Knipsels van week 39: rood met witte stippen, geen fijne griep en familiedag

Het is tijd voor de knipsels van week 39! Week 39 alweer, wat gaat dat rap (zeg ik dat niet iets te vaak de afgelopen tijd?). Van afgelopen week niet al te veel foto’s, ik werd namelijk geveld door een akelige griep. Verder waren rood met witte stippen en de familiedag dingen waar ik me mee bezig hield. Let’s go!

[pzzwidget id=97121 height=300 width=300]

Maandag

maandag-

Maandag werk ik de hele dag op kantoor en als ik thuis kom, staat de risotto al voor me klaar. En Ton had er een heerlijk wijntje bij uitgekozen. Deze fles ging mee vanwege de uil die er op stond, haha.

Dinsdag

Dinsdagochtend is het weer tijd voor school en de peuterspeelzaal. De kikker mocht mee op de nek van Pepijn. <3

En ik ben een halve dag op kantoor vandaag. Ik vind het fijn om 4 dagen te werken (niet allemaal volle dagen overigens hoor), ik krijg zo veel meer gedaan dan voorheen.

En ’s avonds staan we voor het raam als Ton thuis komt (overigens niet met deze rode Dacia hoor!).

’s Avonds is het tijd voor naailes en ik ga (eindelijk) bezig met de stoffen mandjes voor mijn schoonzusje. Of eigenlijk voor ons neefje. Binnenkort meer hierover.

Woensdag

Woensdagochtend ga ik met Pepijn naar de stad, hij moet echt nieuwe schoenen hebben. Ineens is alles te klein, ken je dat? We gaan gezellig met de bus, en de roze schildpad mag mee.

Het schoenen passen vindt Pepijn niet zo’n succes, hij vond het niet leuk. Ik vond deze laarzen echt geweldig, maar ze waren nog wel erg warm en ik was bang dat Ton ze niet leuk zou vinden.

Deze zijn het geworden. En die vallen gelukkig ook in de smaak (hoewel Ton de laarzen ook erg leuk vond gelukkig).

Het is weer tijd om over te blijven op school en als we richting school lopen, valt mijn oog op de prachtige paddestoelen bij het pleintje naast ons. Zo leuk om te zien, en er staan er echt veel!

Pepijn wil op school het liefst naast Lize zitten, zo schattig. Hij is dan ook ineens zo groot!

Donderdag & Vrijdag

Donderdag begin ik op het werk, maar halverwege de middag knap ik bij de enkels af. Ik voel me misselijk, krijg steeds meer hoofdpijn en ben echt beroerd. Sinds maandag hoest ik al, ben ik mijn stem kwijt, en doet mijn keel zeer. Ik besluit dus naar huis te gaan en in bed te kruipen.

Vrijdag word ik helemaal ellendig wakker. Na een ibuprofen en wat slaap denk ik me beter te voelen en ik eet iets. Domme zet: dat gaat een half uur later dezelfde weg terug de wc in.. En ’s avonds hetzelfde tafereel. Gelukkig kan ik wel goed slapen.

Zaterdag

Zaterdag voel ik me nog steeds ellendig, en ik lig lekker op de bank. Lize vindt dat ook een goed idee en gaat lekker picknicken met haar poppen op de bank. <3

En als Lize even niet oplet, gaat Pepijn er met haar camera en koptelefoon vandoor. De boef!

Zondag

Zondag beginnen we de dag rustig, ik voel me wel een stukje beter, maar nog niet helemaal topfit. Dat spijkermatje op de bank is trouwens echt fijn geweest vandaag: mijn nek is weer heerlijk ontspannen.

’s Middags gaan we naar Nieuwegein, naar de familiedag van Ton zijn familie. We zitten bij Jeugdland, echt een leuke locatie voor de kinderen. En Lize gaat er zo ineens op een fiets zonder zijwieltjes vandoor! Ik had op school al gezien dat ze het kon zonder zijwieltjes, maar op haar eigen fiets weigerde ze gewoon. En nu stapte ze op, en reed zo weg! Zo knap! Het lukte op haar eigen fiets overigens ook (die hadden we meegenomen).

En zo zit de week er weer op. Hopelijk blijft het griepje weg en wordt het een gewone week.

Hoe was jouw week? Heb jij al een vliegenzwam gespot in je omgeving?

xx
Loes

[pzzwidget id=81790 height=300 width=300]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *