Knipsels van week 14: samen op de fiets, schoolbeer Fynn komt logeren en lekker buiten eten

Wat een heerlijke week was het he? Het zonnetje scheen, ik ging met de kleine man op de fiets boodschappen doen (want dat kan weer op de fiets nu de kleine meid naar school gaat, en ik dus maar 1 kind mee hoef te nemen). Zoonlief ontdekte een nieuw vriendje, genaamd Pikachu en het weekend genoten we fijn van de zon in de tuin.

Maandag

Vandaag werk ik de hele dag op kantoor en ik maak er helemaal geen foto’s van.

dinsdag

dinsdag (1)-

Goedemorgen! Het is weer tijd voor school. Wat ziet het schoolplein er rustig uit he zo.

dinsdag (2)-

Met de kleine man rij ik naar Enschede voor wat boodschappen. Hij leert hier Olaf en zijn kikker oversteken. <3

dinsdag (3)-

Bij de Action scoren we een Pikachu-knuffel-tas en dat blijkt de nieuwe liefde van zoonlief. Ze zijn onafscheidelijk en dat is zo schattig om te zien.

dinsdag (4)-

Mijn ouders zijn op vakantie en we gaan dus even de plantjes water geven. Het is zo lekker in hun tuin dat ik besluit om nog even koffie te blijven drinken. Deze meneer kan dan lekker even in de tuin spelen.

dinsdag (5)-

En we knuffelen nog even met Pikachu uiteraard :-).

dinsdag (6)-

’s Middags ga ik nog even fietsen met de kleine meid, maar dat blijkt niet zo’n succes. Halverwege het tripje gaat de sirene aan (huilen dus) en die gaat niet meer uit tot we thuis zijn.

dinsdag (7)-

Sorry, tijd voor wat nekgymnastiek, ik krijg de foto met geen mogelijkheid gedraaid.. Maar goed, ik maakte dus een ‘lekker bordje’ voor de kids, en voor dochterlief werkte dit erg goed: alles ging op!

dinsdag (8)-

’s Avonds ga ik weer naar naailes en ik draai deze leuke colsjaal voor zoonlief in elkaar. Met Paw Patrol uiteraard. Zijn zus heeft een leuke col van H&M en hij wil ook zo graag een sjaal om. Dus moest het wel een sjaal worden die bij hem past.

Woensdag

woensdag (1)-

Woensdag gaan we op de fiets boodschappen doen. We beginnen bij de Gamma, want er is een lampje in de keuken stuk. Ik kom deze leuke buitenbank tegen, lijkt me heerlijk voor de zonnige dagen!

woensdag (2)-

En een boel stenen cactussen. Jammer van de oranje potten (wel goed voor mijn portemonnee ;-)).

woensdag (3)-

We gaan even naar de kapper, want deze meneer kreeg een beetje een mat in zijn nek. Hij zat zo zoet stil toen hij geknipt werd.

woensdag (4)-

En eenmaal thuis leggen we even de kussens in de bank buiten. Lekker koffie drinken! Voor het eerst dit jaar dat de kussens naar buiten gaan.

woensdag (5)-

Als ik de kleine meid uit school haal is ze helemaal op en we gaan lekker even op de bank liggen. Even later word ik wakker en tref ik de kleine meid zo naast me. *smelt*

woensdag (6)-

Als we weer wakker zijn allemaal, wandelen we naar de logopedist.

woensdag (7)-

Kijk dan hoe schattig deze 2 zijn samen, met de handjes zo vast. <3

donderdag

donderdag (1)-

Donderdagochtend klimmen deze 2 schatjes in de vensterbank om papa uit te zwaaien als hij naar zijn werk gaat. Lief he?

donderdag (2)-

’s Middags maakt de kleine meid een uitnodiging met een tekening voor me: ‘baby mama met een slabber om’. Kijk die mini-beentjes. Zo schattig getekend. Sinds ze naar school gaat, gaan haar tekenkunsten echt met sprongen vooruit. Zo leuk <3.

Vrijdag

vrijdag (1)-

Als we vrijdag naar opa en oma in Enschede rijden, staan er 2 knuffels uit te zwaaien in de vensterbank. Uiteraard Hello Kitty, maar Fynn is de schoolbeer en die logeert dit weekend bij ons. Hij heeft zelfs een pyjama mee!

vrijdag (2)-

Dit is de magnolia bij mijn schoonouders in de tuin. Ik vind het echt zo’n prachtige boom.

vrijdag (3)-

Zoonlief heeft nog even een onderonsje met de kat, haha, zo schattig hoe hij hem benadert.

vrijdag (4)-

Zo jammer dat de lucht op de foto nooit zo wordt als in het echt. Op de terugweg naar huis zagen we verschillende luchtballonnen en een prachtige lucht. Een beetje zoals dit dus.

vrijdag (5)-

We kijken thuis nog even TV met Fynn de schoolbeer.

vrijdag (6)-

En ik zie ineens dat mijn baby-pilea weer een baby heeft. Zo schattig!

vrijdag (7)-

Deze meneer hangt heerlijk tegen mij aan op de bank, zo lekker. Ik mag fijn kroelen in zijn haar en geniet er dus goed van.

vrijdag (8)-

We moeten nog even een foto maken voor school als Fynn de schoolbeer in bed ligt. Dit logeerpartijtje ziet er toch gezellig uit zo?

vrijdag (9)-

Deze meneer is nog steeds erg blij met zijn nieuwe vriend Pikachu. Het grappige is wel dat Pikachu niet bij in bed mag, hij moet op de stoel naast zijn bed staan.

vrijdag (10)-

Zijn bed is overigens ook druk genoeg hoor, met 4 kikkers, mama en baby vos, dikkie dik en Olaf.

Zaterdag

zaterdag-

Zaterdag demonstreert de kleine meid nog even hoe gezellig het is met Flynn.

Zondag

zondag (1)-

Goedemorgen! We beginnen de dag lekker lui met de pyjama in de tuin.

zondag (2)-

Kijk deze kleine diva eens met haar zonnebril. <3

zondag (3)-

Uiteraard werd het stoepkrijt weer uit het stof getrokken en werd de tuin weer mooi versierd. Net als de broek en maillot… hihi.

zondag (4)-

We gaan nog even boodschappen doen en het wordt vechten wie er in de race-auto mag.

zondag (5)-

’s Middags komen mijn schoonouders eten en we steken de Cobb aan. Je kunt er ook pizza’s op maken en dat werkte bijzonder goed.

zondag (6)-

Kijk dan hoe lekker dit eruit ziet! Het paste echt helemaal bij deze heerlijke dag.

En zo is er een einde gekomen aan deze week. Komend weekend is het al weer Pasen, wat vliegt de tijd. Maar voor dat het zover is, ga ik nog eerst maandag naar Emmy van Studio Mint voor de Lash Lift die ik gewonnen heb. Zo leuk dat ik haar eens in het echt ga ontmoeten!

Hoe was jouw week?

xx
Loes4 Reacties

 1. 10 april 2017 / 08:46

  Het gaat goed met je pannenkoek plantjes. Ik heb er ook 1 is nog wel klein….
  Leuk opgemaakt die bordjes!

  • Loes
   Auteur
   14 april 2017 / 10:57

   Ja goed he! Inmiddels heeft de kleine meid helaas de blaadjes van 1 stekje eraf gehaald (omdat ze dacht dat ze die kon eten…), dus nu wacht ik weer op nieuwe ‘baby’s’. En die bordjes: tja, dan willen ze ineens wel eten, dus het is voor een goed doel 🙂

 2. 10 april 2017 / 09:31

  OH wat lief dat hij Olaf leert oversteken. Die buitenbank is super, maar lijkt me niet zo lekker zitten?

  • Loes
   Auteur
   14 april 2017 / 10:31

   Haha, ja klopt, misschien meer voor de sier, die bank 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *