Knipsels van week 32: geocachen, buiten pannenkoeken bakken en het kabouterpad

Tijd voor de knipsels van week 32! Ik kijk met je terug op de afgelopen week, waarin we wel 3 geocaches vonden. Mijn werkweek was weer anders deze week, en ik was wederom op vrijdag vrij. Het lukte in het weekend om lekker buiten te koken (pannenkoeken, dat stonk ook niet zo hard binnen) en we gingen naar Ruurlo op zoek naar kabouters.Maandag

Maandag werkte ik de hele dag op kantoor, en ik maakte weer eens geen foto’s. ‘s  Avonds gingen we nogmaals op zoek naar de geocache op de Wierdensebrug, maar ook deze keer konden we ‘m niet vinden. Volgende keer nemen we mijn vader mee, hopelijk lukt het hem wel om de cache te vinden!

Dinsdag

Goedemorgen! Mijn favoriete moment van de dag: als de kids nog lekker even bij mij in bed komen liggen. Zo heerlijk gezellig knuffelen samen. <3

’s Middags komt het beste vriendinnetje van dochterlief spelen. We besluiten cupcakes te bakken en zoals je ziet wordt het een groot succes.

Het hele huis lag vol met hartjes en spikkels, gelukkig vond de stofzuiger het ook lekker :-).

Toen het tijd werd voor een filmpje, moesten de dames ook een dekentje over (gelukkig was het geen 24 graden buiten…).

’s Avonds eten we gegrilde groenten met zelfgemaakte doperwtenhummus. Smullen!

Woensdag

Woensdag werk ik weer de hele dag en de kids zijn bij oma en opa. ’s Avonds eten we daar en dan is het weer feest in de tuin.

En we drinken ook nog even koffie, terwijl de kids een boekje lezen (haha).

Donderdag

Donderdag staat er weer een werkdag op het programma en mijn moeder komt weer oppassen. Van mijn zusje kreeg ik deze coole tas van Gryffindor als dank voor het lenen van het boek van Harry Potter. I like!

Op kantoor hebben we een testdag georganiseerd en we bivakkeren op de 3e verdieping. Dat is helemaal geen straf, met dit uitzicht!

Vrijdag

Vrijdag ben ik lekker vrij en op de terugweg van een boodschapje gaan we nog even op zoek naar een cache. Gelukkig krijgen we een tip van iemand uit de buurt, want we moeten zelfs de stenen uit de straat halen om ‘m te vinden! Maar het is gelukt.

’s Avonds maak ik nog even een foto van de armbandjes die je kunt winnen in het artikel van zaterdag. En daar kun je uiteraard ook zien hoe je ze maakt, want mijn eerste DIY-video staat online! Jeej!

Als zoonlief wakker is aan het eind van de middag rijden we nog even naar Borne, om op zoek te gaan naar de cache die we vorige week niet konden vinden.

Gelukkig vinden we ‘m nu wel en we nemen nog even de tijd om lekker rond te rennen, wat een leuke plek is dit!

Zaterdag

Zaterdag gaan we pannenkoeken bakken en aangezien het nog best lekker is buiten, doen we dat op het campingbranders. Dan stinkt het huis ook niet zo.

Het bakken duurt wel een eeuwigheid zo, maar we eten ondertussen gewoon lekker wat er wel is en ik bak ondertussen rustig door.

En kijk dat schattige boertje met zijn klompjes en trekker, ha, lekker spelen zo!

Zondag

Vandaag rijden we naar Ruurlo, omdat we het kabouterpad gaan bewandelen.

Deze kabouter doet heel goed haar best!

Er groeien een boel bramen, die helaas nog niet rijp zijn.

Kijk hoe mooi het er is!

En ondertussen gaat het zonnetje ook nog schijnen, heerlijk!

We stoppen even bij het doolhof voor een hapje fruit en wat te drinken.

En ik vond het nodig om even in een boompje te klimmen. Gewoon, omdat het kon :-).

Na de wandeling strijken papa en mama neer op het terras, terwijl de kids het zand uit de zandbak proberen te verplaatsen. En dit was mijn lunch. Heerlijk!

We zien dat er nog een cache in de buurt ligt, en dus rijden we er even langs. De logrol was helaas vol, dus maakten we er maar een foto van, als bewijs dat we er geweest waren.

Wel weer een leuke plek om een cache te bewaren, zo kom je nog eens ergens!

En zo zit deze week er ook al weer op. Komende week staat er niet heel veel spannends op het programma geloof ik, en dat vind ik ook wel even prima. Wel zou ik het fijn vinden als de zon weer wat beter zijn best deed om de regen te verdrijven. Ja, regen is goed voor de tuin, I know, maar je kunt niet echt lekker buiten zitten zo.

Hoe was jouw week? En doe jij al mee met mijn winactie?

xx
LoesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *