Bye September | Hello October 2017

Het leek wel gisteren toen ik het vorige maandoverzicht schreef, en toch is september nu ook alweer voorbij. Het kan niet liggen aan het feit dat september ‘maar’ 30 dagen heeft, maar man, wat vliegt die tijd! Voor we echt aan oktober gaan beginnen, kijken we nog even terug op de afgelopen maand.


Bye September

Dag september!  Ook jij was een wisselende maand qua weer. Volgens mij hebben we zo’n beetje alles wel gehad: zon, maar ook heel erg veel regen. Ik begon deze maand met een ‘nieuw’ rooster qua werk en dat was even wennen, ik werk wat meer uren per week en dat is best fijn. We hadden ook nog lekker wat dagen vrij afgelopen maand en vierden het 40-jarig huwelijk van mijn ouders in Port Zelande.

Samen met mijn vader vonden we nog wat geocaches en hoewel het zoeken er naar nu weer even op een laag pitje staat, hebben we toch best een goede buit. Hopelijk hebben we de komende maand nog flink wat mooie dagen om te gaan zoeken.

Blog

Qua blog ging het de afgelopen maand weer een stukje beter. Zo leuk om te zien hoe bepaalde artikelen goed gelezen worden. Dat geeft de burger moed, zullen we maar zeggen. Er was weer eens een Bloggersdag met bijbehorende bloghop en dat leverde uiteraard weer een boel nieuwe bezoekers op. Blijft leuk om aan mee te doen! Grappig genoeg was het artikel over de bloggersdag overigens niet eens het best gelezen artikel..

De top 3 artikelen van de maand september:
1. 30 vragen die jij je kind kunt stellen na schooltijd | anders dan ‘hoe was het op school?’
2. Nationale Bloggersdag | Bloghop langs 64 verschillende blogs
3. 5 tips voor het inrichten van een kleine zolder

Wederom een andere top 3 dan voorgaande maanden, allemaal nieuwe artikelen. Toch fijn om te zien dat die het ook goed doen!

One Second Every Day

Ook deze maand weer niet gelukt om elke dag een filmpje te maken. Jammer, maar toch leuk om alle beelden zo achter elkaar te zien.

Doelen van de maand

 • 1 boek lezen –> wederom gelukt, volgens mij zelfs 2. En ik ben ook alweer begonnen in een volgend boek. Ik slaap zo fijn als ik voor het slapen gaan een boek lees, haha.
 • mijn planner goed gebruiken –> Dat gaat steeds beter, ik krijg steeds meer in de gaten hoeveel tijd dingen kosten en kan zo dus ook beter plannen.

Hello October 2017!

Hallo oktober, kom er maar in hoor! De eerste paddenstoelen zijn alweer gespot (echte rood-met-witte-stippen), en qua weer lijkt het al regelmatig op herfst. En aan het einde van de maand is de zomer eigenlijk al weer zo ver weg! Toch hoor je mij niet klagen hoor, ik vind de herfst ook altijd wel leuk. Zo mooi als de bomen prachtig verkleuren. En als het wat eerder donker is, kunnen binnen de kaarsjes lekker aan. Fijn met een dekentje op de bank. Kom maar op hoor met die herfst!

Voor de komende maand heb ik niet zo heel veel doelen. Ik weet dat het lastiger gaat worden om foto’s te maken, omdat het eerder donker is. Dat is zo fijn aan de zomer: dat je gewoon ’s avonds laat nog foto’s buiten kunt maken, omdat het dan nog lekker licht is. Het gaat dus mijn grootste uitdaging zijn om de komende tijd overdag te fotograferen.. Even concreet:

 • 1 boek lezen: ik ben al begonnen, dus dat moet lukken voor de komende maand
 • ik wil nog wel een uitdaging aan: elke dag 1 foto op mijn Instagram-account plaatsen. Ik heb nu soms dagen dat er niets komt, en soms heb ik wel 3 foto’s per dag. Er is niks mis met een beetje regelmaat, dus daar ga ik voor de komende maand.

Hoe was jouw september? En heb je nog leuke plannen voor de komende maand? Ik ben benieuwd!

xx
Loes2 Reacties

 1. 1 oktober 2017 / 20:07

  Och ja, tijd vliegt echt veel te snel voorbij. Goed voornemen trouwens voor het plaatsen van foto’s op instagram. Ik ben daar ook totaal niet consequent in. Zit ook vaak te denken hoe ik dat beter kan doen.

  • Loes
   Auteur
   3 oktober 2017 / 09:56

   Ik vind zo jammer dat je niet (meer?) kunt plannen: je moet dat echt op het moment zelf, live, doen. En daar heb ik niet altijd tijd voor. Misschien moet ik maar een soort alarmpje in mijn telefoon zetten om het toch dagelijks te doen. Ben al wel flink aan het verzamelen met de foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *