke dingen voor op de slaapkamers van de kids en kom o.a. deze plaat van John Deere tegen. Die vind ik erg leuk, helemaal omdat Pepijn ook wel van trekkers houdt. Ik twijfel alleen een beetje over de kleur en laat ‘m dus liggen.

Deze vind ik ook erg leuk en ik maak dus maar even een foto om ‘m aan Ton te laten zien. We nemen uiteindelijk een kleine plaat mee van een VW T1 bus (die ik uiteraard niet op de foto heb gezet.. Komt nog!).

Als we vervolgens de Kwantum inlopen, vallen we met de neus in de boter: deze tipi tent kost € 29!!! Echt waar, nog geen DERTIG euro..! Ik wilde deze graag voor Pepijn hebben, maar die was al uitverkocht. Wel kon ik ‘m bestellen. Voor Lize namen we een lichtgroene variant met cactussen mee. En die staat al op haar kamer. Ik wilde er eigenlijk zelf 1 maken, maar voor dit geld kan dat toch nooit??? De versie voor Pepijn komt hopelijk komende week binnen.

Als Pepijn wakker is, gaan we nog even de stad in. In Almelo wordt Halloween gevierd met allerlei leuke bezigheden en ik mocht zowaar deze schatjes een beetje ‘eng’ maken. We waren wat laat in de stad, en het liep dus allemaal al een beetje af, maar het was wel leuk om te zien. Lize vond het nog wel spannend en eng allemaal :-).

En zo is het alweer zondagavond en komt er een einde aan de knipsels van week 43. Hopelijk wordt het komende week iets rustiger en lig ik wat minder in bed ;-). Het wordt in elke geval weer een leuke week: school begint weer en zondag vlieg ik voor het werk naar Cluj in Roemenië voor een paar dagen. Spannend!

Hoe was jouw week? Heb jij nog iets voor Halloween gedaan? Ik ben benieuwd!

xx
Loes4 Reacties

 1. 31 oktober 2017 / 06:54

  Wat leuk, een weekoverzicht! Mag ik even zeggen dat ik je bril ontzettend gaaf vind?

  • Loes
   Auteur
   31 oktober 2017 / 09:29

   Dat mag, dank je wel! Ik ben er ook blij mee 🙂

 2. jessica
  31 oktober 2017 / 14:40

  Helaas zeer herkenbaar de migraine aanvallen. En het ‘wachten’ tot het weer over is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *