NYC Show Time clump-free mascara | Beauty

Zie mij vandaag eens enorm uit mijn comfortzone stappen, haha. Als een echte beautyblogger heb ik mijn best gedaan om foto’s van mijn oogmake-up te maken, met een heuse voor- en na-foto. Ik ontdekte namelijk bij Kruidvat een nieuwe mascara: NYC Show Time clump-free mascara, en hij kostte maar € 1,99. Zou dat wat zijn?

Mascara

Het voelt wel een beetje als een eeuwige zoektocht: de zoektocht naar de perfecte mascara. Inmiddels gebruik ik al heeeeel wat jaren mascara en er is eigenlijk nooit één merk geweest dat terug komt of wat ik vaker gebruik. Mascara van de parfumerie of de drogist? De helft van de tijd merk ik het verschil niet eens tussen een mascara van een paar euro en 1 van 30 euro.

Het meest bevallen mascara’s met zo’n (zacht) plastic borsteltje. Op de een of andere manier vind ik dat prettiger werken dan ‘echte’ borsteltjes. Toen ik dus zag dat NYC Show Time clump-free mascara zo’n borsteltje had dacht ik: dat moet ik testen!

NYC Show Time Clump-free mascara

NYC show time clump-free mascara (3)

De mascara zit in een felgroene verpakking met letters die doen denken aan de lampen van een make-up tafel. De zilveren letters zijn trouwens erg lastig om op de foto te zetten…

NYC show time clump-free mascara (4)

De letter schitteren enorm op de foto, ha, maar in het echt ziet er het er prima uit. Zo op het eerste gezicht zou ik niet denken dat het om een mascara van maar 2 EURO gaat.. (JA ECHT!).

NYC show time clump-free mascara (5)

NYC show time clump-free mascara (6)

Het borsteltje is een beetje gebogen en is van zacht plastic (siliconen-achtig zeg maar). Dit vind ik zelf echt het fijnst werken. Op de een of andere manier heb ik het gevoel met dit soort borsteltjes dat er veel meer product op je wimpers komt.

Het resultaat

NYC show time clump-free mascara (7)

Links dus mijn oog zonder enige make-up. Rechts mijn oog met alleen mascara. Need I say more?? Wat een verschil he? Ik ben dus echt MEGA enthousiast over deze mascara. Nooit gedacht dat een mascara van 2 euro zo goed zou zijn!

Qua houdbaarheid doet hij het ook bijzonder goed. Ik geloof niet dat ik eerder een mascara heb gehad waarbij de wattenschijfjes zo ZWART waren ’s avonds bij het afhalen. Wel komt er bij mij onder de wenkbrauw wat mascara te zitten. Maar dat heeft meer te maken met het feit dat mijn ogen vrij diep in de kassen liggen en ik dat dus eigenlijk altijd heb. Ik heb nog nooit een mascara gehad waar dat niet het geval bij was. Dus dat is eigenlijk te verwaarlozen.

Ja, ik ben dus ENTHOUSIAST (gezien de hoeveelheid hoofdletters in dit artikel, haha, nee, mijn caps lock zat niet vast…). Ik hoop echt dat dit een mascara is die nog lang in het assortiment van NYC blijft bestaan (en anders ga ik vast een hele lading inslaan, haha).

NYC Show Time clump-free mascara is onder andere te koop bij Kruidvat en kost € 1,99.

Wat is jouw favoriete mascara? En merk jij het verschil tussen goedkope en dure mascara’s?

xx
LoesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *