Knipsels van week 33: werken, regen in de zomer en maisdoolhof

Het is tijd voor de knipsel van week 33! Een week waarin we wat wisselende temperaturen hadden. De zon scheen af en toe, maar er was ook ontzettend veel regen. Ik had de laatste week met wisselende werkdagen, vanaf volgende week is het weer gewoon qua rooster. We gingen, vanwege het slechte weer, maar shoppen voor nieuwe kleren: lange mouwen en een lange broek! Ik heb deze week niet zo heel erg veel foto’s gemaakt (geen fotogeniek weer, helaas), maar maak je klaar voor de foto’s van week 33!Maandag

Waah, wat was het maandag een mooie dag! Heerlijk weer en als ik thuis kom van het werk, is het feest in de tuin.

Heerlijk, het badje in de tuin. Het feest werd nog groter toen de glijbaan uit kwam in het bad, haha, waterpret!

En het was zulk lekker weer dat we ook buiten konden eten. Dat geeft toch altijd wel het ultieme vakantiegevoel!

Dinsdag

Dinsdag werk ik de hele dag en als ik thuis kom, is het dit weer. Het lijkt wel herfst! Het is dat de bladeren aan de bomen nog groen zijn. Mijn ouders eten bij ons, en ze hebben maar amper de kans om ’s avonds op de fiets droog thuis te komen.

Woensdag

Goedemorgen! Het ontbijt gaat er wel in vandaag!

Weer tijd voor logopedie voor Lize. Terwijl zij naar binnen is, speel ik met Pepijn op de gang.

En als we klaar zijn gaan we naar de stad: tijd voor kleren met lange mouwen! Het is overigens nog een hele kunst om die meneer in het oranje stil te laten staan voor een foto, haha.

We gaan lunchen bij de Hema en ik schreef al over de leuke nieuwe collectie (hier), maar nu zag ik ‘m dan in het echt. Ik kon de verleiding weerstaan en heb niets meegenomen :-).

Donderdag

Donderdag paste mijn vader op, en ik kreeg al een foto van Pepijn bij de kinderboerderij met dit schoeisel: zijn sloffen! Ze zijn (vrij) nieuw en dus favoriet. ’s Ochtends wijst hij altijd dat hij die aan wil. Wij krijgen ‘m meestal wel in ‘echte’ schoenen, maar mijn vader vond dit goed genoeg. Ik moest er wel heel erg om lachen. Pepijn zijn dag kon niet meer stuk :’).

Vrijdag

Vrijdag ben ik weer vrij, en we schrijven een mooie kaart naar vrienden van ons die een onlangs een baby-meisje hebben gekregen. Gelukkig was er ook nog wat ruimte voor mij om wat op te schrijven.

Als Pepijn in bed ligt, ga ik met Lize Uno Junior spelen. Ze speelt altijd open kaart (hihi), maar het gaat al echt heel goed. Het is wel een snel voorbij als je maar met zijn 2-en speelt, maar toch is het leuk zo.

Zaterdag

Het belooft wederom een regenachtige dag te worden en daarom gaan we lekker binnen de boel opruimen. Het speelgoed is uitgezocht en onder de bank vandaag getoverd (wow, wat lag daar veel onder!!) en het hele huis is weer lekker schoon. Ik maak helemaal geen enkele vandaag, want we doen eigenlijk niets spannends.

Zondag

Goedemorgen! Als de vooruitzichten zo zijn dat het nog even droog blijft, rijden we naar Fleringen voor een bezoekje aan het Groot Twents Maisdoolhof.

En gelukkig halen we de uitkijktoren. <3

Het zonnetje schijnt als we bovenop staan en er was ruimte om te spelen (jongens en auto’s, haha).

Lize wilde ook graag even poseren met haar knuffelhond Max :-). We vonden de uitgang gelukkig ook voordat het begon te regenen. Het was dit keer nog leuker dan de vorige keer, want we konden nu ook echt de opdrachten doen. Lize wees ons de weg en dat ging super goed.

’s Middags gaat Pepijn lekker slapen en als hij wakker is, gaan we met mijn vader op zoek naar geocaches. Dat brengt ons soms op mooie zoekplekken.

Maar we vinden ook het travel bug hotel, en we ruilen onze travel bug dus om (lees hier meer over geocachen) voor een andere.

Het leuke is dat we soms op plekken komen waar je in het dagelijks leven best eens voorbij komt, maar waarvan je gewoon niet wist dat er een geocache lag.

En bij deze leuke voortuincache vonden we 2 geweldige schatten voor de kids, die helemaal door het dolle waren. We stopten natuurlijk ook wat schatten weer terug. We vinden wel 6 caches vandaag, een topdag dus!

’s Avonds eten we bij ons thuis en zo zit de week er al weer op.

Komende week wordt een leuke, want naast dat ik mijn gewone dagen weer mag werken (opa en oma zijn terug van vakantie) ga ik vrijdag en zaterdag met Ella en Nicole naar Antwerpen. En daar heb ik super veel zin in!

Vond jij het ook bijna herfst afgelopen week? En heb jij nog wat leuks gedaan?

xx
Loes2 Reacties

  1. 21 augustus 2017 / 10:12

    Wat grappig dat geocache. En wat een gezellige tuin met al die gadgets!

  2. kitty
    21 augustus 2017 / 23:20

    alvast veel plezier in Antwerpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *